БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 31 035
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз пък искам Елена да разбере какво чудовище е баща й.

# 91
  • Другата България
Аз още не съм гледала, но ви прочетох. И събудих съседите
Значи Сандо не е умрял, а е “почти“ умрял? Е, не, колко още творческа немощ? Сега какво - ще е в инвалидна количка с течащи лиги и Светла ще “тренира“ медицинските си насоки върху него, вместо в САЩ? Отивам да се посмея още, после ще дописвам.
Представих си го как снима в инвалидна количка.....не, дано не стигаме дотам, че ще е направо....
Дописвам. Ще съм кратка, защото няма какво толкова да се каже. Присъединявам се към това, че вече освен Ива, която ми водеше класацията за злодей №1 и другата - за хора, имащи крещяща нужда от наказание и публичен линч заради гадостите, които са извършили, там наравно с нея застава и дъртия Давидоф. Този дори ми е с приоритет пред Кольо, него ще го свитне природата. Ама дъртия искам Елена първо да разбере абсолютно всичко за него, и второ - лично да го закопчае. Да разбере и за Лора, освен за машинациите му. Гаден тип, противен! Като гледам той се очертава по-сериозен мафиот и от Кольо! Навсякъде е пуснал пипалата си, като някакъв октопод е, егасимус и бруталния тип.
Другото, което ми просветна, и което звездите ми говорят, че ще е поредната нелепица, е поне за мен обяснението как и защо Лорката ще се намеси и тя, естествено, в цялата схема с боклука. По време на разговора с тази жена с децата, прояви завиден интерес към селото, в което всички боледуват или умират - не схванах какво точно се случва. Та това село според мен ще се окаже в близост до някой ТЕЦ, в който се горят опасните отпадъци на ДавидоФ вероятно, или на Кольо, или на някой от всички по веригата, и разбира се, Лора ще разплете тази верига, престъпна, а защо не с помощта на Денис. В този сериал всичко е възможно, всичко, вече няма невъзможни неща за сценаристите!

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 01:24 от Merri_An

# 92
  • Галифрей
Да толкова е нелепо и смешно. Незнам защо въобще  държат Кольо толкова е жалък вярно не го дават наследък, той е една ненужна пешка, Давидоф и Зайка се оказаха най-големите злодей мафиоти 😂
Бях права,че той е викнал Лора. Другото смешно е че Лора когато почне някаква работа се оказва,че работи за лошите и тя не знае 😂
И тая ситуация със Сандо просто думи нямам думи, гледайте ся ще му дадът магическо хапче и ще се оправи.
Иначе Ческата май по разбира,че Денис не е лош.
И ония лош украински мафиот оцеля в какво ли не и накрая умря от кафе 😂
Единствено хубово е как хубово седи синята ризичка на Денис 😘

# 93
И ония лош украински мафиот оцеля в какво ли не и накрая умря от кафе 😂

В кой епизод е това с кафето, че гледам само от време на време сериала, но редовно ви чета? Grinning

# 94
  • Галифрей
Вчерешният епизод 25

# 95
Альо,сЧИнаристити,за трепане сте! Дават го Сандо жив умрял с отворени безжизнени очи и опа на другия ден жив 🤪.
А пък Лора ше се прави на Джулия Робъртс и ше открие цяло село болни от рак заради боклука на лошите.
Давидов е голяма гад,почти колкото  Филип,но все пак не толкова откачен.
Гледам Лорка ше утешава Денис довечера,бре,бре,бре.Не искаше един телефон да му вдигне,сега му се хвърля на врата.
За Ивка и Мара Месарката да не отварям дума.

# 96

Мерси Flowers Hibiscus Явно е бил забавен епизод и ще си го пусна Sunglasses

# 97
  • Галифрей
На  бас,че Лора ще тръгне да се кара на Денис, че “ тормози” Зайка но ще й каже “ Оф брат ми е в кома!” Тя ще го прегърне и Ели зад оградата  “ Тая защо гушка моя мъж??🔪”  😅

# 98
На  бас,че Лора ще тръгне да се кара на Денис, че “ тормози” Зайка но ще й каже “ Оф брат ми е в кома!” Тя ще го прегърне и Ели зад оградата  “ Тая защо гушка моя мъж??🔪”  😅
Май точно така ще стане.

# 99
О да със сигурност. Ще отиде Лора за Ива да говорят и в следващия момент ще топят ледовете. Пак ми се струва ,че тя си търсии повод да го види просто ,защото има нужда без да иска да го наранява. Денис пък в промото така жалко гледа ,че направо я моли все едно да го гушне. Сега друго си е Лора да го гушне. Тя най-добре го разбира в такава ситуация, защото когато загуби Борис не можа да бъде до него и с чувството му за вина тя най-хубаво го знае. Еленка няма как сега да не изравнува. Лора не е коя да е. Абе заслужава нещо друго. Денис очевидно не е отворен за нея. А тя се хвърли на първато по-сериозно влюбване. Интересно ми е Елена ли ще го остави или Денис ще я зареже(защото по-напред казва ,че са се разделили).
Мая и Лора трябва да седнат за едно дълго кафе и Майчето да и разкаже от до всичко. Чак такова доверие към тая приятелка, бре. За кой път я предава и и играе зад гърба. Какво ли ще направи като разбере че е предизвикала отношенията и с Денис и се опита да я поръча за Филип.
Нали имаше стори(между дублите предполагам) с Лора и Елена в една кола и Ива отпред😂 Йоанна (на шега разбира се) пише, че натиска газта. Дано вече да е разбрала тогава.

# 100
  • София
Слаб 2 за сценаристите, ако вече възстановят Сандо отиват на лош 1
То бива боза ама че и вкисната.

# 101
Изгледах епизода основно заради кафето. Очаквах по-драматично да ни го представят - как се задавя, пада на пода, вика за помощ, гърчи.

Между другото, какво стана с Юлия? Жива ли е?

# 102
  • Другата България
Изгледах епизода основно заради кафето. Очаквах по-драматично да ни го представят - как се задавя, пада на пода, вика за помощ, гърчи.

Между другото, какво стана с Юлия? Жива ли е?
Нали остана в Русия? Там в затвор?
Обаче! Как ме подсети, време е и тя да се върне някак, за да стане драмата за сърцето на Денис да стане още по-драматична и най-вече, епична!

# 103
Ако имаше анкета ,коя е най- подходяща за Денис ,за мен определено Юлия!

# 104
  • Другата България
За мен също, аз съм го писала много пъти.
Двамата бяха огън на екрана, огън!

Общи условия

Активация на акаунт