💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 709
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 115
Селски бек!
Класически селски бек си е Алексио.

# 2 116
Илиян и Мани са на пангара.
Явно Цецко ще се спаси. Дори и да има равенство, Алекса ще решава.

# 2 117
Нямам думи за арогантността на Алекса! Адски арогантен селяндур БЕЗ извинение

# 2 118
  • Другата България
Връща ми се надеждата за Илиян.
Давай Фейгин, дано спаси Мани!

# 2 119
  • Където морето целува небето...
Искам битка Мани-Цецо и Мани да го отнесе, ама яко да го отнесе!

# 2 120
Как може Илиан да говори толкова много? Само на Алекса е позволено да говори безкрайно и да чете проповеди. Смешното човече с малките гащички.

# 2 121
Няма да се измъкне, двама отиват.
Мале, Илиян ще се измъкне.
Мани ще е на пангара.

# 2 122
Селски бек!
Класически селски бек си е Алексио.
Може и така да е, ама си беше право куме в очи. Един да си каже, че номинира на база симпатии.

# 2 123
Все забравям да попитам: Стори ли ми се или на една от игрите преди няколко дена, когато бяха 7 на 5 срещу жълтите, любимият ви Гого нарече съотборниците си "котви", които трябва да мъкне?
В коя битка? Аз нямам спомен Гого да ги е наричал котви, но може би бих се ориентирала, ако знам битката.
Писала съм коя беше битката: когато бяха 7 на 5 срещу жълтите. Минаваха трасето вързани един за друг.

каза го това-да

# 2 124
Ей тия Цецо и Виктория много злобни човечета, бе, чак лицата им се изкривиха ….такива ли професионалните спортисти … а да добавя и Алекса Sad

# 2 125
Фейгин както плаче, така е с много силен характер. Рев, а после машинка. Любимка ми е. Аз я харесвам много. Идва ми да я гушна. Всички други момичета ми са на светлинни години от нея. Добра душа.

# 2 126
Айде Фейгин!

# 2 127
Алекса и Виктория показаха най-голяма откровеност при номинацията - не те харесвам, не ти вярвам и не искам да те има в отбора! Точно и ясно. А не приказки от хиляда и една нощ да си разказват Joy

# 2 128
Ха, изненада! Цецо май ще отърве кожата и тази седмица.

# 2 129
Tова за "котвите" и Гого го приемам като ирония от негова страна и все пак той водеше така наречената ''гъсеницата''. Имаше предвид, че сам би се справил много бързо, но тук завързани един за друг и той начело е все едно "мъкне котви". Със сигурност не го каза с лоши чувства.

btw Какъвто иска да е Гого, важното е, че е страхотен спортист и човек. Може само да се гордее със себе си и с представянето си! Вижда ми се изключително осъзнат за годините си мъж и има мойте адмирации! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт