ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 430
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • София
При нас всичко върви лежерно.
Не знам дали вторият срок ще мине втора смяна, не го виждам моя син как ще смогва.
Харесва май само часовете по английски, история и география. Казал на ММ "защо не учехме само английски" Joy

Разчиствах обувките му и свалих до контейнера две торби, 6-7 чифта. Маратонките са купувани пролетта. ММ каза "само не се оплаквай". Не се оплаквам ама трябва да ходим за обувки, че момъка остана само с едни кецове.
Най-вероятно и зимните няма да му станат.
Но няма да се оплаквам. Радвам се, че расте.

# 391
Винаги трябва да има виновен, другият е! И тук е така. Бяха миналия месец сами за няколко дни, после и двамата се оплакваха един от друг. Брат й : "мърмори и ме юрка, сякаш съм женен!", а тя- "лентяй, мързел". Чакам да пораснат, ама засега не е достатъчно.

# 392
  • София
Хм… за навършилите 18  мъже - нека знаят, че за тях е по-добре да изберат коя жена да ги юрка. И да се ориентират!
А дали мъжете избират е друга тема. Но юркането е неизбежно.

# 393
Карзче, кво чекиране, кви пет лева, малееее, за първи път чувам, да ходиш на училище с карта за вход, ууужааас. Добре, че при нас няма такова животно.

АнМари, какво говориш, 6 - 7 чифта. Аз преди около месец и нещо, изхвърлих сигурно над 10 чифта, едните скъсани, другите малки и скъсани, и все като реша да ги метна където им е мястото, отстрани чувам - ааа, недей, ще ги нося в квартала. Да ама дупките са цели кратери, та ей тъй, като станаха доста и се пречкат, и заминаха, а през това време, още куп други отлетяха в боклука.

Ради, хич не ти е скучно, тамън да преценят коя битка кога да я водят.

Дени, хич не казвай усърдие, ако го имаше по другите предмети, щеше да е ехеййй, ама ко дъ съ прай, не мое дъ огрей навсякъде.
Снощи и викам - ти няма ли да отвориш учебника ( АЕ ), да поучиш за утре, за теста, а тва веднага отговордава - бе ти кога си ме видяла да уча по АЕ, най - вече пък за тестовете, миии права е, ама да не остана по - назад, аз пък и казах - да беше и по другите тъййй, грешка нямаше да имаш, миии, да са живи и здрави, кот такоа, ама ха.

# 394
  • Бургас
Мм,да Тони... Аз на родителската среща,още преди 15ти,казаха за тези карти и останах изумена!
На влизане,на излизане от училището са длъжни да се чекират.

# 395
  • София
В старото училище имаха пропусквателна система с карти за достъп и се чекираха на влизане. Само веднъж купувах нова карта, беше я загубил моят синковец.
В новото пропусквателната система е с лицево разпознаване. Давахме снимки на децата, предполагам са сканирани и вкарани в системата. Сканирала съм се на системата лятото, бях "посетител".

# 396
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И при набора в старото училище имаше пропусквателна система с чипове, за да не влизат чужди хора.

# 397
  • София
И в двете училища на набора досега е имало пропускна система с чипове. Тези системи не са някаква забележителност в училището, но са много полезни за филтриране на приходящи. Няма нужда портиерът да ги гони по етажите.

# 398
  • Разпиляна във въображението
И при Дима е с чипове влизането.

# 399
И в сегашното и в старото се чекира на влизане и излизане.Не е губил чип и карта,до този момент.
Опитва се да шмекерува,скрил е,че има контролно,защото предметът е скучен и не му е нужен,да де ама в Школо светна,че е утре в 1ви час и имат изпратени материали,схематизирано най-важното и нужното.Е, лош късмет,че и до родителите е пуснато,по тих е и от водата....

# 400
Хихихихи, значи ние сме от старата ера, нито в старото, нито в новото имаме таквиз иновации.

Бобсииии, защо ли си е мислело детето, че мама няма да разбере ThinkingGrinning, то туй школо, само да вкарат инфото и почва да пиука.

Малко по - късничко ще се допиша, сега се налага да отскоча до магазина, затова после ще разправям какво е станало днес, аз като чух, останах изумена.

# 401
Здравейте мили мами и набори. Днес е най специалния ден за нас, набора има рожден ден. Става на 14. След училище ще има тийн парти. Да ни е жив и здрав. И всички вие бъдете здрави..

# 402
  • София
Честит рожденик! Да е здрав и много щастлив! Весел празник!

# 403
radost17 Да ти е жив и здрав младежа!Дано  прекара най-страхотния рожден ден. Simple Smile

# 404
  • София
Да е жив и здрав рожденика!

Общи условия

Активация на акаунт