ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 906
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Майничка
Много са резки температурните амплитуди, това му е кофтито на този сезон. Сутрин се навлечеш, през голямото ни е за яке, ни за къс ръкав, по обяд е топло, но като те примързи да суркаш яке и раница, накрая го облечеш и се препотиш, докато те перне яко жегата и пак го съблечеш и така...
И за мен си го казвам, не само за децата, като тях съм с яке, раница и ГТ на прибиране. 😄

# 166
Времето е коварно и за малки и за дърти😃.Моят все пуфти,че му е жега и якето е или в раницата,или преметнато като шал на вратлето.След у-ще се прибира директно,няма ентусиасти за миткане,учи и ако има възможност излиза с кварталните дружки.
Да го похваля за есетата-по история има 5(липсвал цял период),а по философия-6(то все спори и за всичко има теория,та явно е уцелил момента).С векторите някак започнахме да се справяме,черта,събира,малко бърка изваждането ,още ще ги упражняваме,да не му е каша.
Рени,да ти е жив и здрав юнака.Весело празнуване!
Бързо оздравяване на болните!

# 167
  • Бургас
На моят много му хареса философията! Госпожата също!

Изобщо не съм погледнала по математика къде са. Трябва да видя.

# 168
  • в очите на дъщеря ми
Честит рожден ден на  младежа на Renni79 да е жив и здрав!
Тони, бързо да ти минава, това време е просто отвратително, все не съм облечена подходящо, или треперя от студ или пуфтя от жега....Девойката е решила въпроса кардинално, ходи с гол корем и крака... в резултат, на което всеки месец е болна.... писна ми...
Аз съм разрешавала на прекрасната да си прави "експерименти" с косата от лятото срещу 4 ти клас, беше червено омбре, сини и руси кичури, и сега не желае повече да се вихри в тази посока......
Споделяла съм с вас, че моята щерка и дай да е навън, прибира се, твърди, че си научава ииии квартала е нейн!

# 169
Renni79 Честит да е младежа да бъде много щастлив. Тони оправяй се бързо. То и ние с набора преди 2 седмици лек гърлобол и сополи, и сега пак едно парене в носа  и гърлото. Абе това да е. То и времето едно никакво. Околу нас всички сополиви. Набора казва че и класа са така

# 170
  • Бургас
И около нас всички са сополиви. Набора и той. Ама има навика да ходи гол след фитнес. Мрънкам,ама му е все тая.
На болните,бързо оздравяване.

# 171
  • София
Благодаря ви за пожеланията!
Днес сме го оставили сам да празнува с преспиване вкъщи с компанията от квартала 6-7 деца.
Сутринта ходихме в мола и му купих яке и елек, че иска да ходи само по блуза, а вече е студено само за това. Едвам го навивам елек да слага поне.

# 172
  • София
Рени, да е жив и здрав младежа! Да е късметлия  и все така успешен! Да си изкарат добре децата на купона. Grinning
Тони, дръж се мила! Вземай илачи и ако трябва в понеделник при личната.
И майка ми се влачи 4 дни болна, тръпки, подкашляне и сополи,  но без температура, пиеше витамини и тайлохот, но като отиде на лекар и дадоха антибиотик. Може би и лекаря се презастрахова.
За мое съжаление,  младежът не излиза през седмицата. Предпочита да "джитка" на игрите. Иначе прибирането след училище е дълго - със съучениците си говорят, изпращат се до някъде и после кой от къде е. Съботно-неделно се излиза с момчетата от стария клас.
Наистина времето е много шарено - сутрин студ , а на обяд жега . Моят ходи по тениска, но до към 11 стои с якето, после слънцето силно напичало в стаята.
Бързо оздравяване на всички!

# 173
От време на време надничам в темата, но много тежко ми става като разбера, че има болни. Настроението на темата става минорно. И понеже аз също имам здравословни проблеми, но от друго естество, знам колко е тегаво и сякаш моментът да се разболееш никога не е подходящ. Моята тийнка е докопала една моя дебела жилетка и ходи с нея на училище. Мисля в понеделник вече да извадя по-дебело яке. Днес излезе със съученичка от стария клас, докарана с мои полуполо и велурено яке. Дрехите съм ги съхранила за нея, защото на мен вече не ми стават.
Пожелавам на всички много, много бързо оздравяване!
И се пазете, доколкото е възможно!

# 174
  • София
Наборката е супер уморена. Днес прекара цял ден в леглото да си лежи и доспива. Сутрин става в 6 и е в 7.10 в училище. Много дисциплинирана. Не се е метнала на мен. Аз и от 10 да съм, пак ще тичам в последната минута. Сутрин е голям студ, направо не знам как се оправя. Но не мога да я накарам да се облича повече. На обяд и ставало топло. Гъзар бъди от студ умри, нали така. А в училище май няма много интересности за сега.

