Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 306
  • 917
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте. Моля, някой да ми пише ако е посещавал репродуктивен лекар в болница Коч в Истанбул (Koç University Hospital)

# 571
Здравейте! Някой знае ли цената на ЗЕТ в Мемориал?

# 572
Здравейте! Някой знае ли цената на ЗЕТ в Мемориал?
Втори ЗЕТ вече е 1700 евро. Имат промяна в цената от скоро.

# 573
Втори ЗЕТ вече е 1700 евро. Имат промяна в цената от скоро.
[/quote]
Много благодаря! А може ли да ми препоръчате лекар в България, при който мога да се прегледам на втори ден при започване на ЗЕТ?

# 574
Здравейте,предстои ми първичен преглед в Мемориал,питам ме дали да заявя цветна снимка в деня,аз съм правила преди години,на която се видя че тръбите не са читави и ги премахнаха в последстие.Та се чудя да правя ли сега-освен това че няма тръби какво другп би могло да се види?

# 575
Здравейте,предстои ми първичен преглед в Мемориал,питам ме дали да заявя цветна снимка в деня,аз съм правила преди години,на която се видя че тръбите не са читави и ги премахнаха в последстие.Та се чудя да правя ли сега-освен това че няма тръби какво другп би могло да се види?
Вижда се форма на матката. И от там може да има проблеми. Но няма какво да заявяваш. Като отидеш на преглед, обсъди с докторите. Ако трябва,  може същия ден да се направи в Ехомар. Координаторките се обаждат и направо отиваш. При мен стана така.

# 576
След първата снимка нещо не ми казаха за матката,само за тръбите или викаш от БГ докторите всичко може да се очаква 😄

# 577
Много възможно е да нямаш проблем там. Не искам да те шашкам. На моята от БГ формата на матката не се виждаше изобщо поради лошо направена снимка. Оказа се, че имам проблем, т-образна матка. Като ми видяха снимкатаот БГ, направо се хванаха за главите какво е това нещо. Въпросъте, че ако има нужда от новаснинка, може да се направи същия ден след прегледа. Просто ще те изпратят в Ехомар (външна клиника, специализирана в образна диагностика).
След първата снимка нещо не ми казаха за матката,само за тръбите или викаш от БГ докторите всичко може да се очаква 😄

# 578
Къде ви е правена първата снимка?И когато е т-образна матката какво се прави в този случай?
А иначе въпросът е снимката да се направи преди прегледа,за са може да се коментира резултата.Там където се прави близо ли до болницата и каква е цената на снимката?

# 579
Снимката е правена в Плевен, Св. Пантелеймон, болницата,  с която работеше Кирм (инвитро клиниката) за тези неща. При т-образна матка се прави хистероскопия, но това е след като има здрав ембрион от стимулация, в месеца преди ЗЕТ трансфер. Тъй като правих снимката в Ехомар след прегледа, минах да я оставя в болницата, и след това ми се обадиха заедно с лекар за коментар.
До Ехомар ходихме с колата, около 15-20 мин някъде. Беше миналата година, така че не знам актуална цена.

# 580
ние правихме снимка през януари цената беше мисля 900 лири актуално.
В интерес на истината тоя път умрях от болка за 1 минута а предния път щях да пукна 😀Докато всички тук казваха как не ги боли но никой да не се плаши от моите разкази защото аз съм си хиперчувствителна. Иначе Аз имам 2 хистероскопии за оправяне на стените на матката, тоя път всичко е наред дори след секциото

# 581
Момичета, някой имал ли е по-добър резултат от стимулация с Перговерис  и Гонал в сравнение с Гонал само? Разбира се комбинирано с Цетротид.
Най-вече като брой ембриони, които да стигнат до ден 5, бластоцид.

# 582
В четвъртък сме на първичен преглед в Мемориал но първо сме на консултация и после на цветна снимка в Ехомар има ли къде там да се паркира за цветната снимка забравих да питам ? И аз имам цветна снимка от Бг но искам и там да се направят видяха че състоянието на дясната тръба е доста зле ,лявата е премахната оперативно .

# 583
Емма, мъжът ми паркира на улицата пред Ехомар. Имаше знак, че е забранено, затова остана в колата и ме чака там, да не я вдигнат. Никой не му е правил проблем. Ако ходите в четвъртък, дали ще е удобно да ми вземеш нещо от там, че не намира0м в БГ? Ако, да, ще ти пиша на лично.

# 584
Момичета, някой имал ли е по-добър резултат от стимулация с Перговерис  и Гонал в сравнение с Гонал само? Разбира се комбинирано с Цетротид.
Най-вече като брой ембриони, които да стигнат до ден 5, бластоцид.

Здрасти, Penguin4e.
Аз бях по дълъг протокол, с Гонал, цитротид и меногон. Предполагам, Че Перговерис е еквивалент на меногон (съдържа LH и FSH). Не мога да сравня, защото имахме само една стимулация и бременност след това, но от 7 фоликула, имахме 5 зрели оплодени яйцеклетки, до 4-ти ден се задържаха 4 плюс една, която забавяше развитие. На 5-ти ден два ембриона изпратихме на ПИД, другите спряха развитие.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 00:54 от Mestle

Общи условия

Активация на акаунт