Малта /Тема 3 /

• 22 273
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Ето това е, но сега не виждам туровете ,които ние използвахме. Поне не всички Но можете да им пишете за оферта .
Изключителен гид,  много интересно и увлекателно  поднася информацията. 
 Бойко се казва, предполагам имат и други,. в случай,че решите да се включите към някой тур ,може да попитате за свободни места при него.
https://maltatour.travel/tours/?category=guided-tours
Сърдечно благодаря! ❤

# 271
Здравейте! Тъй като мислим да посетим Малта в края на месец август ще може ли някой да сподели ще бъде ли много горещо по това време и в кой район има хубав плаж.

# 272
  • MT
Жега е - да, ще се изпотяват и масите от влага. Вие ще лепнете на излизане от банята също.

Бих казала, че най-хубавото време е през средата на Септември - все още е много топло, но не е прекалено хладно вечер и няма големи ветрове все още. Особено за хора, които не висят по цял ден на плажа или за хора, които изгарят лесно е мааалко по-лек период.

Мелиха и Голдън Бей са двата известни. Има много информация назад в темата, може да се върнете и да изчетете - не са много страниците.

# 273
Жега е - да, ще се изпотяват и масите от влага. Вие ще лепнете на излизане от банята също.

Бих казала, че най-хубавото време е през средата на Септември - все още е много топло, но не е прекалено хладно вечер и няма големи ветрове все още. Особено за хора, които не висят по цял ден на плажа или за хора, които изгарят лесно е мааалко по-лек период.

Мелиха и Голдън Бей са двата известни. Има много информация назад в темата, може да се върнете и да изчетете - не са много страниците.
Благодаря много!

# 274
Имате ли опит/ наблюдения относно нощувка на малка лодка, малка яхта, вместо хотел или апартамент.  Видях ги като опция за настаняване и ми стана любопитно. Двата възрастни сме.
Дали е удобно и дали няма да се изнервим от  подобна авантюра? Не сме претенцеозни. Любопитно ни е.
Благодаря!

# 275
На Blue Lagoon (Comino) явно вече няма да може да се ходи току-така. Позакъсняли са с около 10 години с това решение, но все пак го има:
https://timesofmalta.com/article/visits-blue-lagoon-need-prebook … -thursday.1108910

# 276
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте, къде мога да видя разписанието и цената на бързия ферибот от Валета до Гозо? Благодаря

# 277
# 278
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Благодаря много!

# 279
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Ще пътувам за Малта другия месец. Прочетох тази и предните теми. Събрах много информация благодарение на тях. Имам обаче проблем. Опитвам се да намеря автобус от летището до Валета, а на сайта на гр.транспорт ми дава
No journeys have been found based on the information provided.
Моля за помощ.

# 280
Ще пътувам за Малта другия месец. Прочетох тази и предните теми. Събрах много информация благодарение на тях. Имам обаче проблем. Опитвам се да намеря автобус от летището до Валета, а на сайта на гр.транспорт ми дава
No journeys have been found based on the information provided.
Моля за помощ.

Може би е временна грешка в сайта им. Автобуси има много, всички спират в началото на Валета, близо до Фонтана на Тритоните. Оттам нататък - пеша (въпреки, че май имаше и един автобус, който прави обиколка вътре в града, но разстоянията са малки и най-често няма нужда от него).
Ето серийното от сайта на градския транспорт:

# 281
  • MT
Вероятно е била грешка в приложението.

Пред самото летище има автобусни спирки - отивате и търсите номера на този, който ви излиза като директен в гугъл мапс.

Маршрут: Luqa, Malta - Valetta, Malta

Ще повървите до където сте отседнали, така че се пригответе и вижте какъв ще ви е пътя. Моля ви, носете си и обувки с хубав грайфер. Ако вали случайно, там се хлъзга ужасно много. А и като цяло е много хълмисто място.

Общи условия

Активация на акаунт