Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 853
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Кои други очакват за тест ?
Аз съм в събота

# 286
Аз съм на 18.11.

# 287
Аз съм в петък. Това чакане ми се струва като вечност вече

# 288

Така е.. А после 9 месеца 🤣

# 289

Така е.. А после 9 месеца 🤣

Пусна ли днес нов или утре ?

# 290
Утре ще пусна. Стискайте ми палци 🙏🙏🙏

# 291
Днес мина моята инсеминация, но забравих да попитам кога да правя тест. Според вас кога би трябвало за да покаже вярно?

# 292
Днес мина моята инсеминация, но забравих да попитам кога да правя тест. Според вас кога би трябвало за да покаже вярно?

Минимум 12 ден - кръвен

# 293
Включвам се и аз.
Моята първа инсеминация няма дори как да се състои този месец- липса на овулация по незнайни причини (16мм доминантен фоликул на 19ти ден). Ще се молим за следващия. 🙏

# 294
Здравейте! Предстои ми първа инсеминация в болница Надежда и ви моля за разяснение, който е наясно Simple Smile Търсих в ценоразписа им цена за процедурата, но не открих такава? Също така предполагам ще трябва актуална спермограма, но някой има ли представа за колко месеца важи? Задължително ли се пуска вирусология и какво по-точно? Ще се радвам ако някой знае да сподели инфо и пожелавам успех на всички момичета! 🍀🍀🍀

# 295
Здравейте! Предстои ми първа инсеминация в болница Надежда и ви моля за разяснение, който е наясно Simple Smile Търсих в ценоразписа им цена за процедурата, но не открих такава? Също така предполагам ще трябва актуална спермограма, но някой има ли представа за колко месеца важи? Задължително ли се пуска вирусология и какво по-точно? Ще се радвам ако някой знае да сподели инфо и пожелавам успех на всички момичета! 🍀🍀🍀

Здравей, аз съм пациентка на Надежда .
Сумата е 450 лв - партньорска .
Задължително вирусология , важи 3 месеца . Спермограма се прави в деня на инсеминацията , включена е в цената .

# 296
Момичета, четвъртата ми инсеминация е неуспешна. Продължаваме напред без да се отчайваме.
Пожелавам на всички възможно най-скоро да имат рожбичка 🍀🍀🍀Не губете надежда, тъй като най-доброто предстои ❤️

# 297
Много съжалявам! Sweat Явно се е получило, но закратко Cry

# 298
Вероятно и аз така си помислих или от хориомона.

# 299
Днес на 14ти ден направих пиклив и видях сива черта на мястото на втората. Реших да пусна и кръвен, да съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт