💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 150

Веднага след пускането на видеото и бързото интервю с Ханде излезе информация, че мъжът с нея е стар семеен приятел с когото отдавна не са излизали на кафе. Всичко това беше видяно и прочетено от милионите фенове. Така че този Билял или както се казва там, не знам какво се опитва да внуши, но определено няма да му се получи. Между другото този Билял какъв се явява? Журналист, репортер, влогър и какъв е изобщо?
Много ми напомня на един надут пуяк, който често пише срещу другата харесвана от мен актриса - Хазал Кая.

п.с. Задавам тези въпроси, защото нямам достъп до социалните мрежи. Facebook & Instagram ми заличиха акаунтите и в двете мрежи. Сега дори и да искам, двете мрежи ме изтриват веднага щом направя нов профил, засичат IP адресите, с които ги правя. Все едно имам черен печат в паспорта. Пълен смях....

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 13:19 от DeniAra

# 151
Добър ден момичета!
Една прекрасна събота ви пожелавам.

Кандидатките за най-престижна награда в Латинска Америка,която се нарича още Еми на Латинска Америка за най-добра неиспанска актриса премина финалния етап и крайните актриси кандидатки за спечелване на приза са:

Алина Боз
 Фадик Атасой
 Ханде Ерчел
 Ойкю Карайел
 Селин Сезгин

Успех на Ханде

# 152
"Милиони и милиони години все още няма да ми дадат стигнат, за да опиша онзи малък миг от вечността, когато ти ме прегърна и аз те прегърнах"

Жак Превер

„Има място в света, където сърцето бие бързо и вие оставате без дъх от това колко емоция изпитвате;
където времето спира и вече не сте пълнолетни;
това място е в ръцете ти, където сърцето не остарява,
докато умът не спира да мечтае."

Алда Мерини

Феновете ме удивляват с любовта си към тази двойка.
Няма значение от кой край на света се намират, любовта им е толкова искрена и ме кара да се усмихвам.
Няма нови общи техни снимки, няма лайфове, няма никакви доказателства за връзка между тях, но феновете продължават чистосърдечно да вярват, че любовта на Ханде и Керем е жива и са заедно. Всичко което споделят и цитират е толкова мило и истинско, че на човек му се иска никога да не свършва.

# 153
  • София
Дени, този Билял Озджан е водещ на едно магазинно предаване и блогър. Има и профил в Инстаграм. Много неприятен човек. Има си определени симпатии към дадени артисти и за тях говори с възхищение. Такава е Серенай Саръкая. Тя може да сменя мъжете през шест месеца, но той винаги говори за нея с възхищение. Докато Ханде видимо не я обича.  

Вторият от ляво на дясно е Билял Озджан.

Относно нашето чифте ХанКер си абсолютно права. Тази всеобща обич към тях е феномен. Толкова време  феновете не спират да си ги обичат. Затова написах, че такава магнетична, красива, харизматична двойка няма скоро да се появи. Не мога да си отговоря, с какво точно ни завладяха. Има и други двойки в турското кино, които се залюбиха на снимачната площадка. Но някак си не можаха да предизвикат такова всеобщо харесване. Има магия между тях. Има невероятна хармония. Има химия. Тяхната любов, която ни показваха, беше толкова чиста и истинска. Хората не могат да бъдат заблудени. Те го усещат и го виждат. Дали ще бъдат заедно някога в живота времето ще покаже, но те са създадени един за друг. А това се случва веднъж в живота на всеки човек. Ако не успее да го задържи, обикновено губи. Вярвам, че те са го усетили. Щом Керем продължава да си я подкрепя, да я защитава открито с декларация, да твърди, че приятелството им продължава, значи има много голяма надежда нещата при тях да се получат.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 18:05 от БлагаВест

# 154
Здравейте, момичета 💋
Надявам се Вашият уикенд да е положителен и спокоен 💝

Ханде е качила нови снимки в Инста:

Красива и деликатна, тя е прекрасен пример за човек, който остава силен и с висок дух дори в най-трудните моменти.
Успява да се извиси над дребната злоба на хората и над интригите на пишман журналисти като Билял и Акиф. Билял ме блокира в Туитър преди няколко месеца. Публикува пост, в който пишеше, че ХанКер били ПР и аз отговорих, че ако те са такъв, то той съвсем съзнателно е лъгал хората за тяхната връзка в продължение на година по време на лайфовете си. Оказа се, че истината боли 🤣🤣🤣😭

Завършвам със снимки на Керем от преди около година: мъжествен и с блясък в очите. Не вечното непораснало дете на 35, а мъж с визия за бъдещето.
Този мъж малко ми липсва днес. 😘

# 155
  • София
Гери, честно да си призная, успя да ме разсмееш.  С теб явно сме на еднаква вълна. Днес, когато прочетох тези свободни съчинения си помислих да му пиша. Но после размислих и се отказах. Сигурно щеше и мен да блокира. Той непрекъснато си променя мнението. Ту са заедно, после пък не са. Веднъж твърди, че се обичат, на другият ден било PR. Имаше период, в който говореше, че зависело от Ханде, но тя била се заинатила. Смешник. Сморед мен много добре знае истината, но така му изнася.

Нали в Испания започна излъчването на сериала  "Този град ще дойде след теб" , с участието на Керем. Веднага феновете са направили съпоставка на целувките на Керем с неговите партньорки. Ето едно мнение за партньорката на Керем.

