Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 635
  • 355
  •   1
Отговори
# 75
На почивка също е много изморително. Самото дишане те изморява някак...

# 76
Абе то работата е ясна, ама той търси сигурно някое хубаво оправдателно обяснение.
Дали има друг или няма, той самият вече не я вълнува.

# 77
Мда, обаче имаше едно уточнение от автора, че дори, когато са на почивка за 4-5 дни, тя отново няма желание...

Аз точно на почивка имам желание, защото не съм уморена и напрегната от работа.
Ако тя и тогава не иска вече наистина може да има и друг.

# 78
  • Столичанин ама не в повече :D
Прочела е темата и се е активизирала...
Мъжът от едно близко семейство, споделяше, че жена му е асексуална. Не е по секса, не са и приятни и всякакви други интимни игри. Страдаше човекът, но твърдеше, че я обича. Имаха режим на интимност - график, дето да се прежали, заради него.
Без да иска отворил чат на настолния им компютър с някакъв колега. Натуралистични описания кой къде ще го муши, колко и други такива закани и нетърпеливи изказвания от двете страни  за орални и анални забавления.
Та така. Жената и се активизирала асексуалността само с нейния си мъж.
Демек човек да реши да създава семейство, чак като спре да му се прави секс. Лошо. Sweat Smile
На мен най-много ми хареса коментара, който се опитва да насочи темата към разпределението на домашните задължения и не участването на единия, като причина за липсата на секс. 25 годишна, без деца се прибира и започва да шета, чисти и готви тристепенно меню всеки ден. Да бе, да.

Асексуалните проличават още от началото. Не е асексуално момичето.
Аз залагам на нещо ново, което я е развълнувало(не твърдя, че е във връзка), за да изгуби интерес към домашния.
Депресията, умората, липсата на желание важи за всичко, не само за секса. Когато се смееш и си щастлив и радостен, пък като стане дума за секс, рязко те заболи нещо, е ясна работата.
Това, че Вие не сте правили тези неща, не значи, че всички момичета на 25 години се прибират вкъщи и лягат на дивана.. Не съдете по себе си.. Simple Smile А това, че нямат деца, не значи, че момичето си живее и си пее и не се уморява..
Това ми се струва несериозно, за над 35-40 годишен човек (все тая мъж или жена) бих се съгласил, ама 25 годишен Thinking , на тея години имах енергия да работя по 13 часа дневно и то не работа в офис, а такава в която буквално през целия ден си на крак и след това петък и събота няколко часа танци по дискотеките полято с обилно количество алкохол и след 3-4 часа спане отново на работа, и то без изобщо някога да съм се отличавал като някакъв много енергичен човек, дори напротив, хора на тея години да нямат сили за 20-30 минути секс, дообре. Sunglasses

# 79
Не е задължително да има друг, просто настоящия не я привлича. Другия е въпрос на време според мен, всичко е заминало при тази връзка. Тъжно за автора, не се случва често за съжаление.

# 80
Имаше един период с бившия - още от вратата се пита "Днес ще има ли секс?". Е как да не ти се отще?!

# 81
Няма значение защо. Ако не иска и все казва "Пак ли за това мислиш?", и ако не иска да направи нещо по въпроса, тогава не знам за какво би послужила на автора точната причина.

# 82
Jerami, това, че ти си имал толкова енергия, не значи, че всички са като теб. Не знам защо съдите по себе си. Всеки човек е различен.. Понякога заради здравословни проблеми, за които човек може дори да не подориза, може да няма енергия и желание за нищо, ако ще и на 20 години да е.
Авторът на темата обаче се покри и изобщо не отговаря на зададените въпроси..

# 83
То еването да не е като носенето на тухли?! Изтощен си от работа и нямаш сили месеци на ред, сериозно? А тука корабче минава ли?

# 84
  • Далечният изток
Явно някои го смятат за тежка работа... И аз се изумявам на подобни разбирания, ама...

# 85
Явно някои го смятат за тежка работа... И аз се изумявам на подобни разбирания, ама...

Зависи кой е отгоре Wink

Един виц:
- Вчера фитнес инструкторът ме кара да правя планк. Момчета, най-искрено се извинявам на всички, на които съм казвала, че три минути са прекалено кратко време...

# 86
  • София
Изчерпана връзка, той вече не я привлича, недоволна е от връзката и отношението му, има друг... Това са основните варианти. Аз не бих стояла при всички случаи. Ще пробвам един-два пъти да изясним нещата, и ако няма желание за разбиране и промяна, чао.

# 87
  • Столичанин ама не в повече :D
Jerami, това, че ти си имал толкова енергия, не значи, че всички са като теб. Не знам защо съдите по себе си. Всеки човек е различен.. Понякога заради здравословни проблеми, за които човек може дори да не подориза, може да няма енергия и желание за нищо, ако ще и на 20 години да е.
Авторът на темата обаче се покри и изобщо не отговаря на зададените въпроси..
Ама не бре рози Hug това обяснявам, че аз никога не съм имал много енергия, а напротив, от това, което съм чел дори влизам във форумните определения за мързелив мъж Smiley а ако има здравословни проблеми би трябвало да се провери за такива, но в случая ме съмнява да става въпрос за това. Simple Smile

# 88
Подобна ситуация ми е споделяла приятелка - мъжа и иска секс всеки ден. Скучно и безинтересно и е с времето. Айкането и принудата още повече я отблъскваха. То може да харесваш пържени картофи, но да ги ядеш всеки ден ти втръсва до повръщане....
За някой секса с партньор е вид масторбация - няколко пози и удволетворяване, че да заспят. За други това е досадно и скучно. Искат да им е интересно и секса е предимно в главтата им и трябва там да бъде стимулиран.
Поговорете как да поразнообразите секса си. Кой какво би искал да включите или правите - ама такива разговори се водят след секс, а не пак да ги приеме, като натиск.

Опасявам се, че имате доста голямо разминаване в тази насока.
Познатите, които споменах се разведоха.

# 89
Ами то това е пътя, когато някой ти е "втръснал до повръщане", не да се водят дълбокомислени разговори и да се чудят кой да застане на главата си, за да стане малко по-интересно на другия.

Общи условия

Активация на акаунт