ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 428
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Да ти е живо и здраво момчето ,radоst17.Много успехи и щур купон!!!🥳

# 406
  • в очите на дъщеря ми
Да е жив и здрав младежа!

# 407
  • Mars Hotel
Честит рожден ден на момчето на Радост! Да е здрав и щастлив и да постига всичко с лекота.

Не съм писала скоро, но ви чета. Нямам какво толкова да споделям, при нас нещата влязоха в релсите на ежедневието и е доста монотонно. Имам много работа и с нетърпение чакам Коледа, когато ще почиваме 2 седмици всички.

# 408
Да ти е живо и здраво детенцето, radоst17!

# 409
Жив и здрав да е младежът, да има късмет и много успехи!

# 410
Радост, да ти е честит рожденика, много успехи, радост и щастие. Да е жив и здрав, весело прекарване на празника.

Момичета, тъй като снощи не успях да се допиша, затова ще го направя сега, в скрит текст. А преди него ще добавя, че вчера класната дала листа на определени деца, само три на брой, да си напишат имената, едно от трите е моето диване. Пуснала го, и казала, напиши си имената на латиница ( АЕ ), и те си ги написали, листа е този за състезанието, не било за четене, а някакъв тест за ниво. Първо яло да бъде при нас, и ако минат този етап, ще ходят в Пловдив на втори кръг. Таксата не била 15лв., а 13лв., диването недоволно. Състезанието щяло да бъде Януари месец чак. Взех да я предупреждавам да не прави номера, а тя ми отговаря - точно това ще направя, нарочно няма да се представя добре, не ми се ходи. Да хване човек да го напердаши, му е малко.
Скрит текст:
И така, във вторник писах ли ви, че туй дето зяпаше мойта си чупил стола докато се клатушкал на него, не стига, че го е чупил стола, ами и с уч. тетрадка по АЕ ( то само по него имаме уч. тет. ), удрял в края на чина, и кво да стане, чина взел, че се счупил. Класната разбира само за стола, да нооо, леличките вчера докато чистели сутринта забелязали. Когато почнали часовете при класната, влиза жената и го почва - ти защо, как успя да чупиш чина, леличката още не съм влезнала в стаята, дори и кафето не успях да си изпия, почна да се оплаква, че чина е счупен. Теглила му едно конско, за наказание, никой да не излизал от стаята през междучасието, заедно с тях и тя щяла да седи. Да ама, и се наложило да излезне, а те продължавали да седят, докато дойде домакинката, а туй задължително трябвало да е там и никъде да не ходи, по едно време му се приходило по малка, и какво да прави, за да не изпусне домакинката, му хрумнало великата идея да иде до прозореца, и да се облекчи в тубичка от студен чай, не стига, че свършил таз работа, ами взел да се хвали и да го показва. Тук идва по - интересното, моята ми вика, никой май не успя да разбере кога и как е успял да го направи това, обаче по едно време както показваше че е пълно, изведнъж се обърна и беше празно, мойта се съмнява, че го е изсипал през прозореца, а те са на последния ( 4 ет. ). Питах я нещо да не се еобъркала с боята, тя вика не, тубичката от чая била от прасковата, съответно цвета няма как да си съвпадне. Другото което е, че туй май наистина не го слуша главата. Тук някои от вас добре предполагахте, че може да му хлопа дъската, та сега да ви разкажа какво прави от няколко дена, и то само при класната когато имат. Такаааа, седи си тоз ми ти хубостник, и вижда муха, хваща я и почва да и говори, смята я за приятелче, на няколко пъти му бягат мухите, и все се намира някой да ги убие, а тва така жали, все едно роднина е умрял. Не стига това, ами за капак си имал и въображаем приятел, от завчера почва да го кани у тях на гости, и му обяснявал как щели да гледат филми, не какви да е, а Елза и Ана. Тоз същия, явно в момента седи сам на чина, взима си още едно столче до него и почва да си говори, по някое време решава да го махне, класната го пита защо го маха? къде ще седи приятелят му?, а той и отговаря - ми той стана и си тръгна, не му се седяло повече тук, иначе целият клас почва да се смее всеки път като прави така, а на него явно не му пука. Та явно си е за психолог тва дете.
А снощи ми пусна звукозапис на часа по Философия, ми то през цялото време тоз млад Господин, не спря да философства на тема кекс ( с...с ), питам я защо говори за тез неща, било по урока, по едно време взех да се чудя, дали не е някой самотен, то хубаво по урока, ама цял уч. час само за това да говори, то по - скоро беше повече за момчетата, отколкото за момичетата. Чудно ми е другата седмица каква тема на разговор ще подхване.

