Клиники в Истанбул - тема 16

• 75 963
  • 917
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, моля ви много спешно споделете от кое ДКЦ в София си взимате болничен? Днес разбрах,че докторката която ми го издаваше пролетта ще отсъства дълго (тя е в 25ДКЦ председатвл ЛКК) Трябва ми някъде където са запознати и са издавали болнични на пациенти на турски клиники. След трансфер съм. Благодаря предварително!

# 121
Момичета, моля ви много спешно споделете от кое ДКЦ в София си взимате болничен? Днес разбрах,че докторката която ми го издаваше пролетта ще отсъства дълго (тя е в 25ДКЦ председатвл ЛКК) Трябва ми някъде където са запознати и са издавали болнични на пациенти на турски клиники. След трансфер съм. Благодаря предварително!

Мога ли да Ви попитам как процедирате с болничния? От клиниката в Тургия ли ви го издават или…?

# 122

Мога ли да Ви попитам как процедирате с болничния? От клиниката в Тургия ли ви го издават или…?

На мен само ми обясниха, че може да издадат документ , че се провежда лечение в Турция, но мисля, че болничен лист едва ли ще издадат!Мисля, ч етрябва да се търси вариент в Бг!

# 123
Болничен лист от Турция няма как да ви издадат. Аз си исках една седмица след трансфера от личната лекарка и с нея се бях разбрала да й дам документ от турския лекар, който да е на Български и да казва през каква процедура съм минала. Обаче ако искате по-дълъг болничен (над две седмици) ще трябва ЛКК и там вече не знам как стои въпроса с типа документ, който изискват 🤷🏼♀

# 124
Здравейте момичета, докладвам прясна информация от Мемориал- Елис вече не работи в болницата. На нейният номер вече ще отговаря Зейнеб- тя също говори български и е много любезна и внимателна.

# 125
  • Варна
Здравейте момичета, докладвам прясна информация от Мемориал- Елис вече не работи в болницата. На нейният номер вече ще отговаря Зейнеб- тя също говори български и е много любезна и внимателна.
Да, Зейнеб е много мила, беше с мен през голяма част от времето. Все още е нова и не е наясно с много неща, но се старае.

# 126
Да, Зейнеб е много мила, беше с мен през голяма част от времето. Все още е нова и не е наясно с много неща, но се старае.
О да, специално ме предупреди, че са много натоварени и пациентите в процедура са им с приоритет при комуникация в уатсап- понякога може да се бавят с отговорите.

Момичета, почвам да се чудя дали докато сме тук, да не запиша и една консултация с проф Башар. Според вас ако днес се обадя или пиша, дали ще успеем да се вместим до петък-събота за една консултация?

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 10:58 от pantuffy

# 127
О да, специално ме предупреди, че са много натоварени и пациентите в процедура са им с приоритет при комуникация в уатсап- понякога може да се бавят с отговорите.

Момичета, почвам да се чудя дали докато сме тук, да не запиша и една консултация с проф Башар. Според вас ако днес се обадя или пиша, дали ще успеем да се вместим до петък-събота за една консултация?
Относно час при проф. Башар: не знам кой може да ти отговори освен Хафизе С. (координаторката му). Blush
 Просто й пиши. Мисля, че е по-лесно да се записват часове от днес за утре при уролозите/андролозите, отколкото при гинеколозите. Професорът определено е най-добрият специалист, при когото сме ходили до сега (обиколили сме няколко в Турция и БГ).
Само че не знам каква е причината за консултацията. Проф. Башар не знам дали работи самостоятелно и независимо от гинеколог. Ако сте се спрели на Мемориал или друга болница за инвитро, не знам как Башар ще помогне.
На нас Башар ни потвърди това, което ни казаха в Мемориал - половината яйцеклетки с еякулат и другата с Теса. Накрая всички бяха с еякулат, тъй като беше достатъчен за яйцеклетките.
Успех🍀

# 128
Здравейте,  момичета в момента съм в стимулация 9 ден доста ме наболяват яйчниците , в събота ще бъде пункцията . При вас имаше ли така тежест и болка в яйчниците и кръста?

# 129
Здравейте,  момичета в момента съм в стимулация 9 ден доста ме наболяват яйчниците , в събота ще бъде пункцията . При вас имаше ли така тежест и болка в яйчниците и кръста?

