Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VI тема

• 136 440
  • 1 403
  •   1
Отговори
# 1 065
Нищо не намалиха днес?
Даа ии само се изчерпват моделите Sad

# 1 066
При мен в любими цените на доста неща са надолу - якета, блейзъри, пуловери

# 1 067
  • софия
Благодаря. Това се се случило по някое време днес. Сутринта нищо не беше намалено.
Две поръчки днес до магазин 🤪

# 1 068
  • Варна
Благодаря. Това се се случило по някое време днес. Сутринта нищо не беше намалено.
Как успяхте до магазин,при мен от 4 поръчки само веднъж успях ...

# 1 069
До адрес има ли опция за безплатна доставка?

# 1 070
До адрес има ли опция за безплатна доставка?

100 лв. от ненамалените. После се връща. Едни пари стоят блокирани известно време, ама като правят цигански номера, получават цигански номера.

# 1 071
  • софия
Как успяхте до магазин,при мен от 4 поръчки само веднъж успях ...
Дори самата аз съм учудена. Сутринта до Сердика и малко преди да пиша до Парадайс, че в Сердика вече не можеше.

# 1 072
  • Вестерос
Аз дебна едно сако изчерпано, влюбих се в него, водещата по нова в сутрешния блок в неделя беше с него- бежово на метални точки, все едно камъни. През нощта установих, че се появяват бройки. Онази вечер имаше Л, снощи С. много се чудех на Л, но реших, че ще ми е тясно и ще чакам ХЛ за всеки случай.

# 1 073
Защо си го причинявате това с доставка до магазин по време на намаленията..? Едно, че в магазина е страшно, второ- скоро се беше повредил робота, та само разкарвация..

# 1 074
  • Варна
Много ми е близо,защо да давам 10 лв за доставка ..
А и многото неща ,които съм харесала, ги няма в магазина...

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 17:27 от Velina_p

# 1 075
Аз дебна едно сако изчерпано, влюбих се в него, водещата по нова в сутрешния блок в неделя беше с него- бежово на метални точки, все едно камъни. През нощта установих, че се появяват бройки. Онази вечер имаше Л, снощи С. много се чудех на Л, но реших, че ще ми е тясно и ще чакам ХЛ за всеки случай.

Може ли линк?

# 1 076
Много ми е близо,защо да давам 10 лв за доставка ..
А и многото неща ,които съм харесала, ги няма в магазина...

Имам предвид да си пуснете доставка до вкъщи, даже сега доставят с нова спедиторска фирма, много са бързи.

# 1 077
Кой е новия куриер?

# 1 078
  • Mostly in my mind
И аз забелязах, че почти са изчерпани нещата. Поне моя номер.
Искам да се оплача от едни кърпи за тяло. Уж премиум, плътни, а след второто пране и сушене станаха на топченца. За пръв път ми се случва.

# 1 079

Общи условия

Активация на акаунт