Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията на потребителите от различни размери и цветове на закупените продукти?
Какви видове продукти предлага сайтът AboutYou.bg?
Какви видове отстъпки са налични на сайта AboutYou.bg?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията на потребителите от различни размери и цветове на закупените продукти?
Потребителите споделят своите впечатления за размерите и цветовете на закупените продукти, като изразяват разочарование от несъответствията в цветовете между снимките и действителния цвят на получените артикули. Освен това има споделени впечатления за размера на обувките, като някои потребители препоръчват да се вземе точният размер или да се прецени по описанието на други потребители.
-
Какви видове продукти предлага сайтът AboutYou.bg?
-
Какви видове отстъпки са налични на сайта AboutYou.bg?
-
Какви са впечатленията от различни марки и продукти, закупени от уебсайта?
-
Какви са проблемите с доставката и връщането на поръчки от уебсайта?
За съжаление, не знам, как ще са в дългосрочно носене, но, надявам се да са ок. Естествена кожа отвътре и отвън, стелката също е кожена. Аз при дългогодишно ползване на маратонки, имам проблем, че се късат от вътре на петата, стелките заминават, и протрива се подметката на определени места. Космосите, предполагам, няма да имат проблем със стелки или късане в района на петата от вътрешната страна. За подметките не знам, надявам се да са ок
Удобни са много, това за мен беше печеливш фактор. Описанието на сайта, смятам, че отговаря - подметките наистина са удобни и гъвкави, както и всичко останало. Преди не носих такива високи кецове, над глезена, но, пък е удобно в по-студено време, радвам се, че ги купих.
Сега да ти кажа, за плисираните поли Connie, които ми станаха любими и на мен - много хубаво се комбинират и с кимоно тениските на reserved (уголемени са, но като качество са много добри):