Търся филм, сериал... Тема 12

• 72 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 255

Даа! Сега остава да успея да го изтегля....няма достатъчно сийд по торентите.

# 256
Търся филм задължително с английски субтитри - Goodnight for justice -  може й линк към него.За отплата една вечер в
р-нт "Гамбринус"- обстановка началото на '30тте...

# 257
Somebody happy, успя ли да изтеглиш филма? Има го и в rutracker.

# 258
  • София
Здравейте, фен съм на два лекарски сериала, които даваха наскоро по FOX LIFE и btv cinema. Единият сериал е Лекарите от Чикаго и го даваха по FOX LIFE, а другият е Добрият доктор и го даваха в началото по FOX LIFE, а после и по btv cinema. В момента не дават никой от тях и не откривам информация ще има ли следващ сезон и за двата сериала? Ако някой знае нещо, ще съм благодарна да сподели!

# 259
Somebody happy, успя ли да изтеглиш филма? Има го и в rutracker.

Благодаря ти, антивирусната не ми позволява да вляза в този сайт.

# 260
  • плевен
Здравейте, фен съм на два лекарски сериала, които даваха наскоро по FOX LIFE и btv cinema. Единият сериал е Лекарите от Чикаго и го даваха по FOX LIFE, а другият е Добрият доктор и го даваха в началото по FOX LIFE, а после и по btv cinema. В момента не дават никой от тях и не откривам информация ще има ли следващ сезон и за двата сериала? Ако някой знае нещо, ще съм благодарна да сподели!
Здравей и двата сериала наесен ще имат нови сезони. В момента по AXN дават всеки петък от 21:00 часа новия сезон на Добрия доктор.

# 261
  • Бургас
По AXN върви 6-ти сезон, а по AXN White върви 4-ти, но не зная в кои дни.

# 262
Здравейте, търся заглавията на два филма.
 Първият е трилър разказваше се за жена, която страда от някакво заболяване, от което не помни нищо от преживяното през деня. Затова прави видео записи и се оказва, че човекът, с когото живее не е нейният съпруг.
Вторият филм съм гледала много отдавна и си го спомням доста смътно, беше трилър/мистерия. Разказваше се за едни момичета, които мисля учеха в пансион и бяха заведени в една планина, там обикаляха, събираха цветя, но постоянно се случваха странни неща и имаше доста напрагащ звуков фон. И доколкото помня нещо ги караше да се самоубиват.

# 263
  • Бургас
Първият е "Преди да заспя" с Никол Кидман.
https://www.imdb.com/title/tt1726592/

# 264
Здравейте,
 Търся следния филм, от който видях само един епизод: мъж в банка иска да изтегли всичките си спестявания, гонят го от жилището. Служителката му казва, че системата не работи. После проработва, оказва се, че има доста по-малко, отколкото казва, че има. Служителката го гледа мило, иска да помогне и казва, че ще му даде колкото са му необходими.

# 265
  • IC 1101,Abell 2029
Здравейте, търся заглавията на два филма.
 Първият е трилър разказваше се за жена, която страда от някакво заболяване, от което не помни нищо от преживяното през деня. Затова прави видео записи и се оказва, че човекът, с когото живее не е нейният съпруг.
Вторият филм съм гледала много отдавна и си го спомням доста смътно, беше трилър/мистерия. Разказваше се за едни момичета, които мисля учеха в пансион и бяха заведени в една планина, там обикаляха, събираха цветя, но постоянно се случваха странни неща и имаше доста напрагащ звуков фон. И доколкото помня нещо ги караше да се самоубиват.
Моят жанр са мистериите...изпипаните мистерии.Вторият е
https://www.imdb.com/title/tt0073540/
Добър е,но не е трилър.

# 266
Здравейте! Търся един тийн сериал от преди 20-тина години. Френски или италиански беше. Ставаше въпрос за екстремни спортове -катерене, мотокрос и т.н. всяка серия обръщаше внимание на различен спорт. По това време даваха и френския - Сен Тропе.

# 267
  • Варна
 Здравейте. Търся филм.Сюжетът е: В голямо имение живее възрастна двойка, наема бавачки да се грижат за кукла-момче, която замества загиналото им в пожар дете.Следват странни, сякаш паранормални случки и на финала се оказа,че е оцелялото,вече пораснало момче-социопат.

# 268
Здравейте. Търся филм.Сюжетът е: В голямо имение живее възрастна двойка, наема бавачки да се грижат за кукла-момче, която замества загиналото им в пожар дете.Следват странни, сякаш паранормални случки и на финала се оказа,че е оцелялото,вече пораснало момче-социопат.
Може би е този: https://m.imdb.com/title/tt3882082/?ref_=ttpl_ov

# 269
  • Варна
  Точно!  Благодаря, Katje!

Общи условия

Активация на акаунт