# 411
Честит да бъде рожденика! Здраве, щастие и много късмет да има в живота му!

# 412
  • Бургас
Радост,честит да е рожденика! Здрав и успешен да е!

Тони,големи филми при вас 🤐 Това дете явно има проблем. Някой трябва да разговаря с него. Явно нещо не му е наред.

# 413
Карзче, ммммм, а де, прави се оказват мамите тук, когато писах за него и зяпането. Какъв филм, то цял цирк с него. Майка му беше привиквана, после ходи до психоложката на училището, явно става по - зле след такива неща, отколкото да има добър ефект.
 Всеки път когато искат да разместят някого, което е винаги някое момче, тоз същия, всеки път предлага да ги сложат до диването. Слава Богу, че учителката не го чува, или ако го чува, не го отразява.
Аз не ви разправях майче за едно друго нещо. В града ни, в годината по два - три пъти идва някакъв измислен цирк. Този път беше преди две седмици някъде. Минава колата и по мегафона на запис се говори за него. Класната по едно време вика - цирка пак дойде, някой ще ходи ли от вас да гледа? защото аз смятам да ходя ( тя има моче в момента е 7 клас, и момиченце в ДГ ), и едното се обадило и вика - Госпожо, на какъв цирк да ходим, то тук при нас е цирка, няма нужда да се разкарваме, и класната взела да се смее и казала - вярно, то вие сте по - голям цирк.

# 414
  • София
radost17, честит рожден ден на момчето! Да е жив и здрав,  щастлив и късметлия!
Хубав празник и весел купон !

До миналата година и ние празнувахме у дома с приятелите му, но вече не! Дойде ми в повече последният РД ..... много емоционални са младежите в тази възраст Joy Тази година бяха в МОЛ-а, там да изливат емоции и тестостерона. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тони, при вас си има ежедневно нещо интересно.
Моят явно не ми разказва какво се случва в училището и за това няма какво да споделям. Направо му тегля с ченгели думите? Много рядко да вземе да разказва с подробности.

Да си призная и аз чакам Коледа,  че да си починем дружно от ангажименти. Явно ме хваща зимната летаргия,  все ми се спи и
 чувствам умора . Като баба меца - трупам тлъстина и се готвя за сън. Joy

# 415
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здрав и честит да е рожденика

# 416
]Благодаря от сърце за пожеланията, към набора. Всичко най хубаво за всички вас. Купона беше на макс, не че имаше моменти който ми идваше да го набия но устоях. Хапваха си сладко сладко в едно заведение и изведнъж рожденика реши че партито трябва да продължи в къщи. Защо да не ми набута още 6 тийна в неговата стая да играят на плейстейшън,, какво лошо има. Ама какво да се прави все пак е рожденика. И накрая като си изпрати момчетата ми вика,, тати много е готин мамо ама ти нещо. Абе откъм готиност ми куца много да знаете. Днес има две контролни ще го видя аз.Дет са вика здраве да е..

# 417
  • София
radost17 Joy
Важното е, че са се забавлявали Simple Smile
Моят май не ни е квалифицирал на готини или не чак толкова. Но пък в 6 или 7 клас беше казал "Тати ти си добре в компютрите, но си гола вода по математика" Simple Smile И хвалеше майка си как хубаво обяснявала по математика. Нещо и за фотошопа беше вмъкнал, но не помня вече какво.

Не го издържам сутрин. Излиза в последният момент. Вечно нещо му няма.
Вчера излезе със зимно яке, "нещо студено ми стана". Прибира се - горещо му било. Днес беше решил да излиза по тениска и суичър. Едвам го накарахме поне един елек да облече - "Ако ми стане горещо ще го изхвърля".
Мрънкам на ММ и той ме успокоява с "още поне 10 г" Joy

# 418
Радост, не се впрягай толкоз, важен е той, на него да му е готино и най - важното е, че той си е прекарал супер празника. На квалификациите, не обръщай внимание, след едно известно време, ще обърне палачинката. Все пак за момчетата е важен примера на бащата.

АнМари, нормално е да се оплакват, то и времето е едно такова, никакво, и ние уж големи, а се чудим как да се облечем. Среден вариант, блуза къс ръкав и яке средна дебелина, или някое тънко но да пази от вятър и влага ( лек дъжд ), тази сутрин имаше мъгла, която все още си седи, и от нея е влажничко.

# 419
  • София
Има кожено зимно яке. Не иска да го носи.
С другото зимно яке пък му било горещо.
Има две тънки, точно за вятър, но са "отборни" и не иска да ги носи. Много важно, че на гърба пише Bulgaria Simple Smile
Има и три елека. Но се е вглъбил в суичърите. Освен да му взема зимен такъв. (Взех на дъщеря ми и тя е много доволна. Естествено от дъжд и сняг не пази).

Всички други якета раздадох наскоро. Рязко му умаляха ръкавите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт