Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 587
  • 355
  •   1
Отговори
# 165
Ариел, изобщо не съм съгласна тук. Една жена може и да изглежда добре, и да е добра съпруга и добра любовница. Всичко са роли, които повечето жени съвместяват.

# 166
Аз от много мъже знам, че такива жени няма.
Или едните се примиряват с коврата, която показват като музеен екземпляр на приятелите си или се примиряват с обикновената жена, която обаче не е копие на някой модел и са щастливи с нея.
Зависи какви ценности има мъжа и как е възпитан.
А че нещата могат да се съчетаят е вярно - ще напусна работа, ще му харча парите за процедури, спа, фитнеси и парцали и ако ми остава време след всичко тово може и да забъркам някоя мусака.

# 167
  • София
Ариел, извинявай, ама мнението ти е сексистко, примиренческо и простовато.

Ни съм грозна, ни съм саката.
За мижитурките с оценките не мога да говоря, защото такъв мъж не ме е помирисвал.

# 168
Ариел, изобщо не съм съгласна тук. Една жена може и да изглежда добре, и да е добра съпруга и добра любовница. Всичко са роли, които повечето жени съвместяват.

Трябва и желание. Писала съм - сексът става в главата и затова се учи. Но човек трябва да иска да се научи. Много е лесно да кажеш "скучно ми е", "не ми се прави" и да си чакаш пасивно. Ама рядко нещата падат наготово.
Писала съм и преди - на времето намирах разните неми филми тип "усмивки от старите ленти" за тъпи. И какво печелех от това? Нищо - другите се смеят, аз тъпея... И се насилих да търся смешното във филмчетата и почнах и аз да се смея. И със секса е така - ако се положат усилия сексуалният живот разцъфтява, ама си иска поливане и грижа, като с всяко цвете. Въпросната мацка, от която тръгна всичко, не видях да изпитва някакво отвращение към мъжа, а само не и било интересно. Ми направи си го интересно, ако искаш връзката, но явно не и е приоритет да съхрани тази връзка.
То затова и при повечето набори сексът липсва - в зрялата половинвековна възраст хормоните не бушуват като на младини, дето ти се чука, та не можеш да мислиш за друго. В зряла възраст човек лесно се поддава на изкушението да отлага - ама сега съм изморена, ама сега има филм, ама сега нам кво си, пък и нали и утре е ден... Да, ама утре пак същите мисли и така сексът става веднъж седмично, веднъж месечно, веднъж годишно... А е нужно съвсем малко усилие да се започне, даже и да не примираш от мерак, пък той апетитът си идва с яденето, но ако го искаш, а не да си се запънала "ето да видиш, че няма да стане". Абе, всичко е в главата, в това число и желанието.

# 169
Защо да е сексистко? Така ги възпитават това е резултата.
Аз съм си оплела кошницата. На мен не ми пука. Това, че истината не ви изнася си е лично ваш проблем.
Аз също съм правила грешки в избора си на партньор, но не казвам, че всички мъже са прасета защото няма да е истина.

# 170
  • София
Кой кого и къде възпитава и защо аз не срещам подобни индивиди?
И какво не ми изнася на мен?
Че съм 5 в едно и не мож го проумя, щото такова нещо няма?

# 171
  • Далечният изток
Ми аз днес ѝ дадох примери, със себе си включително, че ставам и мога да съвместявам да съм жена, и домакиня, и да работя, и да се контя и т.н.
И това, Ариел, се учи. И да, можеш да бъдеш всичко това за един мъж - и любовница, и домакиня, и работеща жена, и майка на децата му. Можеш, ако имаш желание.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 17:44 от AIDA_N

# 172
Темата не е за самореклама.

# 173
  • Далечният изток
Що? Само да се плюем и унижаваме ли?

# 174
Имам опит - изкажеш ли се по някакъв въпрос, че в дадена област си успешна и си добре, веднага те обвиняват, че се фукаш, че се самоизтъкваш, че искаш да комплексираш другите и изобщо трябва веднага да се махаш от темата и да я оставиш на оплакващите се да се опиват от неуспехите си.

# 175
Май пак в крайности се изпада.
Вървежна мацка се определи като силиконова кукла, а домакиня - като чорлава некъпана жена, смърдяща на манджа и носеща торби.
Какво пречи докато печеш в печката да си направиш упражненията или маската на косата(даже, ако маникюристката ти е до вас и едни нокти пре спокойно, докато печеш месо, например). Да не говорим, че и през това време с маската, може и лаптопа, ако си си донесъл работа за вкъщи, а в паузите да ти носят домашно за проверка. 😄😄😄

# 176
Това написах по- горе. Че една умна и хубава жена е с много роли, които умее да изпълнява успешно. Тогава мога да кажа, и че самочувствието й е с покритие и е постигнала доста и си знае цената.

# 177
Защото, за да изглеждаш като ония в Инстаграм не става да си И домакиня И да работиш.
Ония в Инстаграм не ходят на работа - те сами са си работата.
Да си направиш една маска за лице или коса вкъщи не се равнява на хилядите левове пръснати по козметици, масажисти, фризьори, фитнес студия и маркови дрехи от бутици. Ще си сложа една маска докато съм над печката и ще стана мис Свят. Слезте малко на земята.

# 178
  • Далечният изток
Ти слез на земята!
Защо трябва да изглеждаме като тия в ИГ?! Или да сме мис Свят?!

Ходя веднъж месечно на фризьор, на 3 седмици си боядисвам косата, ходя на фитнес, грим леко нюд червило и молив на очите. Толкова ли е трудно една нормална жена да изглежда добре?

# 179
Че защо трябва да изглеждаш, като еди коя си кифла от инстаграм? Ако това ти е мечтата, много жалко. Хубостта се изразява в уникалността и чара на всяка жена.
А не, като всички у калъп.

Общи условия

Активация на акаунт