Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 560
  • 355
  •   1
Отговори
# 255
Как бяха казали като построим комунизма - на всекиму според потребностите (да получава), на всеки му според възможностите ( да работи)...
Обаче на практика се получава, че тоя с най ниските възможности има най големи потребности или по точно претенции. И за тва цялата система няма как да проработи на практика.
По темата, май пак така стоят нещата, тия дето най мслко могат да предложат, искат най много.

# 256
  • София
Как бяха казали като построим комунизма - на всекиму според потребностите (да получава), на всеки му според възможностите ( да работи)...
Обаче на практика се получава, че тоя с най ниските възможности има най големи потребности или по точно претенции. И за тва цялата система няма как да проработи на практика.

Айн Ранд - "Атлас изправи рамене", е перфектно четиво по темата Wink

# 257
А какво получава мъжът от френдзоната? Освен, че има задължения така да се каже като:
- да и пази чантата
-да и прави снимки
-да я изслушва да му се оплаква
-да я закара някъде или да и помогне с услуга
И на всичкото отгоре да си пише или флиртува с други мъже пред погледа му😀 и т.н.

# 258
Мадо, жена ти ли те вкара във френдзоната?
На въпроса ти- няква надежда евентуално някога нещо си. Евентуално.
Понеже в моя случай аз я вкарах във френдзоната, после си го изтърпях всичкото. Иначе да допуснеш да те вкарат в такъв филм ако си на 20, аи 25+, значи нещо ти куца.

# 259
Аз никого не съм вкарвала във френдзона, нито съм позволявала аз да съм в такава. Ще чакам аз “аджеба” кога на някого ще му дойде кефа!😄
Да се поставям в такава позиция е равносилно да нямам уважение към себе си!

# 260
  • Далечният изток
Мадо, ти какво правиш там и защо си там?!
Ако теб си те кефи да ѝ пазиш чантата и да ѝ правиш снимки и т. н., защо въобще питаш?

# 261
Аз никого не съм вкарвала във френдзона, нито съм позволявала аз да съм в такава. Ще чакам аз “аджеба” кога на някого ще му дойде кефа!😄
Ами повечето жени го правят и хубавите най-вече имат по няколко такива пича под ръка🤓🤷‍♂️

# 262
Трябва ли да разбирам, че не съм от най-хубавите?😄😄😄
Въпрос на принцип е! Не съм резервен план !Звучи лошо…

# 263
  • Агент под прикритие
Ами повечето жени го правят и хубавите най-вече имат по няколко такива пича под ръка🤓🤷‍♂️
И тези... пичове обикновено затова печелят награди. Като например, наградата за най-добър поддържащ Симп във Френдзон категорията...

# 264
Да отговоря и на автора. Ами то връзка или брак в които жената не прави секс с теб си е чиста френдзона!

# 265
Във френд зоната се поставяш сам. Има го от двете страни.
А да си перфектна във всичко,  определено е женски комплекс и на младостта.

# 266
Френдзоната е същото като приятелския огън (friendly fire), ама коренно различно.
При приятелския огън си мислиш, че някой е запалил барбекюто и те кани, а то се оказва че в навалицата е изпразнил пушката в тиквата ти.
При френдзоната държиш пушката заредена, но я изпразваш от време на време във въздуха.

# 267
Супер то в приятелски мачове се вкарва най-много нали знаеш😉😀

# 268
  • София
Приятелю, ела на себе си или у нас, стига се излага форумно.

# 269
Да отговоря и на автора. Ами то връзка или брак в които жената не прави секс с теб си е чиста френдзона!

Това е много брутално, ама за жалост е вярно. Не казвам, че в една връзка приятелството не е важно... ама верно без секс си е чиста френдзона.

Общи условия

Активация на акаунт