от понеделник до петък 8.45 - 3.30ч. Не знам дали нещо вирусно прихвана за 3 дена ходене, но снощи бая повръща. 14 деца са в клас иначе, повечето са същите от миналата година. Същото училище, същите госпожи. Още свикваме с новият режим и сутрин, когато го оставям си поплаква, но казват че бързо се успокоявал. Няма как, ще трябва да се ходи всеки ден.
? Аз защо си мислех, че по 20 е максимумът. За мен и 14 са много, стаята им е сравнително малка. Миналата учебна година бяха 16 деца, но разделени на две групи по 8 деца, посещаващи различни дни от седмицата. Сега са всички заедно. Аз съм споменавала може би, че училището реално се помещава във ферма. Имат много животни - коне, кокошки в двора, крави. Имат зеленчукова градина, прекарват по-голямата част от деня навън, карат колелета. Две учителки са плътно за 14 деца. Доволна съм, и за това пътувам общо 80 минути всеки ден да го оставя и прибера. Ако всичко върви по план, там ще изкара до 6-ти клас. Ще постна малко снимки да добиете представа, че е много различно от това, което си мислим като чуем училище 

луд умора няма. Но и ние винаги сме били навън, дори при минусови Т.
няма такъв беззъбатко. И феята му остави много жълтици, нищо че и двата зъба ги загубихме безследно. 
Препоръчани теми