И торта гледам, макар че са поскъпнали и те безобразно за някакъв малък брой парчета. Но мен не ме бива по сладкишите, свекървата прави хубави торти, но не искам да я ангажирам. Пък и друго си е да е с някаква детска украса все пак
И торта гледам, макар че са поскъпнали и те безобразно за някакъв малък брой парчета. Но мен не ме бива по сладкишите, свекървата прави хубави торти, но не искам да я ангажирам. Пък и друго си е да е с някаква детска украса все пак

но пък много весела. Усетиха се, че освен обичайните приятели за рд...може и от градината. Та трябваше да наложат вето - до 4 деца от градината от всели... така от 17 деца поканени само 4 не дойдоха. Лудо парти! Една снимка нямам
...щото играх с децата и се забавлявах.
Макуин има още да се желае по него но детето много си го хареса
нали е от мама. 
и трябва да ги ръчкаме...
Ама само гледам, с правенето не съм на ти 

) правих 3д фигурките. Още ме е яд, че нямах време да направя повече....исках елена Свен да е "затиснат" от тортата..но не ми стигна времето. Някоя друга екстра от Frozen...освен Олаф..шейната, леденото конче...или стилизирани фигури на сестрите... Евентуално можеше и Круз, Джаксън Сторм и някой друг герой да барна... Ноооо с работата не стига време и организация...за жалост. 
Препоръчани теми