💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Освен нови кадри от Nocturne, очакаме и рекламата на новата колекция. Flowers Hibiscus

BMW с участието на Керем

https://twitter.com/hanker_updates/status/1584188773956726784

# 181
# 182
  • София
Ето го и официалното съобщение качено на сторито на Билял Озджан!

Цитат
В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА
‼️HANDE ERÇEL- KEREM BÜRSIN ВИДЯНИ ЗАЕДНО
🔹ЕКСКЛУЗИВНА НОВИНА🔹
📍Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, които си поделиха главните роли в телевизионния сериал "Sen Çal Kapımı", започнаха да се влюбват след кратко време. След 1,5 години връзка двойката реши да се раздели, разстройвайки феновете си.
✔️Според новините на Билал Йозджан, Ерчел и Бурсин са били видени в Acarloft Starbucks в Истанбул Бейкоз днес в 10:00 часа.
📍Двойката, която влязоха в кафенето много искрено, поръчаха си кафе заедно, взеха го и си тръгнаха.
📍Фактът, че двамата прекараха време заедно напоследък, доведе до реториката, че „любовта продължава оттам, откъдето е спряла“.

# 183
Ех,дано!Много ни се иска на нас като фенове!
Но от друга страна,не може ли да пият кафе по приятелски?
Знам ли,ако са възстановили добрия тон помежду си,защо да не си купят заедно кафе?

# 184
На мен не ми се коментира, още повече нещо излязло от Билал. Помня му коментарите по отношение на Ханде по време на визитата на Керем в Малага и изобщо му нямам доверие.

Друго исках да пиша, за разделите на другите две двойки, спрягани за много влюбени. Отследваха се, изтриха се, блокираха се някои, но там ПР няма. Satisfied Animal Monkey Face Не видях някой да плюе така озверяло както го правиха по Ханде. Нов проект, защо пък да не го рекламират с една раздяла примерно? Не били такива? А Ханде и Керем защо да са? Не се радвам, че някой се е разделил, но обективността и толерантността липсваха в нашия случай, особено при Ханде. Те и двойките не могат да се сравнят с нашата, по отношение на интереса, който предизвикаха.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 20:15 от midnight__sun

# 185

Продължава да сме в играта Wink

... и едно поздравче, с пожелание за приятна неделна вечер Wink

Gift Heart

# 186
Днес също се въздържах да изразя мнение относно ХанКер, защото за мен Билял никога не е бил достоверен източник. Той просто иска да остане на дневен ред и хората да продължават да проявяват интерес към канала му. Даже повече вярвам на момичето, което писа в коментарите, че е видяло Ханде и Керем заедно в кафенето. 😂 Но без снимков материал или потвърждение от засегнатите страни на този етап не може да се каже нищо. Трудно ми е да повярвам, че ако само до преди няколко месеца си делял постелята си с някого, утре можеш да седнеш с този човек в кафене и да го гледаш... само като приятел. Това може да се случи след години, когато е ясно, че всеки си е поел по пътя и гради свой собствен живот. 😉

Абсолютно съм съгласна, че беше скандално отношението към ХанКер и в частност към Ханде след раздялата. Други двойки също триха снимки, също се отследваха, също премахнаха постове от сериали, дори и се блокираха в навечерието на нов сериал... За разлика от тях обаче ХанКер бяха наречени ПР и Ханде беше посочена като непрофесионална и неблагодарна. Когато палачинката се обърна и други актьори направиха същото, тонът много бързо се смени и почнаха да се изреждат един куп причини.

Лека вечер от мен! И дано оттук нататък уважението и разбирането да надделяват, защото утре от тях може да се нуждаеш самият ти!

# 187
GeryFan,аз пък вярвам,че може да си приятел с този,с който си делял една постеля!Вече повече от 8 месеца изминаха от евентуалната им раздяла!През това време е възможно да са простили,да са възобновили отношенията си като интелигентни хора!
В момента Ханде има нужда от много силна приятелска подкрепа!И тук става въпрос само да изпият по кафе,а не да са заедно 24 часа в денонощието!/ако това,за което говорим е истина,разбира се!/
Керем не беше само човекът до нея,той беше и най-добрият и приятел!Той беше приятел на семейството на Ханде!
Ето затова мисля,че може би тя,или той,или и двамата заедно са осмислили и са разбрали,че най-важните неща в живота не са свързани с любов,кавги,сръдни и неприятни моменти!
Най-важното е здравето и рамото,на което можеш да поплачеш!
А кой е по-гальовен и отзивчив в това отношение от Керем?
Така мисля!
Не твърдя,че съм права!
В същото време и се надявам да са заедно отново,разбира се!

