Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 44

• 29 327
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
За протокола - и аз не мога да повярвам, че Егон е батко на Емонд. Като оставим настрана, че Емонд е доста по-висок цялото излъчване е, друго.

# 391
  • София
Понеже и мен ме терзае същият въпрос, ги проверих. Актьорът, играещ Егон (Том Глин-Карни - 27г.) наистина е с 2 години по-голям от актьора, играем Емънд (Юън Митчъл - 25т.) Simple Smile , но явно просто има по-детска физиономия

# 392
Егон все едно се играе от Evan Peters. Много ми прилича на него.

# 393
  • Русе
Просто е много младолик. И е по-нисък също, което донякъде обърква човек, особено след като преди последния времеви скок беше игран от дангалак Simple Smile . Но често така става, Емонд е наваксал през пуберските години.

Сетих се за тези двамата от Троновете:

Бедният Джоджен. Актьорът обаче е щастливец. Погледнах да видя и как изглежда днес, доколко се е запазил младежкият му вид. Има за какво да се радва. Вече е на 32 години е, а все така изглежда като гимназист.

# 394
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
А пък актрисата играеща майка им Алисънт през декември ще навърши 29г. Емонд и отива за съпруг, а не за син.

# 395
Няма да умре Мисария
Спойлер от книгата
Скрит текст:
Тя е винаги много близо до Ренира и Демън и е дългогодишна негова постоянна любовница, уж с разрешението на Ренира. Пише, че той си ходел много често вечер при нея. Измисля най-жестоките и извратени наказания на зеления отбор, като едното за Кралицата и Хелена е едно от най-отвратителните, които съм чела някога.

# 396
Като се замисля, и заради лицемерие и фалшиви добродетели не ми е антипатията към Алисънт. Марджъри Тирел също се заиграваше с морал и даже с благотворителност, но много си я харесвах, злата Церсей ми беше пък сред най-любимите герои. Май по политически причини не долюбвам Алисънт, просто е опонент и пречка за Ренира и правото на последната за мен тежи повече от самото начало. А и децата на Ренира харесвам повече, както и като цяло черните.

# 397
Аз пък съжалявам Алисънт, както съжалявах и Церсей и ги приемам за жертви на обстоятелствата... макар че не виждам общо помежду им, просто може би защото двете ги гледам като майки, а на моята майка бих й простила абсолютно всичко, даже няма нужда от коментар по въпроса.
Но Марджари ми беше супер антипатична и противна въртиопашка.

# 398
марджери не харесвах като героиня, а актрисата ми е изключителна неприятна визуално - прилича ми на неумела кръстоска между лисица и жаба (извинявам се на тези, които я намират за красива - знам, че са много)

# 399
Марджъри ми харесва, но Церсей ненавиждам.

# 400
Аз обичах Марджъри. Според мен беше топ за кралица. Не беше лош човек, но беше крайно манипулативна и попаднала сред Ланистър показа най-лошото у себе си. Но не може да се сравнява с Церсей. Тя заради брат си загуби всичко. Церсей дори за децата си не би си рискувала позициите.
Иначе винаги съм мислела, че мъж като Джон със жена като Марджъри биха били идеалните крал и кралица. Той почтен, смел и принципен. Тя представителна, хитра и манипулативна да оцелява сред интригите, че да пази и него.

# 401
Явно не е била достатъчно хитра, щом не успя да оцелее.

# 402
Тя не оцеля, защото се надцени и превърна свекърва си във враг като опита да я отпрати от двора и манипулираше Томен. Но за кралица имаше всички данни и баба й я беше подготвила за тази роля. А да се върна към сегашния сериал - сър Ото не подготви Алисънт и я хвърли в дълбоките води като разчиташе само на нейното подчинение и по-нататък на страховете й за децата също.

# 403
Като гледам как лавинообразно нарастват през последните седмици почитателите на Емонд си мисля, че може би следващата анкета трябва да бъде не "черни" или "зелени", а тийм "Деймън" срещу тийм "Емонд".

P.S. Между другото образът на Емонд, както и актьорът, който го изгражда напълно си заслужават предизвикания интерес. За чичи няма да говоря, той отдавна натрупа фенбаза. Simple Smile

# 404
Аз ги харесвам и двамата за момента . Дори си приличат актьорите, така че ще ми бъде трудно да отговоря в такава анкета. Тъй като последно Демън сякаш беше в сянка и ... Емонд успя да влезе в полезрението ми. 😂

Общи условия

Активация на акаунт