Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 154
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
А какво ще споделите дамите с опит във връзка с ПМС симптомите? Аз съм 8 дни след първо инсе и гърдите ми ще се пръснат, а спазмите са сякаш всеки момент ще ми дойде цикълът.

Пия Дуфастон 2х1 и поставям вагинално Утрогестан 2х2. Възможно ли да е от прогестероновите препарати?
Не разчитай много на ПМС симптомите. При първото ми инсе имах зверски ПМС,бях сигурна че е станало,да ама не. Година по-късно /лекувах киста/направихме втората инсеминация, бях си пак на терапия с дуфастон и утрогестан,ПМС почти нямах,освен едно зверско дърпане в яйчника. Инсето беше успешно,чакам го на 16 да се гушкаме:) Обикновено прогестероновите препарати дават ПМС симптоми. Дишай спокойно и не се вглъбявай да търсиш симптоми, те така или иначе идват след 8 седмица.

По-скоро притесненията ми са, че не е станало, щом имам такива симптоми. Имам една успешна (естествена) бременност, която скоро ще стане на 14 години Simple Smile  и тогава нямах абсолютно никакви ранни симптоми, но не съм и пила нищо друго освен фолиева киселина.
Сега остава да чакаме търпеливо и със спокойствие, пък дано има повече чертички. Innocent

# 616
Момичета аз да попитам, относно хормона на бременността (ЧХГ) имали особености, да е на гладно , жадно ...или няма значение.

# 617
Момичета аз да попитам, относно хормона на бременността (ЧХГ) имали особености, да е на гладно , жадно ...или няма значение.

Аз , лично давам кръв на гладно  и жадно

# 618
  • София
Няма никакво значение дали е на гладно, гадно и т. н.

# 619
Някой имал ли е чисто физически промени при прием на дуфастон: при мен е както преди цикъл : издут корем, стягане леко долу ниско, умора🤷🏻♀
Пия го 2 ри ден, не е да е от 100 дни и се чудя дали е от него или е по-скоро неразположение след инсе(направено на 7ми)?

# 620
  • Пловдив
Някой имал ли е чисто физически промени при прием на дуфастон: при мен е както преди цикъл : издут корем, стягане леко долу ниско, умора🤷🏻♀
Пия го 2 ри ден, не е да е от 100 дни и се чудя дали е от него или е по-скоро неразположение след инсе(направено на 7ми)?
Аз съм точно така както го описваш, откакто започнах да пия Дуфастон след инсето, но при мен има и Утрогестан вагинално. Чувствам се сякаш всеки момент ще ми дойде.

# 621
Аз съм точно така както го описваш, откакто започнах да пия Дуфастон след инсето, но при мен има и Утрогестан вагинално. Чувствам се сякаш всеки момент ще ми дойде.

Така се успокоих ❤Чела съм тук, че момичета го наричат “странични ефекти”, но реално по-скоро явно не е .

Стискам палци на теб Elisya❤❤ще чакаме да се похвалиш

# 622
Момичета , да попитам че не мога да намеря тази информация. С какво можем да кандидатстваме за ЦАР...имали някъде , където са описани нещата подробно за женските и мъжките фактори?

# 623
Момичета , да попитам че не мога да намеря тази информация. С какво можем да кандидатстваме за ЦАР...имали някъде , където са описани нещата подробно за женските и мъжките фактори?

Може би това ще ви даде някакъв отговор Simple Smile

# 624
здравейте. Тук момичетата изглеждат по-навътре с нещата. Опитване от година,този месец симулация с Кломифен,преди 11 дни ми сллжиха инжекция за да предизвикат овулация.11 ден след Хориомон ми е днес .Снощи направих един тест и беше много бледа. Днес следобед шуърчек и пак същия тест и не знам какво да мисля че е по видима.. Дано не е от инжекцията,според вас има ли шанс да е бременност?.

# 625
  • София
Според мен е прекалено рано за уринарен тест и това е по-скоро от инжекцията. Което в никакъв случай не изключва бременност. Защо не направите кръвен тест?

# 626
здравейте. Тук момичетата изглеждат по-навътре с нещата. Опитване от година,този месец симулация с Кломифен,преди 11 дни ми сллжиха инжекция за да предизвикат овулация.11 ден след Хориомон ми е днес .Снощи направих един тест и беше много бледа. Днес следобед шуърчек и пак същия тест и не знам какво да мисля че е по видима.. Дано не е от инжекцията,според вас има ли шанс да е бременност?.

Здравей искам да те питам колко инсеминации си правила и дали имаш някакви ПМС симптоми и какви,извинявай ако те притеснявам с въпросите

# 627
не съм . имам леки спазми ниско долу нищо друго.

# 628
Да се отбележа и аз Simple Smile. Днес направихме втора инсеминация (първата не беше успешна). За тази имам добро усещане… 😇🥰🤞🏼; при предишната имах емоционални събития и мисля, че това има голямо влияние. Та сега - стискаме палци 🥰. Дадоха ми прогестеронови таблетки - Циклотест и ме изпратиха вкъщи 😇. Чудя се обаче защо ме карат да го взимам… жените, които забременяват вкъщи нормално никой не ги кара да взимат прогестерон така… Не са ми правили изследване, че да докажат дали нивата ми на прогестерон са ниски… По принцип нямам(е) никакви проблеми… освен възрастта 😇🙃. Чудя се дали да не си слагам 1/2 доза компромисно 😋. Ако забременея, ще трябва 3 месеца да го взимам…

На вас на спукан фоликул ли ви правят инсеминациите…? На мен - да Simple Smile. Мислех, че винаги така се прави, но като чета тук… май не при всички така са процедирали… 🤔, което ме учуди…

Иначе днес и докторът и сестрите бяха много мили и 100 пъти повториха как днес щяло да ми е на късмет 🥰🤞🏼🌸. Кръвен тест след две седмици 😇🤞🏼

# 629
Здравейте момичета, първата ми инсеминация беше в понеделник. За жалост на следващия ден се почувствах зле - хрема, гърло, последва Т и кашлица. Според лл е вирусна инфекция. Вече трети ден вдигам около 38, пия парацетамол и я свалям. Как мислите, много ли е рискова Т - та и ще се отрази на евентуално забременяване 😪

Общи условия

Активация на акаунт