# 188
Колко ще е хубаво ако това излезе истина, че малко ние феновете да се по успокоим.

# 189
Усмивка, не споря.
Трудно ми е да възприема, че двама души между които пламна такава огромна искра, могат да останат само приятели, без да изпитват останалото.
Аз вярвам в приятелството между мъж и жена, но при тях още в така наречения им приятелски период, стана ясно, че гори и огън. Така че моето лично мнение е, че ако изобщо са били заедно в това кафене, причината не е само да се поплаче на нечие рамо (защото Ханде може да го направи и на рамото на хора, които я познават цял живот - като Дилара и Бурчу).

# 190
  • София
Както в повечето случаи аз съм на по-разбично мнение. И то не е, защото Билял бей е решил да се прави на информиран. Той е абсолютно запознат с клюките в бекстейджа. Много добре знае цялата истина. Но просто не долюбва Ханде и непрекъснато коментираше, че Керем трябва да си намери друга. Съвсем открито го агитираше да заминава при  "новата"  му приятелка Стефани Кайо в Испания. Да спре да чака Ханде и да не се влияе от ината и капризите й. А сега отново е много гъвкав и бърза пръв да информира, защото знае каква реакция ще предизвика. И се надява да спечели от това.
Аз го очаквах този момент. Още, когато Керем отговори на журналистите преди онази сватба на Еге, че с Ханде продължават връзката си.  Тези дни ми направи впечатление активността на двамата да се показват и то на оживени места. Цяла година те не бяха видяни никъде. Нито по кафенета, нито по магазини и молове. Изведнъж двамата се активирараха по едно и също време на едни и същи места в едни и същи дни. Какво съвпадение, представете си.  Бях прочела, че ни подготвят и скоро ще се появят заедно. И то не закъсня.
Абсолютно съм съгласна с Гери . Няма как двама лудо влюбени до преди месеци, изведнъж да се срещнат на по кафенце и да си бъбрят все едно са приятели от училище. Това е абсурдо. И защо е необходимо да го правят на видно място, където да ги видят. Ако има какво да си уточняват и да си говорят двамата, те щяха да го направят насаме. Скоро очаквам и снимки.

# 191
Привет, момичета! 🍷
Интересна е темата за приятелството след приключила връзка. Личното ми мнение, базирано на мое преживяване е, че приятелство не може да има. Може да се изгладят отношенията до толкова, че да се поздравите като се видите,  да размерите няколко любезни думи и толкова. Не мисля, че може да съществува истинско, искрено приятелство до толкова, че да се опреш на рамото на бившия за да си поплачеш и да споделиш мъката си с него. Е поне при мен е така. 🙆‍♀️

Надявам се Хадне и Керем да намерят път един към друг. Много ги харесвам заедно. Изглеждаха като родени един за друг.
Но за момента предпочитам да вярвам на това което казват те, а не на теориите на феновете или на твърденията, без доказателства на пишман журналисти.

# 192
  • София
Сними, тогава би трябвало да вярваш на думите на Керем, че връзката им продължава. Той лично го каза. И ти като мен мислиш, че не може да има едно силно приятелство след изпепеляваща любов. Това значи, че те не са само приятели. А пътят един към друг те отдавна са го намерили. Не е нужно на нас да го доказват. Така им е добре. Всичко с времето си.

Напомня ми на папарашките снимки от Малдивите.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 01:05 от БлагаВест

# 193
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart
Кафе от Обич и Мечти  - /Марин Тачков/
Изгрява тихо утро... Ще запаля
огнището на моето сърце...
Сънуваш ли?... Сега ще ти направя
отново чудно, влюбено кафе. -
Кафе с усмивка, с дъх на нежен вятър...
Кафе от топла обич и копнежност...
Кафе със аромата на душата ми...
С ухание на утро и на свежест. -
За да ти бъде влюбено, щастливо...
Уханен, светъл да ти е денят!...
А вечерта - с целувки обичливи -
в душите ни звездици да искрят...

# 194
  • София
Днешните заглавия в пресата:  "Любовта се преражда"

Започна се!  Първите общи снимки.    
Феновете вечно недоволни. Сега пък се интересуват, точно какво кафе са си поръчали. Пробвали ли са латето с тиквени подправки или просто скучно еспресо. А може би капучино?

24.10.2021 год.  AŞK YOK!

24.10.2022 год. AŞK VAR!

https://twitter.com/foreverhandemiy/status/1584263792380084225

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 11:51 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт