Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 285
mimiksim , леле съчувствам ти, как не си я набила досега тази жена. Много ме е страх да не попадна на такива роднини, то прост човек, какво ще се състезава  Rolling Eyes Close

# 286
От София, но имам някакъв контакт с колежа и името ми се стори познато Simple Smile както и да е..Simple Smile
И сега правите ли опити за бебе на 19 години  Wink или първо учението Simple Smile
Ами да ти кажа кое дойде първо ,дори сега да дойде бебето нищо не ми прече пак да запиша нещо задочно ,важното е да се има желание според мен ,а аз го имам в голями дози  Joy

# 287
  • Sofia
mimiksim , леле съчувствам ти, как не си я набила досега тази жена. Много ме е страх да не попадна на такива роднини, то прост човек, какво ще се състезава  Rolling Eyes Close

Simple Smile Ами какво да ти кажа, бях много зле психочески от загубата и в началото неможех да проумея тая сериозно ли ми ги говори тия неща, но ако бях добрееееее Simple Smile нямаше да и се размине лесно Simple Smile, а сега даже ме е страх да я виждам защото е бременна и ме е страх да не направя нещо или кажа и да и навредя за мен е най-добре да не я виждам.

# 288
Здравейте, слънчица!!!
Goldie, кафенцето мечта е тук, Благодаря ти!!!!  love001
berina, Hug Hug Hug всичко ще е така, както си го пожелала миличка, само вярвай повече Grinning и не обръщай внимание на подобни приказки  bouquet  bouquet

Момичета, имам предложение за име на седмичната тема:
"Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!!"

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 13:12 от MarinaMarina

# 289
Момичета, имам предложение за име на седмичната тема:
"Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!!"
[/quote]
звучи чудесно,мила Hug
 Praynig се всички да сме щастливи по празниците.

# 290
Страхотно заглавие за новата тема Hug
Аз вече от 3 дни умирам от болки с тоя корем  ooooh! - абсолютен кошмар #2gunfire

# 291
здравейте и от мен.аз да ви се оплача снощи щях да пукна.като ме хвана едно главоболие ,зе да ми изтръпва лявата ръка,една тежест в гърдите-абе викам айде отидох си млада и зелена #Crazy
биха ми някакви инжекции в дупето(и сега така ме боли).и така ме е яд защото момичетата тук казаха снощи да кексим а ние не можахмееее smile3518
дано днес не е късно.
иначе Голди както винаги с прекрасно кафенце.миличка нали знаеш аз по обед студенко го пия така че сега ми е момента Mr. Green
Берина тури и една майна на зълва ти тя сега се опитва да се гаври защото тя е бременна а ти не.въпреки че за мен ти си бременна но хайде още няма да ти честитя.ще те чакам да започнеш да крещиш из форума"ЩЕ СИ ИМАМЕ БЕБЧЕ" Mr. Green
MarinaMarina  Според мен заглавието е супер.

# 292
  • Бургас
Марина, страхотно заглавие!
Мушмороче, как студено, бе Crossing Arms Аз току що си спретнах димящо, че нещо ми пада клепачът; ето, черпя всички

Берина и mimiksim , за такива хора като зълвите ви само-  ignore2 Мойта етърва е такава злоба и съм престанала да и обръщам внимание отдавна. Въпреки всичко, онзи ден пак си поревах като я срещнахме на улицата с мъжа ми и една моя колежка, а тя се обърна на другата страна и се направи, че не ни познава. Close Ама, хайде да не говоря за нея, че пак се ядосах.
Момичета, мен ме хвана зимната умора Crazy - така ми се спи по цял ден, а вечер като облещя едни очи до 12-1 направо ми идва да се  #2gunfire и нищо не ми се прави Embarassed

# 293
  • E-CLM & CH-VD
Ех, момичета...  Hug  Heart Eyes   bouquet
Недобронамерени хора, оперирани от тактичност, пълни със злоба и завист, винаги е имало и винаги ще има. Дори да сте наранени, просто махнете с ръка, и си помислете, че всичко един ден се връща. Бог забавя, но не забравя!  Peace
berina, mimiksim  Hug ! Оставете дребнавите душици да се наслаждават на временната си радост.  Тук, във форума, винаги ще получите подкрепата и утехата, която заслужавате!
mu6morok, тая твойта настинка, защо не я изсмучете с прахосмукачката???  Joy При лелка вашата прахосмукачка помагаше  Laughing (ако не бъркам, де  Embarassed, нечия половинка предната седмица се беше развъртял с прахосмукачката да събира всички нечакани лелки във форума )
samorasliche, защо не взимаш мерки? Ако тази болка е нетипична (продължителна, необяснима...), защо не отидеш на лекар?  Thinking
MarinaMarina, чудесно заглавие!!!   bouquet
Саша, стискай зъби, още и утре остана, и започва заветния уикенд (за мен = мързелуване на топло пред компа  hahaha )
nez, малко е раничко за теста, затова може би не отчита, не се отчайвай!  Hug
Goldie, откъде ги изнамираш всяка сутрин тези хубави кафенца?  newsm78   bouquet Всеки ден следя какво ще "почерпиш"  Laughing

# 294
а ГОЛДИ дручко си е да е топло браво на теб  bouquet
_Vess_  моя беше мила.така се беше развихрил че бая бремелинки си имахме.ама той не само миналата ами и по-миналата седмица.само дето от вкъщи не я измита тая пущина #Cussing out

# 295
Здравейте момичета   bouquet
Goldie, твоето кафенце е винаги добре дошло  Hug, по това време пия второ.
Марина, страхотно заглавие на темата (дано да мога да се похваля с нещо в нея  Praynig)
Днес ми е едно подтиснато от сутринта, на работа само проблеми, мъжо пък заредил едни фирмени купони всяка вечер (голяма фирма, голямо нещо са  Mr. Green), то няма лошо, нека ходи, нека се весели  hahaha, ама кекса, къде е кекса  newsm78

# 296
офффффф Veniti !!!!!и аз си задавам често този въпрос мила ама на,още незнам отговора ако го откриеш светни ме и мен Simple Smile

# 297
_Vess_, стискам ги тия зъби ама ми се ще скоро да си стисна трудовата книжка и да се пренеса на друга работа  Wink

Днеска някой похвали ли се? Айде де  Laughing

Само аз ли не мога да вляза в "зачатие" ? Rolling Eyes

# 298
  • София
Берина не я мисли зълва ти,може да не го е казала с лошо чуство.Как да не си бременна като вече "n"-ти тест е положителен:))))
Марина наистина заглавието е много хубаво,аз само отчетно ще се раписвам другата седмица,няма да има с какво да се хваля....но това ще бъде седмицата на бебеправенето:0
Аз четох в бибилиотеката,но все пак бихискала тук да ми препоръчате някое и друго тестче за ову,на което може да се разчита:)
Благодаря ви предварително!

# 299
Здравейте пак от мен  Embarassed Заглавието много ми харесва   bouquet
При нас изгря слънце ,ама не мога да изляза на разходка ,защото майка иска да й опека едни ребърца   chef

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 15:11 от Megan_Blg

Общи условия

Активация на акаунт