ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 909
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Моето и през лятото не излизаше от вкъщи, пари не даваше за нищичко. Ако е много наложително водеше преговори някой да му купи, но негови пари не даваше.
Сега се разхождат след училище, купуват си някакви неща за ядене. Съвсем различен е и това ме радва.

# 151
  • Майничка
Моята бръмчи след училище само в петък, но пък яко.😄
През седмицата се прибира, учи и към 18-18.30 излиза за час и нещо с компанията.
Засега е доволна, оценките са шарени, но настроението е ок. Решили няколко моми да сплотяват класа и ... купили училищни любимци - рибки. Ще видим колко ще оцелеят...
Г-жата по БЕЛ им организира вече второ посещение на театър, моята е първа китка, да й се ненадяваш!

# 152
Диването пък от училище право вкъщи, рядко да слезе ва друга спирка, за да си вземе за хапване.

Горгонзолче, мисля ти доброто бе моме, недей тъй Joy, не ми се ще да се уморяваш, иначе нека да има работа, лошо няма.

Гери, много добро решение от тяхна страна.

Карз, ще ти пратя по - късно един линк на лични. Мисля, че ще ви хареса.

Дени,щом не му се излиза, не го карай на сила детето, поне ще ти е под ръка, ако трябва да се свърши нещо вкъщи.

# 153
  • София
Моят се прибира след училище, но пътят му е около час.
Днес ме пита дали може да излезе, но така и не се организираха. Отиде на тренировки. Другата седмица има състезание.
Девойките (сесъдчета) от старият му клас само в петък и през уикендите ги засичам.

Поръчах на дъщеря ми суичър от Алиекспрес... размера му се оказа м/у 130/140. Смях. Обадих се на една съседка и го подарих на малката ѝ дъщеря. Голямата ѝ дъщеря е от стария клас на моя син. Щяла да се боядисва червена, ама баща ѝ не давал. "Как да ѝ обясня?". Все едно слушах себе си и моята щерка.

# 154
  • Бургас
Ок,Тони,щом си решила! 😉🤗
Гаргамела,дано оцелеят рибките! Интересни неща е заформила девойката! Това с ходенето на театъра е супер!
Като ученици много често ходихме с някоя госпожа!

# 155
И моя се прибира веднага след училище ,което е срещу нас и това му отнема не повече от 5мин. Simple Smile Деца от класа са го канили да излиза с тях по моловете ,но той все им отказва.
Вече и в Бургас има доста болни деца от класа на моя тази седмица отсъстваха 5деца и той самия имаше лека кашлица ,но за два дена му мина слава богу. На болните им пожелавам бързо оздравяване.

# 156
  • София
Моят седи малко след училището в двора или някъде наблизо. Казва че остават да си приказват. 2 дни в седмицата е на английски и хапва някъде около училище с другите.

Вчера стана на 14. Сега следват тридневни тържества. Ще използваме предстоящата кратка ваканция в края на месеца, за да отидем за лична карта, че вече няма търпение.

# 157
Рени 79, честит ти рожденик, да е жив и здрав, само убави неща да му се случват, успехи в училище и живота.

Момичета, ще ви пусна два линка, според мен, ще са ви интересни, просто като ги отворите, ще прецените дали ще ви свършат работа. Този който пратих на лични на Карз, е за немски език, ако някой иска, ще го пусна направо тук, ако не е проблем. Ето ги другите два.

https://www.ixl.com/math/algebra-1
https://www.eslgamesworld.com/members/games/ClassroomGames/SpinO … mentary/play.html

Забравих да кажа, че, в учебната тетрадка по Мат. на издателство Архимед, отговори йок. Моето гардже одеве видяло на друго дете, което е на същото издателство, имало и тетрадките, тъй чеее, който питаше, да си знае. Дори я питах, дали не са откъснати, тя каза, че не са, просто нямало отговори.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 22:36 от Тони ♒🍀

# 158
  • Бургас
Рени 79,да ти е здрав и щастлив набора! И много ученолюбив!
Тръпка си им е,първата лична карта!
Ние я изкарахме март месец! Вече и банкова карта има,кой кат тях! Пораснаха децата!

Тони,благодаря ти още веднъж за линковете,ще са ни от полза у дома!

