Нашите second hand находки - тема 46

• 84 518
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Идеални са, не са ретро. Много ми харесват! Честито! Със здраве да си тропкаш с тях!

# 601
Лолита, много са хубави и според мен са универсални за съчетаване с тоалети. А цената.... 😱

# 602
Момичета, бързо инфо за Мания Димитър Петков- по календара им днес ценната е 10лв/кг, но с приложението е 5лв. Утре 03.03- от 8 на 4 и на 04.03- от 5 на 2.50. Има доста стока.

# 603
И аз отдавна не бях ходила за находки. Днес се разходихме до Манията с приятелка. За мен взех блузка,клин и пижама долнище,клин за детето и за ММ тениска.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 21:53 от Anyyyone

# 604
Здравейте и в Мания Русе имаше 50/% намаления ,скоро не бях излизала с находки ,цяла чанта за 7лв

# 605
Утре в Русе почиват и новото зареждане е от събота. Ама напоследък едва едва харесвам нещо. Манията съвсем тъжна работа стана..Скандинавия и тя разочарование. Само Хумана бива

# 606
Да ,днес беше най-ниска цена ,но когато нещата са по  около 1лв ,не го мисля много ...
Този суичър Найк ме чакаше ,и едно гумено долнище за младежа /за ледената пързалка /

# 607
Новички с етикет, от сайта на Ремикс

# 608
  • Mostly in my mind
Благодаря ви, момичета.
Лолита, много са хубави и според мен са универсални за съчетаване с тоалети. А цената.... 😱
Даа, цената е уау, понеже чистят стара стока и всичко е на 2 и 5 лв. Blush  Иначе редовната им беше 30 лв. В понеделник ще имат пролетно зареждане.

Teda, честито и на теб!

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 20:09 от Лолита

# 609
Кажете, има ли някаква специална "технология" на търсенето в Шопмикс. Все ми излизат скъпи, прескъпи вехтории. Нещо филтъра им не работи като хората и аз ровя по три часа. Нито по цвят мога да филтрирам - не ми дава такава опция, нито повече от един филтъра да приложа. Нямам ни навика да влизам често там и съответно не добавям нищо в любими, за да дебна падащи цени.

# 610
Кажете, има ли някаква специална "технология" на търсенето в Шопмикс. Все ми излизат скъпи, прескъпи вехтории. Нещо филтъра им не работи като хората и аз ровя по три часа. Нито по цвят мога да филтрирам - не ми дава такава опция, нито повече от един филтъра да приложа. Нямам ни навика да влизам често там и съответно не добавям нищо в любими, за да дебна падащи цени.

И на мен ми е доста трудно да работя със сайта им, доста е недоизкосурен. Но това което правя е да избера категория и размер, и натискам да ми покаже по цена (първо най-евтините). Въпреки че пак не е сигурно, защото не ми  ги показва много адекватно. Когато арттикулът е намален, този начин на подредба "покажи първо по-евтините" , не отчита намалената цена, а началната.
Като цяло сайта им, филтри, категории, са доста чупени, но съм попадала на находки, ако имате време за ровене.

# 611
Аз вчера от Шопмикс поръчах бебешко одеалце, ново, в момента има код за намаление 50 процента и ми излезе супер цена. Опитах да прегледам и други неща някои дрехи, но бързо се отказах.

# 612
Цитат
Манията съвсем тъжна работа стана..
Аз нали вече нямам мания на близо и когато ми е напът с големи надежди влизам,ама нищо.Днес бях в тази до вма,много зле.
Момичета, бързо инфо за Мания Димитър Петков- по календара им днес ценната е 10лв/кг, но с приложението е 5лв. Утре 03.03- от 8 на 4 и на 04.03- от 5 на 2.50. Има доста стока.
Thinking Изкуши ме.Ако мога ще се отбия.
Тарти не ги ли изсуши тия десигуалски блузки?

# 613
  • София
Мания при нас от 2 седмици въртят непродадени неща. Уж тази седмица щяло да има цяло ново зареждане.

# 614
Имате ли забавяне на поръчки от Ремикс?
На 27- ми февруари съм направила поръчка, към днешна дата стои
" подготвена за изпращане"; досега са били бързи, до 3 дена най- късно се е осъществявала доставката, та се чудя сега защо така се бавят...

Общи условия

Активация на акаунт