ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 899
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Аааа, Карзче,  Бобси, ние водим борба свободен стил. И туй ша го преборим, но по - бавно явно. Мноу упорито се оказа това, за първи път се случва, да се хримосаш и кашляш и да не му се вижда края. Сякаш днес ти е първи ден на разболяването, мноу странни вирусчета.
Браво на младежа, справил се е перфектно.

Карзче, отпусни му края, върни му удоволствията, да видиш как ще грейне и само хубави оценки ще ти вади.

Бобси, ще се справи, нема съ притесняваш, и твоето дяте е оправно.

То мойто тамън кат съ върне, и ще я подпукат с тестовете. По АЕ ша има да пииише, свят ша и са завие. И утрешния по Информатика, ще го прави др. седмица, а кой знае още по какво ще има. Дупе да и е яко.

АнМари, един, два пъти, не е фатално, ако не е на тренировка. А за роботиката, щом е бил вече, значи има вече опит, знае ли се,там ако не е било неговото, тук може да го грабне. Все пак, вече е в нова среда.

Гериии, добре ли си вече, или още те държи.

Ради ми се губи, скоро не е писала, а чакам да съ похвали. Дано ни зарадва с добри новини като се включи.

То и други се позагубиха. Дано са добре.

# 211
  • София
Мамзелче, честит имен ден на девойката и таткото! Да са ти живи и здрави, Свети Димитър да ги закриля и само хубави изживявания да имате!
Честит имен ден на всички именици и хубав празник!
И моят възлюбен е Димитър! Да ми е жив и здрав, щастлив и да си ме обича! Heart Eyes Така де, такваз лична Убавица като мен, къде ще намери?! Joy

Тони, леле ужасно звучи. Хайде бързо да отминава твойто, а детето да го подминава!
Бързо оздравяване на всички болнички дечица, мами и татковци!

# 212
  • София
Някой знае ли как се определя бала след завършване на 12 клас при кандидатстване в България и при кандидатстване в чужбина? От кои години, кои годишни оценки по предмети влизат? .....

Баткото си вади сега академична справка, влизат оценките и часовете от 9 клас включително и нагоре, а тази справка се представя при кандидатстване в чужбина, та все пак едно наум да е по добър успеха от 9 клас. Вече за балообразуване за нашите университети би трябвало да е от 11 и 12 клас и матурите.
Демек 8 клас може и почивка от зор за оценки.Laughing Но пък има значение за стипендия втори срок и догодина. При нас от днес се подават молби за стипендии.

Честити Ви именици! Да са живи и здрави!

# 213
  • в очите на дъщеря ми
Нали, нали ims, цитирам "...ф углидалуту са зверя: Бря, чи красута!..... " Sweat Smile Sweat Smile
Да ти е жив и здрав възлюбления.....

# 214
  • София
Тъй, тъй.... как точно си го казала!:joy:
Благодаря!

# 215
Имсче, да ти е жив и здрав. Възлюбения да си остане такъв до кът сте живи. А ти съ грижи за красутатъ, без нея ни може.

Бора, то да се чуди човек кога шъ доди време за почивка. То тез дяца са кат роботи, учи, спи, учи, спи, па кот доди.
Моето диване май затуй си го кара джаста праста, ден да дойде, друг да мине.

Явно от снощния аспирин има някакъв ефект, и таз вечер ша си пийна. Ма то тъй ша е, който не пие %, пие хапове, хак да ми е Joy, заслужавам си го май, туй изтезание.
Ай да оздравяваме вече всички, и да свършва таз агония.

# 216
  • Пловдив
Живи и здрави всички именици!
На прекрасната желая да не може да се задържи в мол повече от 30 минути,  да е все така красива и по- малко да ядосва Мамзелчето!

# 217
  • Бургас
Сайта Домашно.бг само първите задачи от учебника ли сва решени?
По всички уроци и предмети ли е така?

# 218
Живи и здрави да са всички именници! Да си носят имената със здраве и късмет!

Аз - работя. Край няма. Така са ме затиснали задачите, че октомври месец направо ми се губи, пък той - почти свършил.

Младежът се справя за момента. БЕЛ и ФВС го мъчат най-много, но това е положението. Излиза в 7.30 и се прибира в 15.00-16.00. Все има нещо допълнително след училище - клуб, АЕ и т.н. Чудя му се как издържа понякога. И най-вече се чудя кога успява да учи. Но за момента нещата вървят отлично и не се меся.

Болните да оздравяват. Аз също се влача от 3 седмици с хрема и кашлица. Тестове правих, пръсках в носа, смуках какво ли не. Чак на лекар ходих, което при мен означава, че нещата са драматични. Личната обаче заяви, че нищо ми няма. Хремата поизчезна последните дни, но още кашлям. Така не съм боледувала от поне 10 години сигурно. Какво беше това не знам. Радвам се поне, че другите в къщи не се тръшнаха и те, че щеше да е ужас.

