Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 836
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Момичета и на мен ми предстои инсеминация 1-ва. Пациентка съм на Надежда. Според вас твърде нагло ли ще е да помоля за по-сериозна стимулация,защото не ми се ще да опитаме само на един фоликул който така или иначе си правя. Според вас откликват ли лекарите на такъв тип молби? Вашите инсеминации на колко броя фоликула се правят?

# 316
Mimka111 , при кой ДР си ?
Аз веднъж я помолих моята ДР Персенска за по - сериозна , съгласи се с мен, но файда нямаше .....
Общо взето си трябва 1 бр , който да се оплоди .
Имала съм инсета с по 3-4 ф , дори и 5 бр , но нищо....

# 317
Аз веднъж я помолих моята ДР Персенска за по - сериозна , съгласи се с мен, но файда нямаше .....

Точно при нея съм. Страх ме е как ще реагира😂

# 318
Момичета и на мен ми предстои инсеминация 1-ва. Пациентка съм на Надежда. Според вас твърде нагло ли ще е да помоля за по-сериозна стимулация,защото не ми се ще да опитаме само на един фоликул който така или иначе си правя. Според вас откликват ли лекарите на такъв тип молби? Вашите инсеминации на колко броя фоликула се правят?

Аз не съм в Надежда, но и в двете клиники, в които съм била до момента са ми правили лека стимулация и сме действали с 2 фоликула. Според лекарите са напълно достатъчни.

# 319

Точно при нея съм. Страх ме е как ще реагира😂

Аз като и казах , не реагира много окей, но все пак се съгласи....

# 320
Аз  правих инсеминация на 09.11 при др. Стаменов. Стимулацита ми беше с инжекции , но малка дозировкА. Той сам реши така. Доверявам му се безусловно. Имах 3 фоликула. Сега съм в очакване. Тест трябва да правя на 23.11....някой друг да чака с мен?

# 321
Мимка, идеята на инсеминацията в да не е агресивна като инвитрото. Ако е писано да стане, ще стане и с 1 и 2 фоликула. Какъв е смисълът да се бодеш с инджекции и да произвеждаш 5 фоликула, а после евентуално да ти дойде? Успеваемостта на инсето е по-ниска от тази на инвитрото, не си натоварвай организма,  довери се на лекаря си.

# 322
За мен да са повече фоликули е по-добре, защотото може и не всички да се спукат. Понякога се получават задържани фоликули, особено при мен почти винаги, но го отдавам на поликистозата.

# 323
Мимка, идеята на инсеминацията в да не е агресивна като инвитрото. Ако е писано да стане, ще стане и с 1 и 2 фоликула. Какъв е смисълът да се бодеш с инджекции и да произвеждаш 5 фоликула, а после евентуално да ти дойде? Успеваемостта на инсето е по-ниска от тази на инвитрото, не си натоварвай организма,  довери се на лекаря си.

И аз съм на това мнение. Пия единствено и само Летрозол и пак си правя почти редовно по един фоликул. Когато забременях първия път беше с един фоликул отново.

# 324
Момичета, има ли случай в който да е показал отрицателен кръвен тест 10 - 11 ден , а след това да се е вдигнало ЧХГ ?

# 325
Здравейте момичета!!!!
Моят тест днес (не се сдържах до утре, макар че днес е точно 12ти ден, но бях решила да ходя в петък) май се оказа положителен....
Само, че аз имам едни срязващи болки в корема от 2-3 дни и не мисля, че това е добре. А и сега незнам кои хапчета да пия и кои не.... За дуфастона е ясно, че няма да го спирам, но аз още пия инозитол, Q10, r-алфа липоена киселина, омега 3, метфогама, желязо, фолиева к-на и мултивитамини. Сега се чудя кое да спра и кое не. Някакъв съвет?

# 326
Тихичко честито и от мен! Flowers Four Leaf Clover Много ме зарадва! Пожелавам ти лека и успешна бременност!
Най-добре се свържи с докторката си. Ти при Персеска ли  си? Аз бих взела ношпа, иначе продължавай с мултивит., нали са за бременни? Продължи с фолиевата, липоевата киселина и Омега-3, те са сигурни.

От четене на стари теми забелязах, че повечето жени са забременели през студевият период на годината. Говоря за инсеминации. Не знам дали това е случайно или не, но според мен всички, които този месец видяха ЧХГ над 1 и даже над 2, са имали ембрион с който нещо се объркало и не се е захванал. Стискам палци на останалите от вас следващият път да успеете.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 09:58 от Фрида

# 327
Честито, Каси! И до финал.

Относно инозитола знам, че се спира при бременност.

# 328
K_asi , ЧЕСТИТО !
МН СЕ ЗАРАДВАХ !
ЗНАЧИ СЕ СЛУЧВА......... ДА НЕ ГУБИМ НАДЕЖДА !!!

# 329
K_asi, честито! И аз имах спазми и ми потвърдиха, че може да пия но шпа, по 2 таблетки, 3 пъти на ден. Не е хубаво матката да контрахира. Започвай да пиеш.

Общи условия

Активация на акаунт