💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 075
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 335
Леля Гена е комплексар от класа. Много тъпа постъпка със Зори. Мухльо смотан. Продукцията ми се струва, че и него бута по един или друг начин. Пример: Елиминационната битка, която си беше идеална за него.

# 1 336
  • София
Искам Евгения да се включи в дискусиите тук.

Don't kill me Grinning

# 1 337
Искам Евгения да се включи в дискусиите тук.

Don't kill me Grinning
Нейното включване наистина ще е по-интересно Joy

# 1 338
  • España

Гого е навсякъде ! 😉
Това от паркинга на близкия ми супермаркет.

# 1 339
Скрит текст:
Видях, че Lafusko и Diavolo вече са коментирали случващото се в социалните мрежи, но за мен е потресаващо. Всичко тръгна от отговора на Зори на върпрос от фен: защо Елица е минала трасето на битката в понеделник три пъти, а Генчо - два. Тя отговори, че тя също е минала трасето три пъти и че жените са изнесли битката (в крайна сметка в племето има двама мъже). Не мисля, че думите "жените изнесоха битката" трябва да предизвикат реакция като тази на Генчо, ругатни и квалификации като "нещастница", няма как това да не повлияе на мнението ми за него, тук вече не става въпрос за сексизъм (в чието съществуване, за съжаление, се убеждавам, че голяма част от хората не вярват), а за вербална агресия, която Генчо очевидно не може да контролира. Зори не си е позволила да го обиди, дори не отговори на въпроса за неговото преминаване.

Вече споменах, че в няколко ситуации в предаването Генчо реагира инфантилно, той демонстрира същото поведение и извън него, а само преди няколко вечери са се забавлявали и веселили заедно:

Зорница дори няма право да изкаже мнение за битката в собствения си профил, без да бъде нападана и подигравана.

Жените я изнесоха тази битка. Това е факт. Не защото се сравняват половете, а просто защото са повече и е нормално. Това твърдение не беше по никакъв начин наслоено с негативна енергия, но тук изкача архаичното и патриархално мислене на Генчо, което той показва много пъти. Който иска да отрича, каквото си иска, но сексизмът си е на лице. Идеята, че Пух не трябва са си ходи щото "не му е редът", непрекъснатото му намилане за фенимизъм, когато просто 3 жени не го харесват по собствени причини и не, защото е мъж, а защото не мелят.  Даже една от тях непрекъснато бива наричана глупава от него - какво точно очаква?Нон стоп мрънкане, че остават само с жени и какво ще правят без мъжете - ми оправят се. Специално при червените женската коалиция няма нищо общо с феминизъм или въобще полово разпределние, а просто е срещу Генчо и неговот поведение...Той явно обаче е адски несигурен и все натам стреля, показва си рогата и е грозно. Зори не го заслужи с нищо. Собствения й профил, собствените й мисли.

# 1 340
  • Брюксел / София
Интересно инфо за единия от двамата любимци този сезон в темата за спойлерите. На 42-43 страница.

# 1 341
Генчо пали доста бързо. Снощи и в разговора с Мира се видя. Надявам се, че агресията му е само вербална, тъй като ако не е така, с тази маса и мускули, е доста опасен. Като гледам и за мъже, и за жени.

# 1 342
  • София
Много моля да не се изпускате тук в тази тема със спойлерите.
Всички вече знаят за другата тема. Няма нужда от повече реклама. Simple Smile

И благодаря на дамите тук, които когато гледат даден лайф казват дали в него е имало спойлери или не. Браво дами и благодарности.
Аз досега на спойлер в лайф не съм попадал, имам си някакъв голям късмет изначално, за разлика от Мерито.
А тези лайфове от снощи ще ги пропусна след предупрежденията.

# 1 343
Алекса наистина подхвана платформата на жълтите, с което ме изненада, очаквах да се притече към червените.

Алекса много бързо си направи сметката, че ако помогне на червените ще направи лошо впечатление.Затова хукна към жълтите, а даде команда на Цецо да отиде при червените. Така, че пак помогна на Елица, но не толкова открито.

Алекса снощи в лайфа обясни, че след определени събития в Сърбия (предполагам войната, въпреки че той е бил доста малък тогава) не може да гледа как една жена плаче и страда. Затова е отишъл да помогне на Жени. А и червените не мисля, че имаха кой знае каква нужда от помощ - Генчо, Георги си държаха супер. Жълтите имаха един Фифо и три жени (едната с една ръка)..

# 1 344
Интересно инфо за единия от двамата любимци този сезон в темата за спойлерите. На 42-43 страница.

Вярвам на 100% за инфото. Всичко се връзва. Иначе коментарите по него трябва да си останат там.

Нямам търпение за битката довечера. Многокомпонентна интересна игра. Фейгин ще я оставят да почива. Женя сигурно също. Долу-горе племената ще с равен брой членове. Довечера очаквам Жълтите да паднат.

# 1 345
Баси егоцентрика тоя Генчо. Все той най-добрия, най-можещия, най-правещия, другите за нищо не стават, безполезни, добре че е той, иначе са погинали.. пффф. Сега да му дадат освен и един пъзел, който да го нареди "шат-шат-шат" и да се знае 100 процентово, че той е the one and only, the best of the best, най-големия.

Иначе Гого ако беше тук бих тренирала при него Grinning Бих имала стимул. Такива хора тип Пух и Генчо например, нацепени, плиткоумни и агресивни могат само да ме накарат да избягам с 200 от залата Grinning

# 1 346
Леля Гена е комплексар от класа. Много тъпа постъпка със Зори. Мухльо смотан. Продукцията ми се струва, че и него бута по един или друг начин. Пример: Елиминационната битка, която си беше идеална за него.

Бутат го, защото е интересен и конфликтен персонаж, който създава сеир и ситуации. В един момент ще стане излишен и ще го наиграят хубавата. Продукцията поне в това винаги е била безкомпромисна - да скрои шапката на "алфа" селяка. Дори няма да им се налага да гласят битка по сценарии, защото на пръсти се броят играчите, които биха загубили от леля Гена в многокомпонентна битка и повечето вече не са в играта.

# 1 347
Babalan недей така. Трябва една му една игра с кану например, нали е шампион и да мъкне тежки чували и няма кой да го бие на такава битка. Може би евентуално Фифо. Иначе леля Гена една игра с кардио и баланс и е аут. Видяхме го, че го няма в баланса на 1вата капитанската, когато победи Валери.

# 1 348
"Алфа-балон"- а много ми хареса. Ще си го ползвам за в бъдеще и аз. Grinning

# 1 349
Гената не е само сексист,  убедена съм, че е и шовинист. Гената обича да мрази всичко дето диша и е различно от него. Гената не се подразни единствено от егото на Куков, а и поради достатъчно други причини, които го принизиха до тесногръдо подобие на мъж в моите очи. Вероятно смята, че образа на батка радва, но само онези в неговото балонче изпадат в неандерталски възторг. Агресията извира на талази от него, типично и нескопосано прикрита зад фасадни лозунги за чест, мъжество и национална гордост. Такива не допускам и в далечното си обкръжение на познати.
Наруших си правилото да не пиша за най-недолюбваните от мен участници,  но - човещинка.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 15:33 от _Hope_

Общи условия

Активация на акаунт