Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 44

• 29 322
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • Somewhere far away
А не- Емонд ми е прекалено млад. "D Grinning

# 406
Чиче си е пиче и на тези години.Grinning Всъщност, аз не знам на колко е в света на Мартин.
 С малкия можеше да са страхотна партия, но той, поне аз останах с впечатление, е целомъдрен /от сцената в квартала на бълхите/.
Тук говорите, че ще се превърне в истинско зло.

# 407
  • Somewhere far away
Тук говорите, че ще се превърне в истинско зло.
Зло си е. Макар и да прие липсата на окото, още си я има тая омраза и неприязън и още го трови отвътре манталитета "око за око".
В книгата доколкото знам
Скрит текст:
убива заедно с дракона си едно от децата на Ранира и така отприщва един омагьосан кръг - той отмъщава, но после и те тръгват да отмъщават и наемат убийци да убият едно от децата на  Хелена.

# 408
Аз четох Принцесата и кралицата, но май по диагонал.
Каквото и да е направил Емонд или каквото и да е предизвикал, неговото зло е последица от злото на Алисън и Ото.
Какво си мислеха тези двамата - че няма да им се размине? Или, че мирно и кротко ще управляват?
Ото защо не прати убийци на Ренира и наследници, въпреки несъгласието на Алисън. Лош ход от негова страна. Вместо да говори високопарно на коронацията трябваше до действа. Така всички остават с голи д@пета.

# 409
  • София
Ото защо не прати убийци на Ренира и наследници, въпреки несъгласието на Алисън. Лош ход от негова страна. Вместо да говори високопарно на коронацията трябваше до действа. Така всички остават с голи д@пета.

Това е недостатък в сериала, предполагам и в книгите. Ото изглежда решителен човек и много лесно може да вземе решение. Ренира можеше да бъде отстранена преди години. И не от няколко рицари, които да размахват пръчки пред драконите. А от наети безлики, които убиват, като се стараят смъртта да изглежда естествена.
Ама пусто, няма да има книги и сериали. Simple Smile

# 410
Ха, като Ви чета сте направо отбор Зелени!
Аз пък смятам, че Визерис като е разбрал какъв подлец е Ото е трябвало не да го прогонва, а да го убие!

# 411
  • София
Да, убийството на Ото също е решение. Но представят Визерис като слаб и нерешителен.
Не сме зелени Simple Smile, а тим Емонд Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 412
Анализ на трейлъра с потенциални спойлери. Ако на някого му е интересно. Simple Smile

# 413
  • Somewhere far away
е хубави предложения , но това което предлагате ако се случи / се беше случило, то сериал нямаше да има.

Цитат
Анализ на трейлъра с потенциални спойлери.
HeavySpoilers си го следя от година минимум, забавен и в същото време супер полезна информация дава, видеата му винаги са топ.

# 414
  • Варна
Егон и Хелена колко деца имат в сериала? Показаха само две, това може да е по-голям проблем от Дерон.

Отговарям, ама има спойлер от книгите!
Скрит текст:
Ама съвсем сериозно, СПОЙЛЕР!
Скрит текст:
Според мен ще дадат на Хелена "избора на Софи" между двете показани деца, тя ще избере момчето, но ще го убият. Хелена съвсем ще се побърка. Момиченцето (Мекара ли беше) ще си кара по канона на книгата. Случката с второто момченце и убийството му от тълпата изобщо няма да я има.

# 415
Какъв отбор зелени, аз съм супер черна?!
Демън е на 39 години, когато се жени за Ренира на 22.

# 416
  • Пловдив
Какъв отбор зелени, аз съм супер черна?!
Демън е на 39 години, когато се жени за Ренира на 22.
Това от книгите ли е? Защото аз, доколкото разбрах,  когато й търсеха жених беше на 17г. После дават 10 години по късно.  Мислех,  че е към 27-28г, когато се взеха

# 417
Да.
Пардон на 23 е била.

В книгата той е шестнадесет години по-възрастен от нея. На 18 се жени за Ленор.

# 418
  • Варна
Маскара, не беше така май ...
Спойлер от книги Sign No Pedestrians
Скрит текст:
В книгата са две момчета и едно момиче.Не може да пожертва голямото момче, защото е престолонаследник на Егон Втори. Обаче момичето също не може ... знаеш защо. Виждаш ли проблема ако са две деца?

# 419
  • Варна
Маскара, не беше така май ...
Спойлер от книги Sign No Pedestrians
Скрит текст:
В книгата са две момчета и едно момиче.Не може да пожертва голямото момче, защото е престолонаследник на Егон Втори. Обаче момичето също не може ... знаеш защо. Виждаш ли проблема ако са две деца?

Скрит текст:
То е ясно как е в книгата, но тук според мен ще опростят нещата и ще я питат кое избира да живее - момчето или момичето. Точно изборът на Софи. Как няма да се побъркаш? И тя естествено ще поиска наследнака да остане жив, а те ще му теглят ножа.
Така отпада момента с второто момченце и убийството му по-късно от тълпата. Остава живо момиченцето.

В книгата я караха да избира между двете момченца.

Общи условия

Активация на акаунт