💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 841
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 90
Гого ако чете тук/може и да чете/да вземе да си направи профил и да се яви тук. Като Чакалов. То така не става-Гого, Гого Гого. Ми да идва.

# 91
За Надкаст-а с Чакалов аз бях преразказвала май в миналата тема, но ..
Чакалов, Фифо и Лефтеров са имали план да номинират Жени, но малко преди съвета Лефтеров е прошепнал на Чакалов, че няма да се сърди ако номинират Мирела. След това двамата с Фифо си промениха гласа, а Лефтеров май остана с глас за Жени. Та, това е причината номинирана да е Мирела.

# 92
  • София
Дяволо, ей сега пак преглеждах първа страница и ако искаш може да уточниш, че Резиденцията всъщност е в село Варвара.

Не ти пиша лично, за да гоним 200 страници. 😄👍

# 93
  • софия
Гого ако чете тук/може и да чете/да вземе да си направи профил и да се яви тук. Като Чакалов. То така не става-Гого, Гого Гого. Ми да идва.
Мани ти таз работа, половината тема ще изпадне в амок,  другата половина ще припадне кротко от умиление и накрая само двама-трима, дет не го харесват ще си общуват с него. 😁

# 94
  • София
amini,
Няма начин да не може.
Я виж дали не си изразходила възможностите за гласуване. Виж, то си пише колко общо отговори имаше за цялата анкета. 16 човека са гласували за Непобедимите, преди 30 минути беше по-малко, т.е. може да се гласува.

Фейгин и Зори катерят алпинистката стена 😊

Много близки приятелки са станали

# 95
И защото виждам, че пак е гоготайм да си дам моите пет стинки по темата: За мен той е скрита лимонка. Гого е беля. Но от добрите бели.   
Аз отдавна го казах това 🤣
Скрита, сладка, сочна, опасна, дяволита лимонка 🤣 която ти се иска да изтискаш на сок 🤣🤣🤣
Тихите води са най-опасни, а в неговите направо ще се удавим дори с жилетка 🤣
Като разбрахме и че е Риби пъзела се нареди 🤣
Мил, хрисим, благ, чак дразни 🤣

# 96
  • Другата България
За Надкаст-а с Чакалов аз бях преразказвала май в миналата тема, но ..
Чакалов, Фифо и Лефтеров са имали план да номинират Жени, но малко преди съвета Лефтеров е прошепнал на Чакалов, че няма да се сърди ако номинират Мирела. След това двамата с Фифо си промениха гласа, а Лефтеров май остана с глас за Жени. Та, това е причината номинирана да е Мирела.
Извинявай, ако съм пропуснала, аз последните дни бях доста заета и не съм чела всичко.
Благодаря ти!
А за другото - как се е държала Женя в племето? Какво се има предвид?

# 97
  • София
DebSs, сега върнах и те прочетох в старата тема, пропуснала съм те.

Мери, по въпроса с Жени, интересно ми беше, че се е държала с всичко много зле преди идването на Чакалчето. За мен беше изненада уж виден стратег, а да не е започнала от самото начало с омайването. Рязко и се променя поведението с появата на Чакалчето, като много вероятно тогава да се е почувствала вече застрашена с изравняването на броя  мъже/жени.

# 98
  • софия
amini,
Няма начин да не може.
Я виж дали не си изразходила възможностите за гласуване. Виж, то си пише колко общо отговори имаше за цялата анкета. 16 човека са гласували за Непобедимите, преди 30 минути беше по-малко, т.е. може да се гласува.

Фейгин и Зори катерят алпинистката стена 😊

Много близки приятелки са станали

Непобедими е отишло във въпроса. Аз гласувах преди да сложите опция 41-50 и в момента ми излиза, все едно съм гласувала за самият въпрос. Така го обясних, че няма на къде, ама дано ме разбереш.😄

# 99
В надкаста Валери каза, че двамата с Гого са родени на една дата. Мисля, че на 10 март. Неделчо го пита и за часа на раждане, защото така в бг мама можели да му направят натална карта 😅😅😅😅 Та така - роден е в 3 ч. и 33 мин. в София.  Каза, че е на 23 години, значи 99 набор. Който разбира, да каже нещо за Валерко.
Винаги са ми били интересни зодиите на участниците в сезоните. В този най-масовите зодии са телец, козирог, риби и скорпион. Огнени са само 3-ма. Генчо и Вики са лъвове, Касим - овен. Може би затова в племената има повече спокойствие от други сезони.

# 100
Извинявай, ако съм пропуснала, аз последните дни бях доста заета и не съм чела всичко.
Благодаря ти!
А за другото - как се е държала Женя в племето? Какво се има предвид?
Тук наистина нямам спомен за това какво беше казал, за това и не написах нищо. 😅

# 101
  • earth
18-30 годишните защо си губят времето да гледат телевизия и пишат по такива форуми?  Не бива.

# 102
  • София
Дам, разбирам.
Нарочно го слях с въпроса и сложих стрелка, защото иначе трябваше да сваля всяко едно поле надолу и да стане тотална каша. По-добре да бях изтрил цялата анкета вместо да го правя това.
А така за да добавя 41-50, реших да слея Непобедими с въпроса.
Действам като Юлиян на терен, намирам нестандартни решения на проблемите и капаните на продукцията... 😂🤣

# 103
Краката на Цецо не ми излизат от главата🤣
Обясни ми какво точно ти харесва в тях🤣 освен дължината и естествената природа по тях 🤣
Първото, което Цецо каза като спечелиха стопанството е, че вече няма да му миришат краката 🤣 последващо от облекчение от съотборниците му 🤣
Да не говорим Гого как бързо се изнесе от спалнята им в резиденцията и предпочете чистия въздух в хола 🤣🤣🤣

Хахахах Гого верно си би шута, но защото му е тясно. А фактът, че Цецо си коментираше така ходилата ми говори, че е чистоплътен и това го дразни, когато има необходимите хигиенни условия и козметика явно взима мерки.

Няма какво много да обясня защо ми харесват краката/бедрата му, просто ми харесват. В смисъл наистина не знам как да се обоснова - привлича ме тялото му и т'ва е, природа, така ме кара. Grinning

# 104
  • earth
Няма проблем с ръста на Гого. Качва се на токчета и става и за гадже на жена над средния ръст.

Общи условия

Активация на акаунт