Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 793
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, много се радвам за положителната новина най-накрая и стискам палци!
Бих искала да се допитам до вас, имате опит за съжаление, но вярвам че ще си заслужава.
Ще правя донорска инсеминация, но първия месец на проследяване задържах фоликул, този месец се пукна и имах овулация, но пък се видя малко полипче, което трябва да махна средата на декември. В момента пък пия антибиотик за възпаление на венеца, след нескопосано чистене на зъбен камък. Доколкото помня и след манипулацията за полипа се пиеше антибиотик. Според вас да изчакам ли 2 цикъла поне след махането и тогава (ако имам овулация де), да действаме. Притеснява ме толкова много антибиотик как ще се отрази на качеството на яйцеклетката.

# 331
Здравейте, един бърз въпрос.
Днес ще правим първата ни инсеминация,  но явно съм лепнала някакъв вирус в офиса и съм с болки в гърлото и парене в очите, нямам температура за сега. Според вас дали има някакъв проблем?

Съпругът ми беше така преди 3 дни, но се оправи за един ден, тогава писах на доктора, който каза, че би имало проблем ако вдигне температура, която ще се отрази на материала.

# 332
Каси, честито Simple Smile лека бременност желая. Аз също имах спазми, даже си бяха доста сериозни, Абе все едно ще ми дойде. Пий но-шпа, аз го вземах до 13 седмица.

# 333
Каси ЧЕСТИТО!!!
Много се радвам, дано всичко е наред, значи има надежда наистина Flowers Four Leaf Clover

# 334
Момичета, май и аз съм плюс. Днес ми е 28 ден от цикълът, пуснах кръвен и е 140.5

# 335
Момичета, май и аз съм плюс. Днес ми е 28 ден от цикълът, пуснах кръвен и е 140.5

Даже ми прилича на близнаци!🥰

# 336

Как разбираш Grinning

# 337
Ехеее, Priya, изби рибата! Честито!

# 338

Как разбираш Grinning

Аз лично забременях с близнаци от инсеминация.На 12 ден от инсето моят резултат беше 120 , а Вашият като го гледам е по същото време.Та предполагам 🤗

# 339
Аз доколкото разбрах си беше един фоликулът този път, ще видим. По принцип ми е второ детенце и се надявам да е едно Grinning Още не мога да се свържа с акушерката да го изкоментираме.
Благодаря ви за честитки! Blush

# 340
Priya, честито Simple Smile След 2 дни може да пуснеш още 1 ЧХГ да видиш дали се удовява добре. Не е задължително да са близнаци. Аз на 8 ден от трансфер на 5-дневен ембирон бях с ЧХГ 170 и си беше 1.

# 341
Прия, честито!! Леко бременеене!
Чак ти завидях за хубавото ЧХГ - моето едно такова никакво, че даже взех да се съмнявам че е лабораторна грешка....

# 342
Priya, ЧЕСТИТО !
НАПРАВО МИ ОПРАВИХТЕ НАСТРОЕНИЕТО Simple Smile

# 343
Priya, честито и на теб, много е обнадеждаващо, когато има положителни резултати! Страхотна новина! Simple Smile

Каси как се развива твоето ЧХГ?

Заради моето ЧХГ 3,50 на 14ти ден ми казаха, че вероятно е било биохимична бременност и ми назначиха изследване за тромбофилия и НК клетки (те са в норма според последните ми резултати). Този месец ще пропусна инсеминация. Та да не подценяваме и подобни стойности, не означават само отрицателен резултат.

# 344
Много се колебаех дали и днес да не го измеря, но реших да не се психясвам и да изчакам до понеделник. Поне тогава се надявам резултата да е вече достатъчно красноречив и да се успокоя поне малко!

Каси как се развива твоето ЧХГ?

Общи условия

Активация на акаунт