Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 154
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Няма нищо страшно, правих си такова изследване преди година, в МЦ Надежда, бях с пълна упойка. Процедурата е буквално за 10 мин. (дори и по-малко), не усещаш нищо, но после излизането от тази упойка беше много брутално. Ако можеш вземи някой с теб. Аз бях сама и стоях пред кабинета като дрогирана в продължение на 20 мин.

На мен не са ми правил изследване за проходимост на тръбите 😳🙈. Болезнено ли е…? Скъпо ли е…? Не знам защо не ми го предложиха… може би, за да пощадим малко организма… 🤔

Sezh, разширената спермограма показва също какъв процент от сперматозоидите са с нормална морфология. При нас например са само 2%, което е малко. Нормално е, че не успяхме с инсетата.
Успяхме с икси, но с подбор на сперматозоиди. Отделно преди инсеминациите задължително се прави цветна снимка на тръбите, за да се види дали пропускат добре. Правихте ли?

# 526
Здравейте, бихте ли ми препоръчали лаборатория в София, която е готова с резултати на полови хормони максимално бързо?

# 527
Лабораторията в централната сграда на Надежда е доста бърза. Специално за ЧХГ резултатите излизат буквално до 1 час от взимането на кръвта. Не съм изследвала полови хормони, но ако искаш им звънни да ги питаш колко бързо ги дават.

Здравейте, бихте ли ми препоръчали лаборатория в София, която е готова с резултати на полови хормони максимално бързо?

# 528
Момичета, тоест решението/заповедта от  Цар излиза за 1-2 месеца, така ли?

# 529
Момичета, тоест решението/заповедта от  Цар излиза за 1-2 месеца, така ли?

Да, моята излезе точно за 1 месец и 10 дни

# 530
Благодаря, PB88🍀

# 531
Здравейте мили дами 🤗. Днес ми направиха първата инсеминация. Всичко мина нормално; стискаме палци да е успешна 🙏.
Дадоха ми вагинални таблетки прогестерон за 14 дена… аз малко се притеснявам от хормоналните терапии… По принцип нямам здравословни проблеми - просто съм на 40г., но до сега всички изследвания все да ми били добри. На вас изписвали ли са ви прогестерон така…? Четох им листовката в опаковката… доста страшно звучат страничните ефекти (примерно: кашляне на кръв, заради съсиреци в белите дробове… 😳🙈)
На мен също ми изписаха дуфастон след инсеминацията...плюс аспирин протект, но аз имам троюбофилии за това. Беше ми първа и успешна инсеминация, за жалост го загубих в ранна седмица. Желая Ви успех. Годините да не Ви притесняват! След седмица правя 39г и ми предстои втора инсеминация, надявам се отново успешна!

# 532
Здравейте, да попитам някоя от вас имала ли е кървене при стимулация с фемара? Днес ми е втори ден от приема, чудя се дали да я спра, принципно ми предстои инсеминация, нз дали няма да има обратен ефект и честно казано вече ми писна от това тровене всеки месец със стимулиращи таблетки Cry

# 533
Здравейте, да попитам някоя от вас имала ли е кървене при стимулация с фемара? Днес ми е втори ден от приема, чудя се дали да я спра, принципно ми предстои инсеминация, нз дали няма да има обратен ефект и честно казано вече ми писна от това тровене всеки месец със стимулиращи таблетки Cry

Вторият ден не съвпада ли с ден от менструалния цикъл? Thinking

# 534

2-ри ден от приема на хаповете би трябвало да е 3-4 ден от МЦ

# 535
Скрит текст:

Започнах да приемем фемара от 4ти ден на цикъла, не от втори, следователно днес ми е 5ти ден, в който без прием на медикаменти при мен няма такова кървене.

# 536
Момичета, здравейте Simple Smile
И аз(е, мъжът ми също с мен) тръгваме по пътя за малко човече! Предстоят снимка на тръбите, спермограма и да се надяваме първа инсеминация до месец.

Тъй като бях много притеснена на прегледа и пропуснах някои неща (🥲), питането ми е кога точно се взимат сперматозоидите за инсеминация - в деня преди нея, по-рано или … просто тотално бях изключила докато обясняваше докторката и…..

# 537
В деня на инсеминацията, няколко часа преди процедурата

# 538
Бихте ли ми казали какво мога да очаквам в създалата се ситуация.. след Фемара направих два фоликула от двата яйчника. Днес се видя, че единия е спрял да раств, а другия е 21 мм. Утре ме викат за овитрела преди обяд, а инсето в петък следобяд. Безпокоя се, че фоликула ще се спука твърде рано. Първа процедура ми е и още съм неука.
Успех на всички! 🍀

# 539
21 mm преди овитрел е супер, другия колко е голям? Най-вероятно ще правите процедура с 1 ф.

Общи условия

Активация на акаунт