💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 357
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 505
За играта с плочките - дали е забранено от правилата да си ги подредят долу до тях като чуят комбинацията?
Строго забранено е, защото обезсмисля цялата идея на играта, която е за памет и концентрация.
Шак-шак-шак се беше опитал да хитрува си спомням по този начин в началото.

# 2 506

Този път само при Чакала, без Надкасти!
Топъл ЧакалКаст със Звезделина, която дава много интересна информация за Елица, Зорница, Генчо и като цяло за червените, ако се интересувате от нейната личност, цъкайте линка:
https://youtu.be/RE0bAOfJdJU

# 2 507
  • София
За Цецо като за умрелите - или добро, или нищо, така че от мен нищо. Close То какво да се каже, всичко вече е казано и показано. И слепите видяха, че и за чеп за зеле не става, само той милият си вярва. Това за мен е някакво толкова изкривено мислене и възприятие, граничещо с диагноза, че не се наемам да коментирам.
Браво на това крехко дете Фейгин, че не се огъна пред мутренската коалиция! От мен ако зависеше, бих искала да се спасят Генчо и Илиян, да видим Вики и Сие как ще откачат.

EdelV, забранено е, разбира се. В един от предните сезони някой се беше изхитрил да ги подрежда, не помня кой беше и го скастриха да не го прави.

# 2 508
Пореден интересен епизод снощи. Simple Smile Много ми стана сладурско, като Мира, Ели и Зори се прегърнаха на масата - наистина това изглежда приятелство, а не игра и стратегии. Yum
Браво на Фейгин, че не се огъна, защото щеше много да съжалява още там в играта, да не говорим сега. Trollface
Стига с тия конспирации бе пффффф. Жени си спечели честно според мен, това че другите сгрешиха, по-скоро показва че е имало яко преписване. Същото стана и с Илиян, Гого и Алекса. Trollface
Обаче на промото май яко спойлнаха кой отпада на първато битка. Няма да казвам да не развалям кефа на който не е видял, но ми писна от тия спойлери от самото предаване. Rage

# 2 509
аз пък щях да повърна на глупостите за истинското приятелство. тия кокошки даже ги превъртях в някакъв момент.
доста гнусно от страна на "силните" да плашат така детето. щото я виждат, че е по-деликатна и неопитна и дай да я плашим. щото не са попаднали....я да сплашат джафката, хахаха
фифо да не е бил концентриран...много ме съмнява.

# 2 510
  • Другата България
Една приятелка ми изпрати това, народното творчество е неизчерпаемо:

И това:

# 2 511
  • Където морето целува небето...
Ралица каза “предпоследната“.
А те са мислили за последната.
Точно от тук идва някаква заблуда за другите според мен. Ралица казва предпоследната, но не знаем какво е казала преди това и дали не е говорила за последната. Щом и в лайфа са казали ,че е говорила много.

Има сложени синьо, черно, жълто, червено. После следва пак черно. Лефтеров слага синьо и Алекса казва :Ето, че и Лефтеров обърка. Синия е след черния. Той знае, че след черно е синьо.
После изведнъж само Жени слага син, а всички други зелен и Алекса казва: Ето е, объркла е Джаферович.
Не знам как са се заблудили и какво е говорено между тези откъси в монтажа.
Нещо ги е подвело за последната плочка. Жени после на реката също ги нахока, че са слушали Ралица и това ги е объркало.

# 2 512
  • Другата България
Ралица каза “предпоследната“.
А те са мислили за последната.
Точно от тук идва някаква заблуда за другите според мен. Ралица казва предпоследната, но не знаем какво е казала преди това и дали не е говорила за последната. Щом и в лайфа са казали ,че е говорила много.

Скрит текст:
Има сложени синьо, черно, жълто, червено. После следва пак черно. Лефтеров слага синьо и Алекса казва :Ето, че и Лефтеров обърка. Синия е след черния. Той знае, че след черно е синьо.
После изведнъж само Жени слага син, а всички други зелен и Алекса казва: Ето е, объркла е Джаферович.
Не знам как са се заблудили и какво е говорено между тези откъси в монтажа.
Нещо ги е подвело за последната плочка. Жени после на реката също ги нахока, че са слушали Ралица и това ги е объркало.
Да, да, същото писах сутринта и аз. Едно към едно. Победата на Евгения си е заслужена, в смисъл - не е манипулирана. Аз все пак гледам да съм обективна въпреки личните си пристрастия.

# 2 513

До къде се докара Тъпарев.Никой да не вярва в нищо  😭😂

# 2 514
Според Мани и Фейгин на Илиян много му отивало с лека брада и мустаци, ама той не ще. Фейгин си пада по бейби фейса, но и тя го харесала много с набола брадичка.
Подкрепям! Още преди няколко епизода щях да го пиша, ама съм забравила. Бях го видяла с лека брада на стопанството/реката и ми хареса доста повече визуално:)

Благодаря за страхотния преразказ! HeartHug

# 2 515
Сега гледам последните няколко минути от предаването и се чудя от кога на Виктория ѝ порасна толкова много работата. Аз нея на номинаций не съм я виждала, но спомена за излагацията от нейното лидерство от Епизод 18 (26.09.2022) е още пресен

Вики: Ще ги побъркам. Не аз наистина ще ги, не не ми викай да се успокоя, аз ще ги побъркам честно ти казвам. Тоя човек утре, ако не се върне ще ги подкарам от сутринта и ще ги свърша вечерта. От първия до последния. Нека ме пращат на номинаций, нека ме пращат, аз пак ще се връщам, пак ще ги тровя, разбираш ли.

токсична личност на макс
Кой е Номинаций?

# 2 516
Сега гледам последните няколко минути от предаването и се чудя от кога на Виктория ѝ порасна толкова много работата. Аз нея на номинаций не съм я виждала, но спомена за излагацията от нейното лидерство от Епизод 18 (26.09.2022) е още пресен

Вики: Ще ги побъркам. Не аз наистина ще ги, не не ми викай да се успокоя, аз ще ги побъркам честно ти казвам. Тоя човек утре, ако не се върне ще ги подкарам от сутринта и ще ги свърша вечерта. От първия до последния. Нека ме пращат на номинаций, нека ме пращат, аз пак ще се връщам, пак ще ги тровя, разбираш ли.

токсична личност на макс
Кой е Номинаций?
Брат близнак на Елиминаций

# 2 517
  • София
Затова ли Женята е така овързана? Навсякъде пълна с кабели и джаджи, за да печели без проблем Grinning

# 2 518
  • София
Брей, не знаех, че Жени се има с Александра Петканова и Дара. 🙂

Слушайте сърцето си!

Фейгин - невинност в бяло

# 2 519
Как можаха тези изверги да психясат доброто дете.

Дано скоро срещнат братята Номинаций и Елиминаций.

Общи условия

Активация на акаунт