Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 760
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря за информацията. Сега видях по старите ми записки, че с предната бременност на 21 ден след инсеминация ми е бил над 2000 ЧХГ. Надявам се и този път да става въпрос за едно дете Grinning
Чух се със сестрата, тя ми каза, че е добре резултатът и в четвъртък да пусна отново.

# 361
Вие двечките Каси и Прия, много ме радвате. Прия това с ЧХГ - то зависи и от майчиният организъм, но с едно намигване ще предположа, че е или девойка, или близнаци. Желая ви лека и безпроблемна бременност и драсвайте по някой ред, а аз ще чета Simple Smile

Днес бях на преглед, пункция в четвъртък/дано всичко е наред/. Докторът каза, че дясната ми тръба е запушена нещо, което предполагах, заради болката по време на цветната снимка. Защо тогава, първата лекарка ми казаха, че всичко е наред? Ох, ох.

# 362
Май и аз съм с поможителен. Това са резултатите от кръвния. 12 ден от инсеминацията. Ще повторя слес 48 часа.

# 363
Уаууу, заваля дъжд от положителни тестове тук. Нека само така да ни върви!

# 364
Браво, момичета много ви се кефя и аз 🍀🍀🍀

# 365
Flowers Four Leaf Clover Браво, Асиса! Вече сте банда Smiley Тихичко честито и дано всички ни видим този резултат скоро! Flowers Four Leaf Clover

# 366
Flowers Four Leaf Clover Браво, Асиса! Вече сте банда Smiley Тихичко честито и дано всички ни видим този резултат скоро! Flowers Four Leaf Clover
Пожелавам на всички Коледно чудо. Аз не мога истински да се зарадвам, защото имам две загуби, но се надявам този път да е до финал.

# 367
Еее този месец направо бум от положителни резултати! Честито Асиса и на теб, пожелавам ти всичко да е наред до финал Simple Smile

А при нас останалите нека всички тези хубави новини да са ни на късмет Simple Smile

Фрида стискам палци за пункцията и на теб

# 368
Май и аз съм с поможителен. Това са резултатите от кръвния. 12 ден от инсеминацията. Ще повторя слес 48 часа.

Направо си е положителен ♥♥♥♥

# 369
AsisA, чудесна новина! Честито! Hug

Останалите момичета, дано пръснем много късмет и следващия месец да сте следващата още по-голяма вълна от положителни тестове! Flowers Four Leaf Clover

# 370
Ехааа, много хубава темичка се заформи.... след толкова време суша, сега сякаш нямат край положителните резултати.
AsisA, добре дошла в клуба! Успешна бременност ти желая и пухкав финал!

# 371
Много се радвам за вас момичета Simple Smile този месец се оказа късметлийски, хайде и следващия да бъде такъв Simple Smile Asisa , моят тест от 12 ден,беше с ощеее по-бледа черта и от твоята,даже ,си въобразявах че само аз я виждам, а сега си расте на топличко и прави кълбета Simple Smile Успешен финал и на трите ви, а от другите чакаме +++++++++ Simple Smile
Фрида, защо със запушена тръба се мъчи с 4 инсета???

# 372
Фбид, Чапанова първо ми каза, че тръбите са наред, а Цвеков днес, че дясната е запушена. Едва ли съм първата, която е минала по този път.

# 373
Фбид, Чапанова първо ми каза, че тръбите са наред, а Цвеков днес, че дясната е запушена. Едва ли съм първата, която е минала по този път.
Аз съм с една запушена и една проходима но леко нагъната тръба, но успях от първия път. Сега ще треперя до първия преглед ....притеснявам се да не е извънматочна с тая крива тръба.

# 374
Асиса, при кой доктор си?

Общи условия

Активация на акаунт