Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли бебе, което заспива от 2-месечна възраст само, да продължи така с месеци?
Как да науча детето си да спи само в леглото си?
Как правилно да почистваме бебешките зъби?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли бебе, което заспива от 2-месечна възраст само, да продължи така с месеци?
-
Как да науча детето си да спи само в леглото си?
-
Как правилно да почистваме бебешките зъби?
-
Как да се грижим за бебе с висока температура?
-
Как да спрем течните изпражнения на бебето?
Както и да е де, проблемът едва ли е свързан с патладжана и по-скоро жената така го асоциира. 
). Леко ме подразниха думите "новости, теории и т.н.", а първото изречение от последния пост на Tirex е просто нелепо и доста дразни, съжалявам. Нека не съдим хората без да сме прочели и ред по темата. Аз не съдя майките, захранващи с пюрета, макар всеки ден да гледам в парка как набутват лъжиците в гърлата на децата и как се правят на клоуни, за да натъпчат детето. Не всички го правят, но голяма част "захранват" точно така. А дали детето ще бъде тъпкано с пюре или ще хапва зеленчуците си на парче, в количество - колкото прецени, че му се яде, е въпрос на избор на родителя. За какви последствия говорим после... Ако караме по стари методи, дайте да не сменяме нааканите памперси нощем, да им пазят топло.. или да даваме сокчета на 2-3 месеца, защото имат много витамини, може и глюкоза - ей така за цвят, а любимо ми е "натопи бубата в мед, така няма да я откаже"..