В момента чета ... 80

• 45 424
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Като гледам кориците на книгите на Дъглас Кенеди,едни такива безвкусни,не знам защо си мисля,че и съдържанието ще е нещо подобно или се заблуждавам?Не съм чела нищо негово,а са купувани,има интерес.

# 271
Благодарности на Нина*, явно и аз съм ги подценявала до момента тези заглавия. Кориците наистина са страшно зле. Те Colibri като цяло имат особен избор на дизайн за оформлението си…

# 272
Аз първо му четох трилърите - "Мъртво сърце", "Живот назаем", "Сделката". "Изкушение" също е добра. Другите са тип любовни, но не съм ги чела всичките. Зависи какво харесвате. Леко мога да го оприлича на Сидни Шелдън. Заплетени истории, с обрати.

# 273
Ако си избирах книгите само по кориците, никога нямаше да дам шанс на Мураками.

# 274
Моите издания на Мураками са от първите. И корицата на Норвежка гора, и Кафка на плажа ми харесваха и навремето, и сега:
Скрит текст:

Но и на двете при новите издания пак са хубави, особено на Норвежка гора

# 275
  • Mostly in my mind
На мен всички корици на Мураками изобщо не ми харесват.

# 276
Ще помогнете ли с малко препоръки относно Дъглас Кенеди?
Чудя се за Следобеди с Изабел, но оглеждам и другите му заглавия.
Разглеждам каталога на Colibri и планирам нещо ударно.
Толкова ми се чете нещо като Когато животът ти изпрати хипопотам, но бих експериментирала и с Box

На Кенеди - "Моментът"; имам и "Пет дни", но не съм стигнала до нея Sad

# 277
  • Tenerife
В последните десетина страници няма една книга, за която пишете, и да съм я чела. 🤷‍♀️😇

Снощи започнах "Лицето на смъртта"- Коуди Макфейдън. Началото на тази втора част от поредицата много ми харесва и ме държи в напрежение. Ще видим как ще е до края.

# 278
  • в сърцето на един мъж...
Снощи започнах "Лицето на смъртта"- Коуди Макфейдън. Началото на тази втора част от поредицата много ми харесва и ме държи в напрежение. Ще видим как ще е до края.

До четвъртата включително са много добри. Петата не е ясно какъв е проблема, но почти никой от не я харесва от прочелите я. Доста излишни моменти, разтягане на локуми и досада. Аз я започнах, след това я оставих и едва я дочетох после. Влачих я около 6 месеца.

# 279
Започнах Джоди Пико, тук бяхте препоръчали нещо, но в библиотеката имаше само "Домашни правила". Интересна ми е.

# 280
Някой чел ли е "Берта Исла" на Хавиер Мариас? Как ви се струва?

# 281
  • София
Вчера завърших Сърцето не изгаря при пожар на Катрин Сентър. Започнах я без никакви очаквания, но много бързо ме грабна. Написана много увлекателно, с много добре изграден образ на главната героиня и баланс между сериозни теми и забавни моменти. Определено ми хареса и ще помня дълго.

Започвам Подаряваш ми звезди на Джоджо Мойс.

# 282
Определено ми хареса и ще помня дълго.
Блазе ти! Искам и аз да помня поне една книга, ей така да се похваля, че съм чела. Grinning Ама щом и "Съседката" вече изветря, положението е неспасяемо.
Започнах нов автор за мен в лицето на Джонатан Мур с "Отровителят". Исках да поизчистя малко четеца с някои по-кратички, та тази отстрелях. Досадни повторения прави, но горе-долу добре, въпреки че се досещам и накъде бие. Нищо впечатляващо, но ще си я избутам.

# 283
  • София
Започвам най-накрая и аз "Невидимите фурии на сърцето".
Завърших "Остани с мен" на Айобами Адебайо. Прочетох я на един дъх. Малко ми се размина с нагласите от анотацията. Липсваше ми една идея дълбочина на образите и чувствата им. Някъде между 3 и 4 от 5 бих я оценила. Засяга темите за майчинството, липсата на дете, изпитанията покрай това и загубите.

# 284
  • София
На Дъглас Кенеди "Мъртво сърце" я изчетох за една нощ, много ми беше интересна, а има коментари, че е една от най-слабите му творби.

Свалила съм си доста негови книги, които са на изчакване. Скоро ще им дойде реда.

Снощи довърших "Камък, ножица, хартия" на Алис Фийни, но като че ли очаквах нещо повече след "Понякога лъжа", не успя да ме впечатли и останах леко разочрована.

Общи условия

Активация на акаунт