Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 846
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Крайно време е някой да се похвали 💞🙏🍀 Дано!

# 301
Днес на 14ти ден направих пиклив и видях сива черта на мястото на втората. Реших да пусна и кръвен, да съм сигурна.

Успех 🍀🍀🍀🍀

# 302
Някой друг с тест днес има ли?

# 303
И аз пуснах днес . Трябваше утре 12 ден , но и днес ще ми покаже ..... имам страшни ПМС и исках да пия нещо обезболяващо за това пуснах и чакам преди да пия .

# 304
Believe, значи днес ще чакаме двете. Хайде, стискам палци!

# 305
Днес е хубав празник. Дано Св. Мина ви помогне! Нека да помогне на всички ни да сбъднем мечтата си!

# 306
Стискам ви палци момичета!

# 307
Момичета , отрицателен е . 0.28 ....

# 308
Момичета , отрицателен е . 0.28 ....

Ееех 😕 много съжалявам 😟

# 309
Уви, и моят - 0,58...

# 310
Момичета, продължаваме напред.
Днес или утре ще звъна до клиниката да ми кажат какво да правим с документите за фонда.
Желая ви здраве и щастие на всички . Дано в най-скоро време всички стигнем до финала , който толкова мечтаем.

# 311
Момичета, съжалявам за резултатите. Не унивайте! Ще стане съвсем скоро. За жалост, инсеминациите са си с по-ниска успеваемост от инвитрото, при второто се вижда и качеството на ембрионите, так имаш по-голяма яснота и шанс. Просто приемете, че сте направили нужните крачки към целта и тя е все по-близо. Успехи!
Иначе фондът реагира много бързо и след изпращането на документите от вас времето ще лети неусетно.

# 312
И аз много съжалявам за отрицателните разултати! Но само напред! Flowers Four Leaf Clover Все ще се справим!

# 313
Съжалявам за всички отрицателни резултати, но това е една стъпка напред към успеха.
Този месец и аз съм с отрицателен резултат ЧХГ 3,53, странно е че има остатъчна стойност. Ще направя и аз четвърта и вероятно ще се срещнем по другите групи.
Успех на всички които чакат резултат! Simple Smile

# 314
Неприятно е чувството, но продължаваме напред.

Общи условия

Активация на акаунт