# 219
Карзче, със всичко е така, само нясои са дадени, за да ползваш и видиш всички, трябва да си платиш. Преди доста време, не помня коя година беше, реших да платя, беше някъде около лев, два, три някъде, забравих за какъв период можеше да се ползва за тази сума. Тогава като търсих определени задачи от един от уроците, не беше това което търсих, и дори имаше грешки. Затова повече и не го използвах.

Олееее, Пипи, стига мъ плаши, кви са тия три седмици. Аз се надявам до края на тази най много, и да приключа. Уби ми всякакви надежди. Лоша си.
Време ти е да се оправяш вече, стига си подсмърчала и кашляла. Интересно ми е, откъде се пръква такова количество сополи толкова много дни, всеки ден, сякаш нямат край. Ай да съ оправяме, и повече да не хващаме. Стига ни за цял един живот.

# 220
Карзче, със всичко е така, само нясои са дадени, за да ползваш и видиш всички, трябва да си платиш. Преди доста време, не помня коя година беше, реших да платя, беше някъде около лев, два, три някъде, забравих за какъв период можеше да се ползва за тази сума. Тогава като търсих определени задачи от един от уроците, не беше това което търсих, и дори имаше грешки. Затова повече и не го използвах.

Олееее, Пипи, стига мъ плаши, кви са тия три седмици. Аз се надявам до края на тази най много, и да приключа. Уби ми всякакви надежди. Лоша си.
Време ти е да се оправяш вече, стига си подсмърчала и кашляла. Интересно ми е, откъде се пръква такова количество сополи толкова много дни, всеки ден, сякаш нямат край. Ай да съ оправяме, и повече да не хващаме. Стига ни за цял един живот.

Мноу се омълчахте.
Ако имаме именици - Да са живи и здрави, много успехи, щастие, и винаги обичани.

# 221
Добро утро! Честито на всички именици от последните дни и от днес!

Аз пък вече съм на Коледна вълна! 😂

Младежа си е на училище, но малкото влачи нещо пак една седмица сополи и сме вкъщи.
Нещо много малко оценки ми се вижда да има моя. 🤔 По немски веднъж в седмицата тест. През другото време четат, препитва ги, но без оценки. Ама кой знае, може пък и наведнъж да се изсипят в школото. За момента е заковал на 5. Учи детето, ама немския не е лесен. Аз му казвам, че е важно да е научил и разбрал, а моментната оценката не е най-важна. На моменти информацията е в повече, но с времето ще запомни всичко и ще му се избистри в главата, кое как. Ама само die, das, der слушам по цял ден 😂 По математика само подавам по едно рамо.

Тони, хайде вече да пресъхва тази река от носа. 🤞🤗 Благодаря за линкове! Дадох ги на младежа да си ги разглежда.

# 222
  • Бургас
Моя днес ще правят важен тест по немски. Забравих как се водеше. Стиснете му палци да се справи! Моля! 🍀

# 223
Зайче, 0раво на младежа, че се справя. Реката ли беше, язовир ли, океан ли, не знам, но ся съм с тях на два фронта, ако не е през носа, то същото чудо се мъчи от гърлото чрез кашлица да излиза. Чак ме дави на моменти. Още малко, надявам се, да свършва. И не само при мен, а и при всички, които минават през таз напаст. За оценките, така ще ги набувкат, че школо ще има да свири и пищи, ще ти свети като коледна елха. Ама и ти от ся за коледа се настройваш, изчакай поне месец още.

Карзче, стискам палци, всичките които имам в наличност, Hands Fist Hands Fist, късмет Flowers Four Leaf Clover, ще се справи. Ти само бъди спокойна, до оценката има време, докато я кажат. Търпение му е майката.

Има едно ( то не е едно де ), дето системно зяпа мойта като са на училище, в момента в който разбра, че диването отсъства, и то от следващия ден отсъства. Одеве си писаха в групата, и едно му вика, ми защо отсъстваш, ела си вземи ( някво черпи за РД ), а тва - ми нали уж съм болен, другото - наистина ли си болен,а тва - не бе, не ми се ходи, правя се на болен. Та почва и мен да ме съмнява поведението на туй дете. Дали пък наистина я зяпа, а не както предполагах, че просто му е като навик някакъв. От това което ми е разказвала, наистина му е странно поведението. Първо си мислех, че може да иска да се опознаят, сближат, като съученици, ноооо, след последните му думи, вече съм в чуденка. Thinking ( няма го почесващото се ).

# 224
Карз, стискам всички налични палци!

Тони, странно поведение но туй дете, наистина! 🤔🙄 А за Коледата... Еми започнаха разни намаления на играчки. Дребното вече говори какво ще си поръча на Дядо Коледа и не трябва да изпускам момента. Коледен календар съм намислила да правя тази година и се разтърсих за идеи, защото всичко трябва да е готово до края на Ноември, а на места вече не приемат поръчки. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт