Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 583
  • 355
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Към много неща мога да се нагодя, без секс - няма как.
Ще започна да чувствам вътрешни съмнения, лична неудовлетвореност, отчуждаване.
Ако почне и да ми офка и обяснява, че не всичко е секс и много филми гледам и проблема е в моя телевизор - сигурно и ще го намразя.

Защо да живея в полулюбов или нелюбов?

За мен това са си чисти манипулации и бързо водят до взимане на крайно решение, защото говорят не само за отношението към проблема, а към мен и моите нужди, и са показателни какъв човек имам срещу себе си и с какви средства е склонен да си бута неговото.

Относно нагаждането - едно е да се нагодиш към нещо, едно е да се нагодиш към липсата му. Например, мога да приема, че някой няма баш моя сексуален темперамент, и съответно да адаптирам "менюто" така, че да е по вкуса и на двама ни. Но изобщо да няма "меню" вече не е въпрос на нагаждане, а на лишаване.

# 136
  • София
Абсолютно, нагаждане към липси за какво ми е?

# 137
Aида, за мен средно положение няма.
Има кофти хора на които заслепените им половинки им приписват добри качества само и само да не са сами.
Например: Окей, бие ме..  обижда ме, ама иначе е страхотен баща и готви чудесно. Пък и супер красавец, пък и потентен! Как да го разкарам?
Колко такива теми има във форума?
Или пък другата тъпанарска логика и класика: Той е прекрасен мъж грижи се за мен, ама я няма тръпката! Със строителя от среща е голяма тръпка! Пари няма, държи се като мачо и няма акъл за две стотинки в главата си, ама голяма тръпка! Как да изневеря без да ме изхващат и да ми спрат кранчето?.
Няма пълно щастие.

# 138
Всеки човек има приоритети и трябва да е разбрал за себе си,  какви компромиси може да направи и какви не би направил.
Много е просто.

# 139
Всеки човек има приоритети и трябва да е разбрал за себе си,  какви компромиси може да направи и какви не би направил.
Много е просто.
Много точно!

# 140
  • Далечният изток
То това е ясно. Чудя се защо жените биват изкарвани толкова тъпи, та не могат да направят елементарна разлика между читав мъж и отрепка и все едно е задължително да оставиш читавия си прекрасен мъж и да се натресеш на отрепка?! Това, че на някои им се случва, защо го дават като единственият възможен вариант за всички...?! Значи или седиш с прекрасния си мъж (той прекрасен само за околните и за него си де) и правиш компромиси или го оставяш и се натрисаш по-долна отрепка и пак търпиш... Оф, не знам, съвсем се обърках вече... Или верно някои жени са прости и мислят, че всички са като тях.

# 141
Защото в природата ни е заложено да търсим винаги това, което нямаме.
Моделката и инфлуенсърка няма да меси баници и да чисти защото ще й се развали маникюра. Мъжа, който има такава жена ще си мечтае за домакиня и обратното.
Имах позната, която разви анорексия защото мъжа й много искаше да е и двете. Не може да си и двете. Не става не може... физически не става.

# 142
  • Далечният изток
Става, става. За някои явно не става само...
И моделките готвят, и месят, и чистят. Кви са тия глупости...
И аз мога да ходя в костюми, с прическа, с грим, с токове. Така ходя всъщност, защото работата ми го изисква. Но вкъщи съм съвсем обикновен човек, който готви, чисти, глади и простира, и прави туршии и лютеница примерно. Моделката е моделка в работата си, тя вкъщи е човек като всеки друг. Инфлуенсърката е такава в мрежите, не в живота. Живееш в някаква тотална заблуда ми се струва.
Това, че някоя заблудена овчица се чуди как да се хареса и задържи определен мъж и е готова на всякакви подвизи и чудеса щото той така искал, е ми.... говори за нейните ментални проблеми само и единствено и за нищо друго.

# 143
  • София
Или Пепеляшка / или Принцеса.
Ми, не е така. Всичко става, ако искаш.

# 144
Авторе не че искам да те сдухвам но щом е стигнала до тука следващото ще е да те зареже тя ако не го направиш ти! Естествено ще ти бъде поднесено с красиво облечени и почти логично звучащи думи който ако чуеш е края като:
-Объркана съм( не ме кефиш вече искам нов)
-Трябва ми време (подобно на предното само че вече има някой потенциален но още не е сигурна дали ще го върже)
И така виждаш логиката на нещата.
Просто стой с тебе ей така и не я привличаш грам. Играл съм ги тия циркове принцесата иска всеки секс да е със специални подготовки. Айде бегай от тука като чели неможе да си поискаш нормално щом сте от 3г. заедно! Пълни глупости
ако и кажеш, че вече не те устройва и се махаш имаш минимален шанс да я задържиш!

# 145
mado - подкрепям напълно! Казах го и в друг пост, че дамата ще пусне клона едва когато се хване за друг.
Жалко за автора само.

# 146
И принцесата въздъхна:
- Трябва да има лимит на жабите, които целуваме в търсенето на принца.
Прекалено много жаби се забавляват незаслужено. 😄😃😆😃
хахаахах мноого ме изкефи
Така става докато търси безнадеждно принца само жабите се възползват! В десетката!😂😂

# 147
  • Далечният изток
Ееее, ма веднъж да бъдат по-прецизни в търсенето и да не се хващат с първия срещнат, после пък що много търсела... Последно?!

Ако е безнадеждно търсенето на принцове, поради това, че такива не съществуват, то тогава по пътя на логиката излиза, че съществуват само жаби. Wink

Кое му е жалкото на автора пък сега?
Да не го държат с белезници за радиатора или с опрян в челото пистолет?!

# 148
За едни жаба, за друга може да е принц. Затова хората трябва да се разделят овреме - някоя може да си познае принца в твоята крастава жаба, която те отвращава, пък не пускаш.
А най-честият случай е жабата ти да се превърне в принц чак, когато друга я е прибрала.

# 149
Излиза че от лакомия да не изпусне нещо по-добро годинките и минават и започва да се предлага на всеки льохман после на следващия льохман които само и се радва за малко и така!
И каква става накрая след толкова проби искам вие да кажете?😀

Общи условия

Активация на акаунт