Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 44

• 29 224
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
То се бъзикаме тук с Егон и това е фикшън. Обаче като се почне с френските Луи свят да ти се завие. Англичаните с Хенри. Голяма любов към едно име Joy

# 91
  • Русе
То и ние, ако бяхме прекарали целия съответен период свободно, щяхме да сме пълни с високочислови царе, вероятно най-вече Асен, Петър, Симеон, Борис, Йоан/Иван.

# 92
Аз открих тази карта отдавна и гледам, че има разминавания с картата в първия пост.
http://quartermaester.info/
Kакви разминавания?
Ами като гледам на твоя линк Браавос е на остров в средата на морето, а на моята е на север на Есос на нивото на Пръстите. Имаше разлики и в разпложението на Лис, Тирош и Мир.

# 93
  • Варна
Благодаря. Оказва се че "моята" карта не е била ъпдейтвана от четвърти сезон насам...
Ще ги заменя при следваща тема.

# 94
  • Варна
Емонд: Тоз нашия зет е голяма гад!
Алисънт: Как гад бе? Туй по-големия ти брат, води сестра ти, ще го правим крал!
Емонд: Не тоз зет ... другия...
Алисънт: Ааа, девер ми ... чичо ти?!?! ъъъ тъй де, последния зет ... верно голяма гад, не моем се разбра къв ни е!

Joy Stuck Out Tongue Closed Eyes Joy

# 95
Те тука с тез инцести, вярно не мож разбра кой кой е и кой на кого какъв се пада.
Тия, ако ги опретнеш в "Стани богат" с един въпрос за родствени връзки и.. отиде коня у ряката. Joy

# 96

Български вариант на Таргариенско родословно дърво

# 97
  • Варна
Скрит текст:
Български вариант на Таргариенско родословно дърво
Софи Маринова. :0

И

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 18:46 от Хексе

# 98
  • The point of no return
Nature Sunny
Viserys is now in his happy place

Откъс от статията в GQ
“What I found really interesting about him was that he wasn't corrupted by power,” Considine says. “He just wanted peace. He wanted people to be happy at the end of the day, but that makes him weak. So what would have made him more relatable, if he was a dictator? If he was a tyrant? Would that be more satisfying? It's not who he is.” Blue Heart

Линк към пълната статия https://www.gq-magazine.co.uk/culture/article/paddy-considine-ho … 5-pcUp28Ll2YyRcfU

# 99
  • Somewhere far away
Сега кой ще се грижи за легото му? Disappointed Relieved

# 100
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Беше коментирано за актрисите и, че Ема Дарси явно е бая харесвана/о/н без а-то
/с тези нонбинари идея нямам как е либерало-полит нам кво си коректно да им казваш/.
На запад може и да са луди по нея, но мен Оливия Кук и нейната Алисънт
ми харесват много повече. Толкова е експресивна, толкова добре съумява
да покаже душевната борба и емоции в Алисънт, че тя и малката, голяма бъдеща гадина
успяха да ме обърнат към зеления тим /засега, накрая усещам, че всички ще станат маскари и да живее чичо/.
Да не говорим, че ми е къде, къде по-красива и талантлива. Явно съм я и запомнила, защото преди около две седмици, когато отново даваха по тв-то "Играч първи, приготви се", веднага се сетих, че борбената и устата
тийнка във филма я гледам като голямата Алисънт. Филмът е от 2018-та, Домът 2022-ра, как успява
така хамелеонски да се превъплъти от тийн, в зряла кралица, не знам, но много ме радва.
Скрит текст:

# 101
  • Вестерос
Аз я знам от Bates Motel!! Супер роля има там.

# 102
Оливия Кук ми доставя удоволствие да я гледам.
Докато това другото ми е пълно дърво, както и ролята й. Единственото, което показват като характер в нея (или по-скоро липсата му) е, че постоянно тати трябва да я спасява.

# 103
  • Somewhere far away
Ранира си е супер, много й отива бяло русата коса. Въпреки това някак ми липсва малката /Мили/, тъкмо се привързах и ми удариха шамара, хайде чао... Не трябваше толкова рязко да скачат във времето и да сменят главните две актриси.

# 104
Всички харесвам.
И млади и стари, и неопределени.
И сериала е топ.
А чиче е номер 1!

П.п. Пак от фейса ….
Някой знае ли рецептата на тази лунна отвара?

Общи условия

Активация на акаунт