ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 896
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Благодаря ви, момичета! Още нямам новини,как се е справил. След 13:15ще имам информация.

Тони,в тази възраст всички деца са странни. Харесват ли се,никой не може да ги разбере 👀🤔

# 226
karzz,успех на момчето ти днес,стискам яко палчета!
Тони, странно е държанието на въпросното дете,може да харесва твоето или пък просто да търси внимание на гърба на твоето,тийн изцепки някакви:eyes:И да оздравяваш вече,ей!
Хич не ми е време за Коледа,макар,че ще се изтъркули за нула време.....
Имате ли примерни контролни/тестове за пусти вектори(освен на Архимед),нещо ни се опъва тази година математиката и на 4ка ще съм хепи🤔

# 227
  • Бургас
Още веднъж ви благодаря, момичета!
Синковеца каза,че е писал. Уж било лесно,и се надявал поне 4 да има. Аз пък се надявам повече от него. Сега ще съм на тръни,докато нанесат оценките.

Имал някакъв проект за вектори. Идея си нямам какво ще се прави.

# 228

Имате ли примерни контролни/тестове за пусти вектори(освен на Архимед),нещо ни се опъва тази година математиката и на 4ка ще съм хепи🤔

Мога да ти снимам от сборника на Просвета, Тест да проверка на знанията, има след всеки раздел със задачи. Ако ще свърши работа.

# 229

Мога да ти снимам от сборника на Просвета, Тест да проверка на знанията, има след всеки раздел със задачи. Ако ще свърши работа.
Да,ако е удобно!

# 230
Зайче, а погледна ли в крокотак, там също има идеи. Разрови се там, ако още не си.

Карзче, сигурна съм, че ще се е справил. Я кажи кой е учебника,пусни снимка да го видя.

Бобси, а дано е ден по - скоро. И аз ще търся, щото диването като се върне др. седмица, сигурно ще прави, макар че, учителката е пуснала дата за контролно чак за декември. А вчера май беше, им прати пак задачи върху които да се упражняват.

А за туй момче, не знам какво да кажа, ако ви напиша всичко което моята ми казва, определено ще се шашнете. Но то не е единственото което я зяпа. Обаче е единственото което е с такова поведение. Наистина няма час, няма междучасие, постоянно си върти главата за да я зяпа. Мойто умишлено решило единия път да се поскрие, а туй така се изкривило главата, че за малко щяло да падне от чина, и това по време на час. Тя отива да си вземе телА от кутията, и тва я дебне за да иде и то, там пък нарочно се бута или блъска в нея. В салона или на игрището по ФВС, не гледа топката къде отива а зяпа нея, ако нопката е отишла близо до нея, туй докато върви, не гледа към някой друг или самата топка, ами пак нея зяпа и минава колкото се може по близо покрай нея. Не помня същото ли е, или друго беше, то пък умишлено си вдига едната блуза ( както им казват сега - худи ), така че, да му се вдигне и другата, и то в момент в който евентуално погледа на моето ще е точно в тази посока. Луда работа, на моменти се чудя, дали не е защото моето не е като останалите момичета от класа.

Аййййдееее, четири дена почивка ще имат, дано до тогава и на моето запушения нос и се оправи.

Момичета, само това успях засега да намеря по Мат. за векторите.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:40 от Тони ♒🍀

# 231
  • Пловдив
bobsi81 прати ми го и на мен, моля. Малко съм зарязала девойката, оправяме един апартамент и време не остава.

# 232
  • София
Ееее Тони, ми то не може хем да е хубавко, хем да не го зяпат. Кого да зяпат?
Не зная слънцето ли изригва, какво става.
И в нашия клас са започнали едни борби за територия. Ама не в рамките на нормалното, а и майки-орлици се намесват. Вече се стигна до призиви да не се пречи на детето й да нарушава дисциплината в час и това е само политкоректната версия. В пълната Вселената трябва да си премести центъра върху маминото детенце.
Дано като мина слънчевото затъмнение да мирясат малко.

# 233
Вампирче, то, че е хубавко, хубавко си е, но пък не чак толкоз, че да го зяпа тъй нахално. То вратът ша му са скърши, очите ша му изтекат, и пак нема да съ спре. На мойто диване, не и е приятно, много се дразни, а не иска и да говори с него. Напълно я разбирам в това положение, тъй като е доста натрапващо. Представям си, мен някой да ме зяпа тъй, направо ще побеснея, аз бих реагирала, но не и тя.
И при вас си имате едни странни птици, то човек да се чуди от кого да се пази.

