Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VI тема

• 136 379
  • 1 403
  •   1
Отговори
# 1 155
До колко дни след пристигане на поръчка в магазин трябва да се вземе?
Разделили са ми поръчката на 2 и едната част е там от днес, а другата ще е в петък..

# 1 156
Днес получих грейки S и М, супер са, отговарят

Сандали, р.40, отговарят

Рокля р.М, умалена, странен цвят

Мъжки обувки р.44, хубави, още не са пробвани )

# 1 157
  • Вестерос
Получих тези дънки.

Толкова се надявах, че ще ми станат, след като четох отзивите ви, че са умалени. Да, ама не. 32 номер ми е страшно голям. Sad Сега трябва да ги връщам. Гледам в сайта ми, че има възможност да върна до пункт за доставка на Спиди, което е автомат. Някой връщал ли е по този начин или да ходя до магазина?
Как са иначе?

И моето сако дойде, супер е! И л щеше да ми стане, но още съм пухкава след бременността и реших хл да взема

# 1 158
Аз също имам тези дънки , но добре че взех по-големия номер. Иначе щяха да са по мен.

# 1 159
  • София
Изработката е добра. Няма криви шевове и джобове. Платът е хубав, не е дебел, груб или твърд. Много ме е яд, че са ми много големи. Направо са ми като торба. Cry Не съм толкова кльощава - талия 59 см., ханш 81 см. Ще ги връщам утре. Мога да премеря преди това.

# 1 160
  • Бургас/Пз
Тези дънки с камъните и аз ги получих размер 34 . Точно ми бяха в талията и в ханша, но много дълги надолу и по-широки отколкото ми харесва по принцип. Иначе наистина са хубави като плат. Но пък само докато ги мерих и две камъчета паднаха. Ризата също не е лоша, но имаше нещо , което не ми хареса в широчината и я върнах и нея.

# 1 161
Здравейте, случвало ли ви се е цената на намален артикул след закупуване в кошницата да е по-висока от обявената. По време на коледното намаление поръчах доста неща на мен и децата онлайн, като не обърнах внимание на всяка цена по отделно преди поръчка. Оказа се, че има разлика, на която не съм обърнала внимание. Понеделник случайно го видях и даже писах на емейла на Зара, но още отговор никакъв. Разликата не е нещо фрапантно - около 15 лв., но не е коректно според мен.

И на мен ми се случи. Случайно забелязах след като пуснах поръчката. Едни чорапи уж 5.9, а в кошницата 11.9. Малко на изуст казвам цените в момента.

---------
Въпрос:
Ако получа пратка с новия куриер мога ли да я върна после през Спиди?

# 1 162
Здравейте, случвало ли ви се е цената на намален артикул след закупуване в кошницата да е по-висока от обявената. По време на коледното намаление поръчах доста неща на мен и децата онлайн, като не обърнах внимание на всяка цена по отделно преди поръчка. Оказа се, че има разлика, на която не съм обърнала внимание. Понеделник случайно го видях и даже писах на емейла на Зара, но още отговор никакъв. Разликата не е нещо фрапантно - около 15 лв., но не е коректно според мен.

И на мен ми се случи. Случайно забелязах след като пуснах поръчката. Едни чорапи уж 5.9, а в кошницата 11.9. Малко на изуст казвам цените в момента.

---------
Въпрос:
Ако получа пратка с новия куриер мога ли да я върна после през Спиди?
Аз получих пратката със Спиди и я върнах в офис на Спиди заедно със заявката която ми изпратиха на мейла. Лесно и бързо.

# 1 163
Връщането безплатно ли е?

# 1 164
  • софия
https://www.zara.com/bg/bg/help-center/HowToReturn#ReturnConditions

Сериозно ли не ползване информацията в сайта?

# 1 165
Поръчах малиновата рокля без презрамки в по-малък размер, че М ми се смъква при движения. За пълнеж сложих тази. Разделиха поръчката ми на 2 и днес получих само тази със Спиди:

https://www.zara.com/bg/bg/share/-p07984785.html

Плажна рокля ли е, не знам, ни няма подплата и все едно гол си се разхождаш. Напълно прозрачна е макар на снимките да не си личи.

# 1 166
Миналата седмица на 11ти върнах едни неща към Зара, но все още нямам имейл, че  връщането ми е обработено, а до сега винаги се е случвало супер бързо за 2-3 дни.. Не говоря за връщане на самата сума, а просто за потвърдителен мейл, че са получили върнатите стоки. Не знам да се притеснявам ли.
Вие след колко дни горе долу получавате такива мейли?

# 1 167
Миналата седмица на 11ти върнах едни неща към Зара, но все още нямам имейл, че  връщането ми е обработено, а до сега винаги се е случвало супер бързо за 2-3 дни.. Не говоря за връщане на самата сума, а просто за потвърдителен мейл, че са получили върнатите стоки. Не знам да се притеснявам ли.
Като връщахте ви дадоха товарителница, ако това е през Спиди.
По номера и проверете в техния сайт доставена ли е . Получавала съм от София, връщали са ми същите пратки в Бургас.
Но винаги са коректни при възстановяване на сумата, а ако анулирам преди изпращане за минути имам превод по картата.

# 1 168
В нашия офис Спиди никога не ми дават документ.. казват "остави ей там кашончетата, готова си" и това е..

# 1 169
Миналата седмица на 11ти върнах едни неща към Зара, но все още нямам имейл, че  връщането ми е обработено, а до сега винаги се е случвало супер бързо за 2-3 дни.. Не говоря за връщане на самата сума, а просто за потвърдителен мейл, че са получили върнатите стоки. Не знам да се притеснявам ли.
Като връщахте ви дадоха товарителница, ако това е през Спиди.
По номера и проверете в техния сайт доставена ли е . Получавала съм от София, връщали са ми същите пратки в Бургас.
Но винаги са коректни при възстановяване на сумата, а ако анулирам преди изпращане за минути имам превод по картата.

Това не е превод по картата, а блокирана сума, която после се освобождава (при анулиране на поръчката). Nerd

Общи условия

Активация на акаунт