💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 012
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Привет момичета в събота! Почивайте си и релаксирайте!

Дени, по-спокойно, не се поддавай на манипулации.  Ханде не само помни  "бившият си партньор" , но и всяка сутрин си пие кафето с него. Сигурно, за да не го забрави. Двамата просто искат да бъдат оставени на спокойствие.

Ние много добре пък си спомняме ето този отговор на Керем на 24 октомври 2020 година, когато той категорично заяви  AŞK YOK!  А те вече са били във вихъра на любовта. За тяхната връзка разбрахме официално  чак през м. март 2021 година, когато заминаха на Малдивите. До тогава те ни мятат на черешата много професионално.

Щом един от най-върлите противници на Ханде, Билял Озджан официално коментира в магазинното си предаване за изненадата, която Керем е направил онзи ден на Ханде. Той потвърди, че Керем е затворил ресторант за нея, окрасил го с красиви червени рози, приготвил собственоръчно храната и в 3 часа призори е приключила тази прекрасна вечеря, като се твърди, че е казал " Обичам те много, жена". Билял бей каза: "Керем Бюрсин не издържа дълго и си призна за любов към Ханде Ерчел!". И най-интересното, което той каза беше: "Аз се моля дано да не се разделят повече, защото знам, как Керем страда, когато не е с Ханде". Не искам да коментирам държането на една от неговите колежки, която с ирония говореше за случката със затварянето на ресторанта. Само го споменавам, като потвърждение, че е имало наистина такава ситуация.
Искам да попитам Ханде, дали си спомня тази прекрасна нощ с  "бившият й партньор" ?

# 601
Едно любимо за мен изказване на Серкан в сериала "може и да се получи, може и да не се получи, може и да приключи, може и да няма край", ще го перифразирам в случая, че може и да не се получи, но не може и окончателно да приключи 🤣С такова усещане оставам.

Следва продължение...

И все пак да се захващат с работа, че да се обсъжда възможно по-малко личния живот...
И да са заедно, и да не са, за останалите хора реално нищо не се променя, но тоя натиск дето им се оказва на известните не е малък 🙄

# 602
Привет,

на мен нещата пак не са ми много ясни. По принцип съм реалист човек и когато някой каже нещо му вярвам. Сега не знам защо не е така. Нещо не ми се нарежда пъзелът наречен ХанКер. Гледах интервюто на Ханде и оттам разбрах 2 неща: Първо, не отрича, че снимката в кафето е истинска ( тоест гушкането, закачките и т.н., за които твърди момичето са истински). Коя от вас ходи с бившия си така на кафе, даже да са останали приятели. И второ – защо Ханде носи пръстена, който и е подарък от Керем ( Керем и е подарил пръстена на Малдивите – имаше инфо в медиите миналата година).

Единственото логично нещо е, че е имало кратко сдобряване, но след излизането на снимката със Стефани нещата се върнаха в начална позиция. Явно Керем нещо е премълчал или скрил и сега е излязло.

Има време ще почакаме, ако е писано – ще стане, ако не – здраве да е.

Нещо, което ми хареса в Туитър: Следва HanKer 3.0

# 603
Привет,

на мен нещата пак не са ми много ясни. По принцип съм реалист човек и когато някой каже нещо му вярвам. Сега не знам защо не е така. Нещо не ми се нарежда пъзелът наречен ХанКер. Гледах интервюто на Ханде и оттам разбрах 2 неща: Първо, не отрича, че снимката в кафето е истинска ( тоест гушкането, закачките и т.н., за които твърди момичето са истински). Коя от вас ходи с бившия си така на кафе, даже да са останали приятели. И второ – защо Ханде носи пръстена, който и е подарък от Керем ( Керем и е подарил пръстена на Малдивите – имаше инфо в медиите миналата година).

Единственото логично нещо е, че е имало кратко сдобряване, но след излизането на снимката със Стефани нещата се върнаха в начална позиция. Явно Керем нещо е премълчал или скрил и сега е излязло.

Има време ще почакаме, ако е писано – ще стане, ако не – здраве да е.

Нещо, което ми хареса в Туитър: Следва HanKer 3.0

Май, май съм съгласна с това мнение. Керемчо колко и да го харесвам, си е мъж от всякъде. Те, както знаем обичат да премълчават или омаловажават разни неща когато не са в тяхна полза. Онази снимка, дали истинска или не, бръкна в раната и коричката беше отново разранена. Ако е истина, че е затварял ресторанти и купувал червени рози, бих казала, че даже това е малко. Кой го знае колко гафове има и как се терзае за тях.
Известни или не, мъжете и жените не се различават кой знае колко когато става дума за сърдечни дела.

Обаче пускането на онази глупава снимка трябва да е от някой, който мрази не само Ханде, но и Керем. Още по-глупаво е, ако двамата обръщат внимание на творчеството на феновете. Освен ако не познават първоизточника на снимката. Тогава крушката си има опашка....

Както и да е, живота си върви, пак съм на път и ме очаква работа, но се надявам до довечера да пуснат някакви по-готини вести.

# 604
  • София
Тина, този пръстен е подарен от Керем на Ханде на Малдивите. Твърди се, че тогава той е предложил брак на Ханде. От известно време Ханде го носи редовно.

# 605
# 606
  • София
Как не се сетиха да попитат Ханде, защо носи този пръстен, подарен от Керем и какво точно означава. Ако е годежен, а тя твърди че няма никой, защо не го връща, а си го носи най-открито и демонстративно. Знаем, че Ханде освен пръстенът, който е спомен от майка й и който тя носи на средният си пръст, не е носила друг пръстен. А сега е сложила този от Керем.