Да, аз имах точно тъпа болка в яйчниците и кръста по време на самата стимулация Simple Smile

# 130
Здравейте. Имам въпрос относно инвитро процедура в Мемориал, Истамбул. Имам пълен набор от изследвания, тъй като на 02.10 правихме инсеминация - неуспешна. Та от доста мнения, които събрах, и доста мислене, май ще се насочим към болница Мемориал. Иначе накратко: аз 42г, имам едно детенце, но имам нов партньор, който е по-млад и искаме да имаме друго дете. Не се получи естествено, пробвахме инсеминация, както казах, неуспешна.... Моят АМХ преди година бе 1.2, а септември т.година вече е 0.49.  С други думи казано, време няма... Имам цветна снимка, имам доста неща. Принципно всичко е ок, само АМХ е вече нисък. Та, да се върна на питането ми...тъй като не мога да отсъствам дълго от работа, може ли да ме ориентирате кога е най-добре да отидем за първичен преглед....и после за стимулация и проследяване колко е най-дългия период? Също така прочетих, че при някои от Вас трансферът е след доста месеци...защо се получава така?
Благодаря предварително за всеки отговор. Хубава вечер и успех на всички момичета!

# 131
Привет! Ще разкажа как протече при нас. Януари беше първата ми стимулация и бяхме в Истанбул 16 дни. Разбира се,имаше дупка от около 5 дни в които ако желаете може да се приберете до Бг. Ние решихме,че няма смисъл да бием път предвид,че беше и зима, а и си бяхме наели апартамент. Не харесвам хотелите особено за дълъг период. Февруари ходих за хистероскопия, но бях буквално за ден там. Март беше трансфера, бях за три дни. Юли месец беше втората ми стимулация и се наложи да останем около 20 дни, но пък съчетахме и с почивка. В края на миналия месец беше трансфера ми. При мен просто няма как да има свеж трансфер, но пък при вас може и да стане. Когато има пунктиране на повече фоликули и съответно по-голямо натоварване на яйчниците няма как да има свеж трансфер, прави се ЗЕТ. При проследяване и подготовка за ЗЕТ не винаги се получава всичко да е перфектно. Ето например моят ЗЕТ през септември беше отложен,защото Естрофема не ми понесе. Лигавицата не беше трислойна и не беше достигнала подходяща дебелина. Но пък октомври пробвахме на естествен цикъл. Ако пък и правите ПИД,това също отнема месец до излизане на резултатите. Мое мнение е, че трябва да се фокусирате върху опита. Може да си вземете болничен. Пожелавам ви успех. С две думи казано, няма как да се предположи точно колко ще е вашият престой. Всичко,което написах е ориентир и при всеки варира от много фактори, стимулацията конкретно. Чела съм и за дами по месец са изкарвали в Истанбул. Поздрави и успех 🍀

# 132
Наистина е много индивидуално според стимулацията. При мен в около 10-11 дни, но не може да си сигурен. 2 седмици трябва да предвидиш.

# 133
Привет! Ще разкажа как протече при нас. Януари беше първата ми стимулация и бяхме в Истанбул 16 дни. Разбира се,имаше дупка от около 5 дни в които ако желаете може да се приберете до Бг. Ние решихме,че няма смисъл да бием път предвид,че беше и зима, а и си бяхме наели апартамент. Не харесвам хотелите особено за дълъг период. Февруари ходих за хистероскопия, но бях буквално за ден там. Март беше трансфера, бях за три дни. Юли месец беше втората ми стимулация и се наложи да останем около 20 дни, но пък съчетахме и с почивка. В края на миналия месец беше трансфера ми. При мен просто няма как да има свеж трансфер, но пък при вас може и да стане. Когато има пунктиране на повече фоликули и съответно по-голямо натоварване на яйчниците няма как да има свеж трансфер, прави се ЗЕТ. При проследяване и подготовка за ЗЕТ не винаги се получава всичко да е перфектно. Ето например моят ЗЕТ през септември беше отложен,защото Естрофема не ми понесе. Лигавицата не беше трислойна и не беше достигнала подходяща дебелина. Но пък октомври пробвахме на естествен цикъл. Ако пък и правите ПИД,това също отнема месец до излизане на резултатите. Мое мнение е, че трябва да се фокусирате върху опита. Може да си вземете болничен. Пожелавам ви успех. С две думи казано, няма как да се предположи точно колко ще е вашият престой. Всичко,което написах е ориентир и при всеки варира от много фактори, стимулацията конкретно. Чела съм и за дами по месец са изкарвали в Истанбул. Поздрави и успех 🍀

Добро утро! Изключителни благодрности за отговора! Хубав ден!

# 134
Дами,
В крайна сметка като включите път, хотел, леакрства и самата процедура колко пари горе долу ви излезе всичко?
И при самата процедура колко дни останахте в Турция? Ние сме с мъжки фактор, при мен всичко е наред, надявам се това да съкрати престоя ни там?
Работата ми е такава, че ще трябва да си пускам неплатен отпуск, което допълнително натоварва семейния бюджет.

Общи условия

Активация на акаунт