# 175
  • при моите любими
Хей и аз чак сега се включвам с писането, но ви чета. И ние минахме нещо на бързо с гърлобол и лека хрема. Почвам да се чудя дали не е било ковид. Около нас доста хора се разболяха, тестваха и са все с такива симптоми. Но каквото било, било, мина вече. Моята девойка е много активна извън училище. Нито един ден не се е прибрала веднага. През ден е с най-добрата си приятелка от стария клас. Учат в различни училища, но са в близост и се срещат постоянно. Обикалят НДК, южния парк и Борисовата.  Ходят редовно до старото училище, влизат в часовете на по-малките. Нали брат и учи още там и постоянно се срещат с други бивши съученици. Изобщо ударила го е на живот. Нейтив преподавателката им е дала проект, който трябва да правят на групи и даже един следобед се бяха събрали в една от новите и съученички. Изобщо е много социално активна. Каза че се е запознала с много деца от различни гимназии, нови приятели на нейните бивши съученици. За сега няма издънки в училище, значи успява и там да огрее. Истината е, че не учи нов език и явно все пак си е предимство и натоварването е доста по-малко от колкото на други, които сега учат нов език. ММ е по работа в чужбина, малкия беше за една седмица по ЕРАЗЪМ в Турция и аз се отдадох на почивка от домакински задължения. Друго е да готвя само за двете. То даже не сме и готвили нещо завъртяно. Карахме го на аламинути и салати. Починах си общо взето, не се оплаквам. Това май от мен. Пак ще се включа скоро

# 176
Рени79, честит да ти е младежа, здрав, щастлив и успешен!

Моят младеж е втора смяна на училище, вечер се прибира с татко си. Той минава и го взима с колата. Сутрин учи, ходи на и плуване. Приятелите му от старото училище си останаха там и са първа смяна и никак не се засичат. Но на него не му пречи, той си обича да си седи вкъщи. Сестра му обаче е на другия полюс. Днес 100 пъти ме е попитала кога е на детска градина, а пак кашля. 😭

# 177
  • София
Моят син няма да го пуснат на състезанието в края на седмицата, защото не могат да му намерят съперник в категорията.
Преди бях решила да не го пускам на състезания в България. Ще ходи на тренировки, без състезания.
Няма да му е приятно като му кажа. Пак ще ревне колко нисък бил.

# 178
AnMary кофти! Дано не се демотивира детето така. За мен основната полза от състезанията и турнирите е да се нахъсат и да им се повиши мотивацията.
Ох и наборът го тресна този новия вирус в събота. Главоболие, температура, вечерта втрисане и на другия ден гърлобол, ама поне без температура вече. Тестът за Ковид му е отрицателен. Удържах го 2 дни да не ходи на тренировки, но днес вече го пуснах и на училище и на тренировки. Казва, че е добре и като се изключи подкашлянето, добре ми изглежда и на мен. Той абсолютно никога не е отсъствал досега от училище, дори и едно закъснение няма, та много държи да си ходи и да не си разваля статистиката Rolling Eyes.
След училище се изпращат със съученички (особено с една конкретна Wink), а в метрото редовно засича по някой от квартала или от старите съученици. Рядко се размотава с някой обаче. Със старите приятелчета от предишния клас основно онлайн си общуват, евентуално съботно-неделно се уговарят да поизлязат, а моят все е на тренировки....
И аз да се похваля - от вас разбрах, че са почнали векторите и си викам, чакай да предложа помощ. На наборът математиката по принцип му е много зле, ама сега ме изненада приятно и вика "За какво да ми помагаш, тия вектори са елементарни - събиране, изваждане, какво толкова" Astonished
Ние лична карта още не сме извадили, а мина почти месец от РД. Тази събота нашето районно са дежурни и ще ходим. Все още дават дежурства на ротационен принцип в съботите звената за БДС в РПУ-тата в София, така че който няма възможност през седмицата, може да се обади и да си провери за събота.

# 179
Момичета,да помрънкам малко. Все се надявах до вчера да мине и замине, ама нъцки. Какво ли не изпих,накрая дори и аспирин, от събота пък съм мърсолява, ма то какви. Такива поне от около 4 - 5 год. не съм имала. Ти духаш ли духаш, а то край няма, с тях мога да си залепя обувките дори, и повече да не се късат. Кашлицата пък, като види зор, и тя се проявява. За капак, диването и то болно, за сега лекичко, дано не стане като моето. Днес беше на лекар, взе си извинителната, по - късно звънах на класната. Емиии, разбрани хора, каза да я снима и прати, пък като иде ще и я даде, била отговорно дете и не се съмнява в нея. Тва в старото училище абсурд беше да го направят. Като се върне на училище, да видим кога ще и дадат да си прави класните и тестовете от тази седмица. Еееййй, туй моето пак намаза една дълга почивка, единствено доволна и щастлива е, от факта, че няколко дена нямало да я зяпат момчетиите, и да гледа две нервачки как си клатят краката от нервност.

Та по въпроса с линковете, утре евентуално, ще пусна, заделила съм ги, чакат си реда. Иначе ви следя, прочитам ви, но не тук, от друго място.

На болничките да се оправят, здравичките да се пазят. Туй мноу заразно. Дано скоро и аз се похваля с хубави новини.

Общи условия

Активация на акаунт