Е, поне вече със сигурност се знае, че тези двамата, на тази снимка, не са случайни хора, а са Ханде и Керем. Защото, когато излезе снимката, много я подложиха на съмнение, както винаги...
А те продължават да си пият заедно сутришното кафе, като едни истински "приятечета". Всеки иска да има такъв приятел.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 13:07 от БлагаВест

# 607
Току що от стори на Ханде .
Явно е с Мави.

# 608
Аутфитът на Ханде  Wink

"Вълненото сако и панталон с двойно плисиране са на марката FLÉIM на нейната приятелка на Ханде Ebru Candan."
Gift Heart

Revolving Hearts

# 609
Ей, голяма красота!

# 610
Тези двамцата лъжат като дърти цигани... Smirk Единият лъже, другият маже отгоре... С много финес обаче и чар... За да стане кашата в главите на всички още по-голяма.. Ханденцето много добре знае и разчита на първото впечатление, което се провокира, като се чуе словосъчетанието "бивш партньор"... Само че "бивш партньор" , който може да бъде съмишленик във всяка една област, не се припокрива с "бивше севгили"... Тънко-тънко пуска по пързалката тя... Без да съм й слушала интервюто, така мисля... И като й е "бивш партньор" и   всички знаем, че няма скорошен проект с него, що ще в неговата компания?! Ясно е, че никой не може да я принуди.. Ама на мен, ако един човек ми е безразличен и не ме свързва нищо с него, още повече, ако компанията му ми е неприятна, и бивш, и настоящ партньор да ми е, просто няма да изляза с него... Не е ли така?!....

# 611
Дами, 🦋
според вас има ли надежда Ханде и Керем да се съберат отново?
За няколко часа си смених мнението безброй много пъти - от обичат се, заедно са, до разделени са, никой не прощава предателство и няма надежда.
Вие на какво мнение сте в сегашната ситуация ( към днешна дата)?
Ще ги бъде ли или не?

# 612
Дами, 🦋
според вас има ли надежда Ханде и Керем да се съберат отново?
За няколко часа си смених мнението безброй много пъти - от обичат се, заедно са, до разделени са, никой не прощава предателство и няма надежда.
Вие на какво мнение сте в сегашната ситуация ( към днешна дата)?
Ще ги бъде ли или не?

Не знам ще ги бъде ли или не, но си мисля, че точно при тях, трябва да се четат знаците, а не словесните заявки, както и да се чете между редовете, а не да се хващаме за буквалния смисъл на казаното.. От цялостното им присъствие в пресата и техните интервюта, лично аз стигам до този извод... Може и да греша, знам ли?!...

# 613
  • София
Тези двамцата лъжат като дърти цигани... Smirk Единият лъже, другият маже отгоре... С много финес обаче и чар... За да стане кашата в главите на всички още по-голяма.. Ханденцето много добре знае и разчита на първото впечатление, което се провокира, като се чуе словосъчетанието "бивш партньор"... Само че "бивш партньор" , който може да бъде съмишленик във всяка една област, не се припокрива с "бивше севгили"... Тънко-тънко пуска по пързалката тя... Без да съм й слушала интервюто, така мисля... И като й е "бивш партньор" и   всички знаем, че няма скорошен проект с него, що ще в неговата компания?! Ясно е, че никой не може да я принуди.. Ама на мен, ако един човек ми е безразличен и не ме свързва нищо с него, още повече, ако компанията му ми е неприятна, и бивш, и настоящ партньор да ми е, просто няма да изляза с него... Не е ли така?!....
Аз пак питам, като й е  " бивш партньор " , защо не му върне пръстена. До скоро въобще не го носеше, днес точно тя е с него и доста демонстративно го показваше. Макар, че така казано "бивш партньор"  е много двусмислено. Защото той наистина вече е бивш партньор в сериал. А в живота обикновено е любим, гадже, приятел, мъж... Евалла на двамата. Щом могат да си запазят приятелство, след такава силна любов, да се срещат сутрин и да си пият заедно кафенцето, трябва да са много широко скроени. Но не е само кафето. Турските социални медии категорично твърдят, че Керем е направил невероятна вечер за Ханде в ресторант преди няколко дни. Явно и това не е пречка за двамата. Понеже в момента нямат други половинки, са решили да си се забавляват заедно като  "бивши" .  Че даже цял ресторант е затворил Керем за  "бившата"  си приятелка. А Ханде въобще не се е противила. Интересно ми е, защо не си пие кафето например с Мурат Далкълъч. Според това, което каза в интервюто "Хората се срещат, пият си кафето, общуват..."  Керем също има бивши. Да ги черпи и тях по едно кафенце.
Днес Акиф написа, че след като е качена онази снимка с испанката, тогава пресконсултантът на Керем, Гюнфер се обадила и му е казала, че Ханде и Керем се помириха и не е редно да качва такава снимка, а по-добре да качи тази информация. Двамата отдавна са заедно. Потвърдиха го повечето, като се говори за помирение още през м. май.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 19:04 от БлагаВест

# 614
Hово от Мая

Прекрасна е Heart Exl

По темата на деня/месеца/годината Joy - според мен не са заедно в момента, но е имало сдобряване по някое време. Сега не върви да кажат: "ами пробвахме пак, ама не се получи". Joy Пък и на хората не им влиза в работата да знаят такива подробности. Ще поживеем и ще видим какво ще стане сега. Песимистична съм , както през всичките тези месеци,но тайно се надявам да греша. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 18:38 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт