💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 627
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Доживяхме Wink
Днес е големият ден Sunglasses

Gift Heart

"Премиерата на филма #Eflâtun е в националния конкурс на Bosphorus Film Festival. Той ще се състои днес от 18:30 часа в кино Атлас в Истанбул."

... и Ханде напредва в Инстаграм Trophy

Седмицата започва страхотно Wink

# 196
Здравейте Animal Bee

Ето така сме всички от снощи. Joy

Слънце, Гери, Сними, напълно съм съгласна с вашите коментари, няма да се повтарям. Няма да слагам тигана, преди да съм хванала рибата. Stuck Out Tongue Winking Eye

Във връзка с днешната премиера феновете се организират.

- Вярвам в щастливите финали. Те са единственото, което ми се струва логично.
- Значи харесваш приказки?
- Всички имаме нужда от време на време от искрица магия, нали?

Peter Bogdanovich

# 197
От стори на Керем  от днес

# 198
# 199
Миси, тъкмо идвах и аз със снимката.
В описанието пише:
Нова фотография на Керем с Caner Ural днес на представянето на Eflâtun в кино Atlas по време на Bosphorus Film Festival.
Значи е на фестивала. Много хубаво. Честито на феновете. Heart Eyes

# 200
Здравейте, момичета 😍
Надявам се всеки е оцелял през този понеделник. 😉
Желая Ви една успешна и ползотворна седмица! 😎

Днес е премиерата на Ефлатун и виждам, че Керем е вече там. Желая успех и много позитивни отзиви! 🍀🍀🍀

За Керем и Bu Sehir в испанската преса:

Жалко е да виждам така наречените фенове, които хвърлят жлъч дори в ден, когато трябва да се радват на успехите на любимеца си. Щом една размазана снимка не е важна, защо е обект тогава на такива приказки? Цирк е, но някъде другаде 😏.

Лека вечер и съветвам да се вземе малко валериан за успокояване на нервите. 😊

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 19:16 от Анонимен

# 201
  • София
Гери, валериан няма да им помогне.  Все още няма измислено лекарство за злобата.  
Снимката може и да е леко размазана, но е истинска. Такива бяха и снимките от Малдивите. Тогава си спомням, че реакциите на някои антифенки бяха същите.
Изгледах едно видео, в което се коментираше, че двамата са влезли в кафето на Starbucks в Бейкоз, Истанбул. Били са усмихнати, говорили са си нещо на ухо. Взели са си кафето и са излезли. Качили са се в колата на Керем. Най-любопитното в случая е, че розовата къща на Ханде се намирала на 500 метра от това кафе. Керем, какво прави около дома на Бамби? Сигурно там правят най-вкусното кафе.    
Момичето, което е направило клипчето е била много изненадана, когато ги е видяла. Опитала се е набързо да ги снима и затова не е успяла да фокусира снимката. Много се е зарадвала, че ги вижда заедно.

Много се надявам тази вечер филмът на Керем да се хареса и да бъде признат. Очаквам някакво включване и на Керем.
И тази снимка също е много размазана. Дали ще признаят, че на нея е Керем с Ирем. Или не се приемат само снимки, на които фигурира Ханде. Разбираемо.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 19:44 от БлагаВест

# 202
Много се радвам, че Ирем също е успяла да отиде - нали е заета със снимки от новия сериал. Значи всички са налице 😁

Гледам тази снимка и сърцето ми бие учестено 😂😂😂😍😍😍

Офлаз 💓

# 203
Значи тази вечер е премиерата на Ефлатун. Доживяхме 🙃 И от мен пожелание за успех!

# 204
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Успех на Ирем, Керем и целия екип на "Eflatun"!

https://twitter.com/bursinera/status/1584600595872518144

https://twitter.com/gitmehandemiyy_/status/1584601072311889920

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 20:58 от midnight__sun

# 205
Wink

Gift Heart

Отново в тренда Wink
Hande
7,098 Tweets
Kerem
21.4K Tweets
#Eflatun