💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 357
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 525
Въпреки травмата на Жени, всеки отбор е на мястото, което трябваше според играта им през цялото трасе.

# 526
Интересно не очаквах пак жълти на реката.
Ще видим останалите дни.

# 527
Мирела реве , ама то се мисли преди да се ходи на такива места.
Без кръст , без гъз, може да е грубо , но е така..
Горе беше Лефтеров, може би най-тежкият им.. И аз да бях и аз щях да рева вероятно.

# 528
  • Другата България
Не ми е жал за жълтите жени, от криво разбран феминизъм си изгониха мъжете, сега реват ...
Тъкмо и Филип да бяха изгубили, да ги видя тогава "амазонките"
Проблемът е, че надали някоя от тях го осъзнава - че сами са си виновни.
Само дано няма трайно осакатени, не само Евгения.

# 529
Не ми е жал за жълтите жени, от криво разбран феминизъм си изгониха мъжете, сега реват ...
Тъкмо и Филип да бяха изгубили, да ги видя тогава "амазонките"
Абсолютно подкрепям. Не е хубаво че се контузи Жени, не е хубаво че Мирела реве. Но айде сега са ви видим женската коалиция.

# 530
Ами и червените са двама мъже и само три жени, но като че ли не мрънкаха изобщо. Даже там трима държаха двама. Браво на всички все пак. Играха много добре

# 531
Вярвам, че Алекса имаше искрени намерения с помощта си. Помня на надвиването срещу Фифо като го бутна веднага скочи след него във водата да му помага. Не го харесвам, но тук му казвам браво!

# 532
Браво и на Червените, и на Жълтите.
Здрава битка, почти успяха Жълтите да наваксат голямото си изоставане от трасето на пъзела, но в крайна сметка малко не им достигна. Червените по трасето си извоюваха стопанството.

Браво на Алекса и Жени тази вечер.
Браво за играта по арката на Алекса, Гого, Мани, Мирослава и Михаела. И на Елица и Генчо.

Много хубава битка, хубав епизод, който ще получи висока оценка от мен в анкетите на Soney.

# 533
Много неравностойна битка - 4 мъже срещу по 2 в другите , ся сори ама това си беше изцяло силова битка, пълен смях 🤦♀
Сърбина е Човек преди всичко - браво 💪🏻
Браво на Джеферович - с една ръка държа , не се отказа 👍🏻👍🏻👍🏻

# 534

Утре сигурно ще заместят Жени, кой ли?

Утре влиза Гайтанов на мястото на Жени и печели ИВ както ни написа Елица тук 😀

# 535
  • Буркина Фасо
да бяха наредили пъзела първо на земята на платформата и след това да я вдигнат.
двамата редящи само трябваше да прехвърлят пъзела.

# 536
  • Варна
Мирела реве , ама то се мисли преди да се ходи на такива места.
Без кръст , без гъз, може да е грубо , но е така..
Горе беше Лефтеров, може би най-тежкият им.. И аз да бях и аз щях да рева вероятно.
Затова го и написах.
Преди да отидеш в такава игра се мисли..
Ще има глад, студ, отвратителни игри, от.н.
Аз що не ходя, защото не искам да се подлагам на такива мъки и да рева..

# 537
Допускам, само допускам. Има и много други начини да се установи времето за снимки. Важното е, че са проявили човечност в този момент. Дано да няма проблеми, защото си спомням колко бели станаха първия сезон. Едно от момчетата си беше счупил крака, а беше силен играч.
Рожденият ден на Ралица е денят, която е зодия Рак.

# 538
  • Другата България
Какво значи - с травма /фрактура/ ще продължи да играе?
Наско се отказа, Георгиус се отказа, Жени ако е с фрактура какво - ще я “носят“ останалите?
Дано не е, дано е само нещо леко, но с фрактура да останеш в състезание....това си е паразитиране върху останалите.
Ето, и Сашка с контузия, поредната. Осакатяване на участниците.

# 539
Аз пък защитавам Мирела.  Поставена е в позиция, от която  не е важно собственото й представяне, а физиката. Рали е много- по яка като физика, Фифо да не говорим, Мишето също, Жени също. Отгоре е Лефтеров, който се е поошишкал.  Мога да си представя колко я е боляло или всъщност не мога.

Общи условия

Активация на акаунт