Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 787
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Всичко ще бъде наред, стискам палци! Simple Smile

# 346
Тихичко честито и от мен, Прия! Много хубава темичка се заформи! Много ме радвате вие с Каси! Здрави и весели бебчета ви пожелавам! Flowers Four Leaf Clover Sparkling Heart

# 347
Е, момичета, аз от утре започвам нова стимулация за трета инсеминация. Този път съм с Мериоферт 150 и летрозол. Дано не станат много фоликули само.

# 348
Истина е!
Толкова пикливи теста направих този уикенд, колкото не съм правила през живота си. И ту едва се забелязваше някаква бледа втора черта, ту въобще нямаше такава.... Вече се бях отчаяла, че е грешка.
Но днес по първи петли изтичах до лабораторията и стойността се е покачила - може да се каже, че отдъхнах...
Неописуема радост е и се надявам всяка една от вас да я почувства! Искрено ви го пожелавам!

# 349
Истина е!
Толкова пикливи теста направих този уикенд, колкото не съм правила през живота си. И ту едва се забелязваше някаква бледа втора черта, ту въобще нямаше такава.... Вече се бях отчаяла, че е грешка.
Но днес по първи петли изтичах до лабораторията и стойността се е покачила - може да се каже, че отдъхнах...
Неописуема радост е и се надявам всяка една от вас да я почувства! Искрено ви го пожелавам!

Ах, че хубавооо Simple Smile
лека бременност ти желая

# 350
Честито, K_asi Hug С теб сигурно ще имаме сходен термин Simple Smile

И аз днес пуснах второ ЧХГ, за да видим как се развива.

# 351
ЧЕСТИТО Каси!
Наслаждавай се на всички тези хубави моменти, с възможно най- малко съмнения и страх! Лека бременност ти пожелавам Heart

# 352
Моето ЧХГ от 140.5 след 3 дни е 670.6. Някой има ли идея дали това е добре?

# 353
На кой ден след инсеминацията беше първия и съответно втория тест?

# 354
Здравейте момичета, днес е 12 ден от първата ми инсеминация. Направих тест. Не смея да се зарадвам. Сутринта пуснах и кръвен. Превижда ли ми се?

# 355

Първият на 15 ден след инсеминация, вторият на 18.

AsisA и аз виждам бледа чертичка. Да кажеш как е ЧХГ-то Blush

# 356
Здравейте момичета, днес е 12 ден от първата ми инсеминация. Направих тест. Не смея да се зарадвам. Сутринта пуснах и кръвен. Превижда ли ми се?

Не искам да те разочаровам, но това може да е от инжекцията.

# 357

Оветрел ми слижиха на 7.11....надявам се да се е изчистил. Приемам само дуфастон и фолиева.

# 358

Оветрел ми слижиха на 7.11....надявам се да се е изчистил. Приемам само дуфастон и фолиева.

На мен инжекцията ми показва 14-15 дни след като е поставена , до края . Явно аз я чистя бавно

# 359
При теб удвояването е на 32 часа, докато при мен е на 50 часа. Това са индивидулни различия, но определено се движи много добре и дори е съмнително за близнаци. На мен днес ми е 16ти ден и стойността ми е съвсем малко по-висока от твоята на 15ти ден. Интервалите на удвояване на хормона варират, но се надявам се движим с добри темпове. Мисля да пиша и тук:  https://www.bg-mamma.com/?topic=1455951.660 -там са доста наясно с нещата....

Първият на 15 ден след инсеминация, вторият на 18.

AsisA и аз виждам бледа чертичка. Да кажеш как е ЧХГ-то Blush

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 15:15 от K_asi

Общи условия

Активация на акаунт