Хиляди лица, когато става въпрос за целувка на Керем Бюрсин, но не това момиче, не това.

И веднага съпоставят тези с Ханде... Така е, когато има любов!

# 156

Гери, липсват ми и на мен онези дни, будеше истинско възхищение... В последно време се случва да ми остане горчив вкус от разни неща, но пък бързо ми минава 🙃😜

# 157

На феновете наистина им е болно, че не виждат HanKer заедно.

Те самите се чудят,  кога измина една година Thinking

Когато танцуваха при всеки удобен случай, правеха любов и бяха щастливи заедно.

Какво или кой спука балона? Защо тази приказка на живо нито има продължение, нито ясен край?
Защо има толкова злобни и ненавистни коментари? Не е за вярване, как е възможно да плюеш по някокого когото не познаваш и вероятно никога няма да видиш, какво остава да се запознаеш.

# 158
Дени, това се чудя и аз, защо вместо да поставят точка решиха да е многоточие. 🤪

# 159

Ех, Еда Йълдъз, липсваш ни. Heart Exl

Само с 3 дни излъчване "В сърцето на града" ( Bu Şehir Arkandan Gelecek) е 4-тото най-гледано шоу по Divinity (Испания) за последните 30 дни.

Ханде в пресата

# 160
Дени, това се чудя и аз, защо вместо да поставят точка решиха да е многоточие. 🤪

Единствената прична да няма точка, е че никой от двамата не иска да сложи края. Да не искаш да сложиш края означава, че още имаш чувства или очаквания от другия. Или както мнозина предполагат - още са заедно под някаква форма. Каква е формата те си знаят....Обаче и друго е леко учудващо - ако са разделени окончателно и нямат надежди, нито очаквания и това е края, защо двамата продължават да са по сами?! Хайде да си го кажем честно - кой 35 годишен мъж и 28 годишна жена цяла една година седят по сами и живота им е само работа и семейство?!
Ами, според мен няма такива, даже сред обикновеното население. Та Керем и Ханде сигурно имат десетки мераклии сред близките до тях. Все има някой или някоя, които "точат лиги" по тях. Те обаче все са по сами. Даже нарочно го натякват при всеки удобен случай. На мен това ми прилича на пиеса. Когато Керем казва на всички "Сам съм. Работя.",все едно казва "Ханде, чуваш ли - сам съм и друга няма". Когато Ханде казва "Чакам сценарии, който да докосва сърцето ми. Сама съм и прекарвам времето си със семейството", все едно казва "Керем, чуваш ли - докосни ме отново, сама съм и друг няма". Може и да си фантазирам, но в тази история има много неизвестни за публиката, но се надявам поне на тях да са известни всичко в минало и бъдеще.

# 161
  • София
Марги, защото точка няма!  

Дени, те твърдят че са сами, а когато феновете ги спрягат непрекъснато, като ХанКер, никой от двамата не се противи. Видяхме, каква беше реакцията на Керем, когато написаха, че има връзка с някаква нова мома. Веднага излезе с гневно писмо и опроверга слуха. Когато обаче го провокират в Туитър и му пускат снимки с Ханде, той ги лайква. Не им се сърди. Не отрича, че се чуват. Каза открито, че приятелството им продължава. Само се питам, какво ще да е това приятелство базиращо се на платоническа любов. Такъв желан ерген, като Керем стои седем месеца без жена. Браво на него. Това го могат само турските мъже по техните сериали.  Аз си имам своето обяснение за ситуацията. Нещата не са това, което виждаме.

# 162
Скъпи дружки/колежки/форумски приятелки, Flowers Hibiscus Satisfied един ден сте Вар, друг сте Йок. Не ме улеснявате по никакъв начин и после ще изляза болен мозък. Animal Monkey Face

п.с. Задавам тези въпроси, защото нямам достъп до социалните мрежи. Facebook & Instagram ми заличиха акаунтите и в двете мрежи. Сега дори и да искам, двете мрежи ме изтриват веднага щом направя нов профил, засичат IP адресите, с които ги правя. Все едно имам черен печат в паспорта. Пълен смях....
Дени, защо така? Satisfied Какво криминално си направила?

# 163
Нещата май започват да си идват по местата Wink

Gift Heart

ЗЛОБАРИ /Иван Маринов/ Stuck Out Tongue Winking Eye
Нещастни злобари с мераци познати,
кой дявол лукаво при нас ги изпрати?
На тяхното знаме от риза непрана
е кацнала черна, прегракнала врана.
Кошмарни са нощите, тъмни са дните им,
какви ли не клюки изкусно заплитат те.
Дори от npuяmeлcкu, весели песни
душата им кunвa и стават те бесни.
Подвижно е остротo змийcкo езиче,
убива и старец и пръхнало птиче.
Не знаят noчuвкa, насищане няма,
усещат с носа си чoвeшкama драма.
Ще свърши ли някога тяхното време?
Кога ще изчезне npoклemomo семе?
Уви! От последната лепкава caждa
на вcякa минута злобар ще се paждa…

Sparkling Heart

# 164

Дени, защо така? Satisfied Какво криминално си направила?

Ха, нищо криминално не съм направила, просто не съм съгласна с безприципната толерантност към поведението и демонстрациите на някои хора и от няколко години ме блокират за определен период от време. Сега решиха кардинално да не се занимават вече с мен Joy

един ден сте Вар, друг сте Йок.

Третата възможност е моята зона - belki Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт