Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 436
  • 821
  •   1
Отговори
# 765
Ботите от снимките с новото зелено палто. Още не са в продажба

# 766
Почнаха продажбите на бежовата парка по олх.. иначе върнаха ми парите, все едно ме чуха Grinning аз не съм се съмнявала де, Алеса са си коректни, просто е дразнещо да се бави.
ПП: аз не виждам за кои боти говорите, някой ако може да пусне линк?

А за бежовата парка май имат налични размери, не знам защо я държат изчерпана… Те пък и тези в олх се оливат. Пуснали я да я продават по-скъпа, отколкото в сайта с отстъпката…

Бизнес ли се мъчат да правят, не схващам? И защо някой би си помислил, че ще предпочета да дам повече пари на него, че може и да мине с нещо от сорта “ми аз само съм махнал етикета”, а няма да изчакам да я преиздадът? Да, има и коректни, които наистина продават така, и аз имам един клин чисто нов си стои, с махнат етикет. Ама ако реша да го пусна, няма да го пусна по-скъп, защото бил вече изчерпан в сайта….

Аз сега си разглеждам просто, и попаднах на конкурентите. Че и те доста надули тия цени… Гледах едно черно (по-елегантно палто), уж 85% вълна, ама за гъзария, не че ще топли, късичко… 500 лева. влизам и в другите да разгледам понеже са пуснали празничните модели, ми цените са… уау.А иначе моделите едни и същи, нищо ново под слънцето. Интересно ми е алесите кога ще я пуснат тази празнична колекция и колко ли ще ни убият с цени? Аз залагам, че рокля под 200 няма да има, или ще е нещо спортно.. Усещам, че може и довечера да е, то не остана време. Те в петък/събота ги пускаха мисля?

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 08:22 от posh95

# 767
Пош, може някой да я е купил на редовна цена тази прословута парка.
Да покажеш розовото палто, като го получиш. 😊

# 768
Със сигурност има много дето пазаруват и без код за отстъпка , предполагам е много търсена парката .
Аз като я няма и искам да я поръчам , като се появи и се чудя .

# 769
Пош, може някой да я е купил на редовна цена тази прословута парка.
Да покажеш розовото палто, като го получиш. 😊

Надявам се да си спазят срока, и до 20.12 да е при мен, ще ви го покажа.🤗

Със сигурност има много дето пазаруват и без код за отстъпка , предполагам е много търсена парката .
Аз като я няма и искам да я поръчам , като се появи и се чудя .

Ако наистина я искаш, звънни им на алесите. Има бройки, не знам защо я държат изчерпана, така само насърчават да я продават втора ръка… А нали затова им окупират групите във фб, нещо не мога да схвана

# 770
Аз миналата година си купих кубинки, но са за топло време, замръзнаха ми краката с тях😬

# 771
Супер , а ти откъде знаеш , че има бройки ?
Доста хора май я чакат .

# 772
Супер , а ти откъде знаеш , че има бройки ?
Доста хора май я чакат .

Доста хора са я и върнали също, може би още обработват и замените, но пробвай ако искаш и кажи. ☺

# 773
Относно цените на празничните рокли и аз съм шокирана. Търсих днес точно за коледното парти на фирмата и честно казано не виждам как ще дам 300 лева за рокля за 1 път. Ама има хора дето дават де. Просто ми се свидят такива пари за това, предпочитам да добавя тези пари към бюджета ми за подаръци и да купя по-хубави за близките си отколкото да ги дам за 1 вечер. Те алеса не знам за кога я пазят тази празнична колекция, те партитата започнаха.

# 774
Миналата година са я пуснали на 20ти .

# 775
Еми вместо 3 клиентки по 100,взима 1 от 300 .Печалба тройна,доставка 1,плат 1/3 и т.н. Имат сметка  .Аз не бих дала такива пари ,защото наистина  втори път официална дреха рядко обличам.

# 776
  • Пловдив
Наистина е супер много 300 лв за рокля еднократна, но като знам колко лесно се продава Алеса бих дала сумата. После в олх за 50 лв по малко и ще я купят веднага. И това да съм неотразима в новогодишната (и която е да е друга специална) нощ ще ми е струвало 50 лв Simple Smile
Но в момента съм в майчинство и ще "празнуваме" вкъщи с децата, та не бих облякла скъпа рокля, за да сервирам с нея на гостите 😀

# 777
Да видим какво ще предложат и дали ще има нещо . Аз такива тоалети не нося , те са за вип  клиентелата и като за бал повече , някои модели са много къси и с много отворено деколте .

# 778
Пуснали са ново палтенце, късо. Гледах, гледах… викам си айде, какво толкова, още едно палто няма да е проблем, ама яката им е като на тези черните, за които ви казах, май това ме спира най-вече. И копчетата ми идват малко много… На ръкавите, на джобовете, пък и отпред. И цената доооста нагоре. Черно такова, с разликата, че не е с толкова копчета, иначе всичко друго идентично, съм го поръчвала за 203 лв с морано отстъпка.. Това 331 лв 😅 Розовото, което чакам и то толкова, но пък е дълго, с разликата че няма естествен пух по него..

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 11:13 от posh95

# 779
Копчетата много ми харесва, че не са златни, а в същия цвят. Харесва ми това палтенце. Виждам го и с дънки и с по-спортни обувки.

Общи условия

Активация на акаунт