# 234
Бобси писах ти съобщение.

Тони, ама то много очебийно. Това момче явно търси контакт, ама не по нормален начин. Объркани тийнове и на тях не им е лесно.

Вампирче, в този случай не трябва ли да се намеси директор. Как така ще нарушава дисциплината в час и да го търпят?!

# 235
  • София
То във всеки клас има такива деца. В случая майката се е развихрила да се жалва на директора, че детето й не е обгрижвано баш. Също пише в чата на класа да настройва родителите срещу конкретно дете. Че то било пречило, защото знае.
Дано директорът не им се върже на глупостите и се усети какво става.

# 236
Вампирче, някои родители определено са за доктор. Да прехвърля вината от своето върху друго дете, това си е чисто унижение, само дето тя не го осъзнава. Но и другите не ги слуша главата. По - интересно ми стана - къде е в цялата картинка, майката или бащата на другото дете. Защо не реагират. Хмммм.

Зайче, ще му дам аз на него едно объркване. Според мен причината не е в харесването, по - скоро може би е, че моето може би по някакъв начин да му прилича на някоя, я на майка му, я на баба му, знам ли, може някоя братовчедка, или момиче което е харесвало преди. И в старото училище имаше едно, дето имаше навика да се върти чат - пат за да я зяпа, но то пък беше момиче, тъй като с тях е била толкова време, не и пречеше да и казва да престане, въпреки това, и то не спираше. Аз пак да си кажа, съмнява ме да я харесва, причината е друга, поне според мен. Освен да намеря и осъществя контакт с майката и да си поговорим, но ще изчакам още малко, може нещата да се променят, надявам се.

# 237
  • София
Имате ли психолог в училище? Да не е нещо ококорено това дете или късогледо и така да си гледа в нищото?
Имам познат, който буквално спъва хората с поглед. И на мен ми се е случвало да го усещам този поглед на гърба си като докосване  ли, затопляне ли. Този човек имаше нещо екстрасенско или силна интуиция. Дори когато поговорим за 2 минути се чувствам така, все едно съм била на разпит цял ден. Не е работил такива шамански неща, просто погледът му е такъв, все едно знае нещо за теб. И в никой случай не е влюбен поглед, а изпитателен.

А за онази “лудата” майка - това беше само пример. Три били проблемните деца в класа. На двете майките им се държат така, сякаш за пръв път детето им не е отличникът на класа. Може би всички родители се чувстват зле от това. Но тези двете вместо да помогнат на детето си да го приеме, наливат масло в огъня. Има деца, които си говорят в час. Но те си говорят помежду си и не пречат на останалите. Тези тричките се правели на интересни пред учителите и разваляли часа. Заговаряли учителите по теми, далечни от учебните - за Иран или за евреите, за депутатите или за кръстословицата на едното. И след като не слушат в час, накрая за ниските им оценки са виновни децата, които слушат и учителите. Не е едно детето, предполагам по всеки предмет са групичка.
Силно се надявам това да отмине до два три месеца, а да не ескалира.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 09:15 от Вампирче

# 238
Вампирче, а защо не се сезира директора на училището, да предприеме мерки, има си начини да ги озаптят. Единият е, разделяй и владей. Ама са нагли, и майки и деца.
Иначе туй си е напълно в норма дете, нищо му няма, но е странна ситуацията. В първите учебни дни, когато моята ми разказваше, си помислих, че може да му е любопитно, и затова да се оглежда, а моята да си въобразява и да си мисли, че и се обръща някакво внимание. Но след толкова време, хммммм, и аз почнах да се чудя. Все пак ще изчакаме още малко, пък да видим. Нека да спрем за сега, да не спамим темата с туй хлапе. По натам, ако има нещо важно, ще пиша, нека да видим как ще се развият нещата.

# 239
Тони, аз мисля, че я харесва. Но явно е от ония нахалните...., което на нея не се харесва!
Аз големи проблеми имам с това общежитие. За съжаление добрите деца ги мачкат. След като взех мерки последните два дена има подобрение. Но до кога.

Общи условия

Активация на акаунт