# 159
  • София
Ох и аз на щерката съм поръчвала от Али-то, много малеят. На сина поръчвах онлайн, но от турски магазин от мъжкото XS. Много бях изтръпнала дали ще му станат, но всичко му лепна.

За боядисването, аз моята голямата не успях да я разубедя. Мина през розово, после жълто русо (ужасно грозно беше), лилаво, синьо, зелено, ярко червено (тук сама се въздържа половината глава да е черна, а другата половина червена). Вариациите бяха: преливащо се, омбре, кичури, цяла коса... Всъщност се почна с омбре и кичури, че уж да не ѝ се увреждал скалпа. На краставичар, краставици ще продава. След 2 години експеримети се боядиса с естествения си цвят и се кротна.

Рени 79, честито пораснало момче!

# 160
  • София
Renni79,  честит рожденик и от мен! Дааа, тръпката за личната карта е голяма!

Тони, права си за помощта вкъщи, помага детето, като си му е добре вкъщи, да си стои.

# 161
  • София
renni79, да е живо и здраво момчето ти. Късмет, успехи, и с рогата напред.
Моят направи 14 на 30ти май и искаше още същият ден да отидем за карта. На 9ти юни му е била готова. Не помня вече, но мисля за 3 дена му я направиха. Услугата е безплатна.

Тони, благодаря за линковете. Букнах си ги.

Gorg0nzola, на моята хич не ѝ казах, че съм ѝ поръчала розов суитчър. Тя е с голям бюст и обикновено прибира суичърите на баща си или на гаджето си. Нямаше да се побере посмъртно в този.
На синът ми взимам 160 (от китайските) и са му леко големи, но те сега така ходят. Мъжкият xS (от H&M например) ще му е до коленете Simple Smile Но той е нисък. Баща му е към 175 (но бил пораснал в казармата, в училище бил най-ниският).

За косите... с баща си ходеха на мъжко подстригване. Записваме час и го оставяме. Нормални прически си прави Simple Smile Последният път ходи сам на фризьор.
Миналата година няколко момчета от неговият клас се изрусиха. Той не е проявявал мераци за това.
Момичетата доста повече експерименти правиха с косите си. Но и аз минах по този път с моята.
На съседката снощи ѝ предложихме да прокара идеята за къна. Отмива се бързо и е малко по-щадящо.
Ще засека девойката и ще видя какво е направила.

# 162
Набора се прибира веднага след училище. Заради тренировките, има време да хапне и да се придвижи до стадиона. Устройва ме, че цяло лято се шляеше до тъмно с компания, която нее точно неговата. Много се надявам да не изгуби интерес към спорта. Там се раздава на макс и енергия за пуберски работи почти не му остава. В училище нищо ново. Поздрави от нас за вас..

# 163
Моето пък, преди като по - малка, се чудеше как би изглеждала в русо. Тогава и предложих, ако иска да разбере, да иде в магазин за перуки, да сложи една, и така ще разбере, дали и отива или не. Друг вариант беше, да метне косата на някоя русолява кукла, тук ме отряза. С това приключихме за смяна на цвета. Преди около месец се издразни от факта, че цвета на косата и се променял. Искала си черното, а не изсветляващото което и става. Значи в случая, мога да съм спокойна, че няма да иска боядисване, то и през ум дали изобщо и минава.

Момичета, като се почувствам по - добре, и ако сте съгласни да ги пусна тук, ще проверя за още линкове, някъде в запазени мисля че имам. Стига да не е проблем. Само дайте знак, че сте съгласни.
Цяла вечер бях като парцал, с Т, втрисане, топли вълни. Чак събудих диването, за да ми метне още една завивка, а то горкото ми даде нейната, после ми стана топло и и я върнах. Май скоро няма изглед да се оправя. Мразя да съм хремава, с гадна кашлица, втрисане и болки, и за капак с топли вълни. Болничките да се оправят бързо. Здравичките се пазете, че е много гадно. За първи път ми се случва да карам сезонен вирус, толкоз гадно.

# 164
  • София
Тони, бързо оздравяване! Много вируси има тази есен!
Не знам или дали скоро няма да пускат парното....струва ми се, че е студено в училищата, поне моят син вече два пъти е хремав от началото на годината.

Общи условия

Активация на акаунт