Нашите second hand находки - тема 46

• 84 547
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Придобивка от мин седмица от мъпетмаг за 2,50. По етикет пишеше с  50% мерино. Странно, че страничния етикет съа състава, като я купувах беше доста запазен, а като я изпрах вече нищо не се вижда, така че не мога да го заснема. Жилетката е дълга, а дълги ръкави, но при все прибрана, за елегантен човек. Притежателя вече я разходи, напипа я на балкона докато съхнеше изпрана. Каза че не  бучкала за разлика от другите вълни.

# 91
Така вчера имах път към Русе и успях да обиколя почти всички втори по центъра.
Първо минах покрай хумана не влязох понеже е 1 ден и знам че цените са по високи пък ми се стори малак магазин и имаше доста хора
После през shopmiks,голям магазин просторен с две зали имаше много стока особено едната зала.
В другата зала (зала 2)пък бяха по евтини нещата, само ми направи лош впечатление по стелажите някакви страни неща, даже имаше закачалки, но цените 0.50,1,50лв даже видях някакъв плака за 100бр1лв но дали е техен щото отгоре пишеше мъмет маг.
От там в Мпулс светъл магазин но всичко смесено пуловери блузи сравнение шопмикса беше по объркващо и цените ми са видяха по скъпи, стелажите бяха наблъска едвам се разминаваш не искам да си представя 1 ден как е , но персонала беше отзивчив шапка им свалям.
После в скандинавия и там имаше  като в шопмикса чаши, чини, вази зала-Б- беше на втория етаж и беше широко може да разглеждаш спокойно.
Като заключение най ми хареса шопмикса и скандинавия,съдя по времето което прекарах в магазините.
Извинявам се за дългия пост но след обувки на PeacockLove-трябваше да ги посетя.
Последно можели някой да каже от Русе за промоцията 100бр1лв
в шопмикс ималия наистина.

# 92
Оле-мале, и аз се заинтересувах от тази промоция. Не съм от Русе, от близък град съм, но ми стана интересно. Wink

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 11:25 от Фрида

# 93
Това се случва последния ден преди зареждане. И е ...ад! Но аз знам за нея, когато беше мъпет маг. Сега като е Шопмикс не съм сигурна. Имат страница във Фейсбук. Зала 2 е... Майко мила. Там си иска ровене и да не ви много гнуслив Wink зала 1 пък е скъпо Wink
Мпулс ми харесва на мен. Не знам в кой точно сте ходили, дали този срещу Дървото или на ул. Борисова. Скандинавия смъкнаха малко качеството, но пък качиха бая цените.

# 94
Това се случва последния ден преди зареждане. И е ...ад! Но аз знам за нея, когато беше мъпет маг. Сега като е Шопмикс не съм сигурна. Имат страница във Фейсбук. Зала 2 е... Майко мила. Там си иска ровене и да не ви много гнуслив Wink зала 1 пък е скъпо Wink
Мпулс ми харесва на мен. Не знам в кой точно сте ходили, дали този срещу Дървото или на ул. Борисова. Скандинавия смъкнаха малко качеството, но пък качиха бая цените.
По самата пешеходна нагоре.
Забелязах че има училища.
Пък относно цените не бяха скъпи нито скандинавия, нито шопмикса
 зала 1 пуловери панталони по 2лв по 5лв,скандинавия чаши чини видях някакви стотинки.
В Мпулс имаше обувки по 60-70лв чифта.С токата им беше хубава но много наблъскано.

# 95

От поне 5 години търсех такова зелено палто с добра материя Simple Smile много съм щастлива. Покрай него и това и съм готова за зимата.

Не, че нямам връхни дрехи, обаче не мога да устоя на красиво палто.

# 96
  • Mostly in my mind
Ехаа. Дай да ги видим на твои снимки Simple Smile))

# 97
  • Бургас
Последните две палта са страхотни.

Информативно Simple Smile В Хумана-Бургас на Александровска вчера имаше много хубави черни боти на Rieker 39 номер за 35 лв. Първи ден от зареждане беше. Ботите бяха много запазени и с дебела подплата.

# 98
Ехаа. Дай да ги видим на твои снимки Simple Smile))

Пътуват към мен Simple Smile като дойдат, ще снимам. Много им се радвам още предварително обаче и не се сдържах да споделя.

# 99
Имам един странен въпрос. Ремикс търсят ли си торбите, т.е. като съм поръчала трябва да я върна ли с нещо в срок? Пуснах поръчка вчера и цъкнах торба и после се сетих, че разчистих вече и засега нямам нищо за разкарване, евентуално чак напролет при новото пререждане на гардеробите.

# 100
Не са ми търсили на мен, а имам поръчвани няколко преди години. Без да искам цъкам понякога, че искам и торба. Това, когато пускам поръчка.
Ако се пусне само заявка за торба, без да има покупка, не зная какво се случва.

П.П. Сетих се, че наскоро им пратих дрехи и при завършването на заявката имаше 2 номера на remix bag, измежду които трябваше да избера. Едната торба я бях заявила при последната заявка, но другата нямам спомен от кога е. Предполагам, че е поне от година.

# 101
Не си търсят торбите от Ремикс. Аз преди поръчвах често и ги ползвах за прибиране на завивки.

# 102
Дали имате календар на цените на мания Димитър Петков?

# 103
От мен една находка, боти на Clarks за 6лв от Мания зала Б
Скрит текст:

# 104
Дали имате календар на цените на мания Димитър Петков?
Днес е последния ден на Мания Люлин 10, значи на Димитър Петков е утре Simple Smile
Редактирам се - на 05.11. е последен ден на 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт