💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 734
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Eeee къде е това клипче и аз да му се насладя?

# 196
  • Другата България
И аз изгледах клипчето, но без звук, че съм на работа. Предполагам, че се кефят на някоя мазна чалга. Валери отзад с Мариела ли се прегръща?
Нито с Мариела, нито с Михаела, нито с Мирела. Joy
С Мани.

# 197
Валери с Мани се прегръща отзад.Мирела е била в Прага по това време .Изгледах и аз клипчето ,ами забавляват се хората ,не е мазна чалга ,а една готина песен на ДесиСлава.Неделчо е на черешата ,Паулина разгърдена се раздава на тази песен Microphone

# 198
това си е ретро хит. хората на тези години ги знаят тея песновки и металяги да са били. /не се прегръщат като Прегръщат а в дискотека само така можеш да се чуеш с някого

# 199
Изобщо нямам намерение да ги гледам, че ще ми се изпарят симпатиите към повечето. Хубаво, млади хора, да се забавляват, ама се пита човек като през вечер са на купон или на лайф не работят ли тези хора? Или са от модерната професия - инфлуенсър.

# 200

Новият подкаст с Касим е вече тук, може да видите и чуете как разсъждава той извън играта. Линк: https://youtu.be/1-aNwKJnR1Y

# 201
  • София
Ох, съвсем обърках мацките.
Аз само Гого признавам и много му се радвам, че не ходи по такива мероприятия. Спортува си човека.

# 202
Eeee къде е това клипче и аз да му се насладя?

Да и аз гледах story-то на Чакалов как се размазват на ретро хитовете на Деси Слава в чалготеката.

# 203
  • Другата България
Чак не вярвах, че един клип, в който няма нищо кой знае какво, ще предизвика такава полемика.
А аз, която съм в най-малобройната възрастова група, макар и не 55+, го намирам за НИЩО кой знае колко фрапантно или възмутително. Това са млади хора, които сега, в тези три месеца имат своите “5 минутки слава“. Покрай тях гледам разни бивши, които сега също се възползват от възможността за поне “3 минутки слава“. Разбирам да са пияни, да падат, да стават, да се въргалят....само Неделчо е на “черешата“ както писах, един от всички. Танцуващи хора. Млади хора, в събота вечер. Както казах, аз с моите достолепни /в сравнение с повечето тук/ 50+, по банкети на работещи какви неща съм виждала...., и то от доста “възрастни“, дори над 60 години. Не си падам по чалга, по мазна чалга, но пък съм фен на сръбската музика, и изобщо не съм чак пък толкова възмутена от видяното. Всяко нещо с времето си, с възрастта, и с още куп други обстоятелства.

# 204
Много му пече слънцето в лицето 🤣 Няма ли една дама в Сливен да му прави сянка?🤣

# 205
И аз не съм възмутена, разпускат си хората и това е. Даже ми иде да кажа ехееее, едно време какви чалга песни имаше, тъй че дори бих отишла на ретро чалга парти - "Луда по тебе" , "Бели нощи", песни които са били хитове, когато съм била дете. Само такива наргилета, балони не ги одобрявам, но аз нито пуша, нито пия, тъй че съм си скучничка.

# 206
  • Euskal Herria
Чак не вярвах, че един клип, в който няма нищо кой знае какво, ще предизвика такава полемика.
А аз, която съм в най-малобройната възрастова група, макар и не 55+, го намирам за НИЩО кой знае колко фрапантно или възмутително. Това са млади хора, които сега, в тези три месеца имат своите “5 минутки слава“. Покрай тях гледам разни бивши, които сега също се възползват от възможността за поне “3 минутки слава“. Разбирам да са пияни, да падат, да стават, да се въргалят....само Неделчо е на “черешата“ както писах, един от всички. Танцуващи хора. Млади хора, в събота вечер. Както казах, аз с моите достолепни /в сравнение с повечето тук/ 50+, по банкети на работещи какви неща съм виждала...., и то от доста “възрастни“, дори над 60 години. Не си падам по чалга, по мазна чалга, но пък съм фен на сръбската музика, и изобщо не съм чак пък толкова възмутена от видяното. Всяко нещо с времето си, с възрастта, и с още куп други обстоятелства.
За пореден път писаното отразява и моето мнение.
И да добавя - коментирате, че играта си е игра, реалния живот си е отделно. И колко добре било, че играчите ги разделят и са запазили добри отношение и след това.  А този клип показва, че доста от пишещите в темата сливат двете неща. Някак не могат да приемат, че любимците им си имат и своите слабости, пристрастия и пр. Че са обикновени хора както всички нас.

# 207
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз също не виждам нещо лошо, че са се забавлявали на такава музика. Аз също не слушам в ежедневието си, но на дискотека сред толкова народ, весела компания и питиета няма какво да си кривя душата харесва ми.
Най-комплексен играч ясно кой е - всеобщия любимец на половината държава. Възхищавам се на дисциплината, отдадеността и усърдието на Гого. Като човек не мога да правя генерални изводи за характера му, но смятам, че е пич. С риск да ме убиете с камъни външния му вид, не смятам, че е уау. Като състезател обаче е той и всички останали. Симпатизирам и на Фифо, Гената, Валери, Чакалов и Лефтеров. Много силен подбор този сезон на участници. Цецо и Виктория ме забавляват, Мани и Илиян не ги харесвам като хора от показаното, но определено и те имат силни качества на арената.
За протокола и аз съм в най-многобройната група на 35 съм.

# 208
Аз също не виждам нещо лошо, че са се забавлявали на такава музика. Аз също не слушам в ежедневието си, но на дискотека сред толкова народ, весела компания и питиета няма какво да си кривя душата харесва ми.
Най-комплексен играч ясно кой е - всеобщия любимец на половината държава. Възхищавам се на дисциплината, отдадеността и усърдието на Гого. Като човек не мога да правя генерални изводи за характера му, но смятам, че е пич. С риск да ме убиете с камъни външния му вид, не смятам, че е уау. Като състезател обаче е той и всички останали.
За протокола и аз съм в най-многобройната група на 35 съм.
Аз не се възмущавам, а ми е мъчно, че това “нещо” наречено музика още се върти по дискотеките😔
Няма да те убиваме с камъни ама как ти дава сърце да оспорваш съвършенството 🤣 Не ти ли трепва нещо? 🤣 Статуята на Давид модерен прочит дефилира всяка вечер от екрана, а ти такива думи да кажеш 🤣 Моля те, погледни отново бицепса му (той е самостоятелна част от него🤣), виж очичките и пак помисли 🤣

# 209
  • София
Аз нито съм възмутена, нито ми се промени мнението за участниците, но не мога да кажа, че ми харесва.
Повече щях да изкефя да се снимат в готин бар с друг тип музика.
За протокола, ако по възрастта определяме, кой е над тези неща, аз съм 45+.

Общи условия

Активация на акаунт