Раждане в Майчин Дом - София (9 тема)

• 72 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Аз вчера бях на преглед в Майчин дом. Доктора каза да си запиша час при него и да отида половин час по-рано, за да ми направят запис на тоновете. При него да вляза с готовият запис.
Нося всички документи при него, като ги взема от досега следящият ме АГ. Това е, с което мога да помогна за прехвърлянето към Майчин дом.

Така ми звучи като избор на екип. Ами без как става?

Вечерта сама си отговорих на въпроса, тъй като водите ми изтекоха и се наложи да подраним със секциото. Правят си на място теста.
Честито бебче! Нека да ви е живо и здраво. Кой лекар ви прави селциото и доволна ли сте?

Др Дяволов прави секциото. Изключително доволна съм от целият екип. Днес от сутринта съм на крак и възстановяването протича по-леко отколкото очаквах.
Бързо възстановяване. И аз съм се насочила към него, а вие само доктора ли избрахте или и акушерка?

# 121
Аз вчера бях на преглед в Майчин дом. Доктора каза да си запиша час при него и да отида половин час по-рано, за да ми направят запис на тоновете. При него да вляза с готовият запис.
Нося всички документи при него, като ги взема от досега следящият ме АГ. Това е, с което мога да помогна за прехвърлянето към Майчин дом.

Така ми звучи като избор на екип. Ами без как става?

Вечерта сама си отговорих на въпроса, тъй като водите ми изтекоха и се наложи да подраним със секциото. Правят си на място теста.
Честито бебче! Нека да ви е живо и здраво. Кой лекар ви прави селциото и доволна ли сте?

Др Дяволов прави секциото. Изключително доволна съм от целият екип. Днес от сутринта съм на крак и възстановяването протича по-леко отколкото очаквах.
Бързо възстановяване. И аз съм се насочила към него, а вие само доктора ли избрахте или и акушерка?

Само доктора Simple Smile

# 122
Честито бебче! Как е отоплението в Майчин дом?

# 123
  • София
Аз също имам въпрос относто стаите, като ви приемат ли ви настаняват където има място или преди приемането трябва да се уговорят тези детайли? Попринцип нямам кой знае какви претенции, но просто едни на 7ми, други на 12-ти етаж, как решават къде да ви настанят? Simple Smile

# 124
Аз също имам въпрос относто стаите, като ви приемат ли ви настаняват където има място или преди приемането трябва да се уговорят тези детайли? Попринцип нямам кой знае какви претенции, но просто едни на 7ми, други на 12-ти етаж, как решават къде да ви настанят? Simple Smile

След като родите, като наближи време да ви преместят в стая, ви питат на кой етаж искате и в каква стая.

# 125
Честито бебче! Как е отоплението в Майчин дом?

Доста е топло в стаите, поне тук на 12ти ет.

Относно настаняването мен ме питаха в реанимация къде искам да бъда настанена.

# 126
От към студ само в преходните сезони е малко притеснително (непосредствено след спирането на парното и преди включването му, но тогава дават да си пуснеш отопление). Иначе е топло, даже понякога прекалено.

# 127
  • София

След като родите, като наближи време да ви преместят в стая, ви питат на кой етаж искате и в каква стая.

Благодаря ви!

# 128
Здравейте.
Бихте ли казали кой е най опитен и добър доктор за секцио в Майчин Дом освен др Дяволов.
И много важен вопрос за мене, най късно в колко часа правят планово секцио. Питам защото аз направо умирам без вода и н
е си представям как ще издържа речем до 14:00 преди операцията. Благодаря за отговори предварително.

Здравейте, аз бях с планово секцио при д-р Ибрям. Изкрючително внимателен и бях много спокойна при него.
Доктор Ибрям, който преглежда и в Щерев ли е ? Или става въпрос за друг?

# 129
Здравейте.
Бихте ли казали кой е най опитен и добър доктор за секцио в Майчин Дом освен др Дяволов.
И много важен вопрос за мене, най късно в колко часа правят планово секцио. Питам защото аз направо умирам без вода и н
е си представям как ще издържа речем до 14:00 преди операцията. Благодаря за отговори предварително.

Здравейте, аз бях с планово секцио при д-р Ибрям. Изкрючително внимателен и бях много спокойна при него.
Доктор Ибрям, който преглежда и в Щерев ли е ? Или става въпрос за друг?
Да същият е

# 130
Момичета, притеснявам се за попълването на документите при постъпване за раждане. В стари теми някъде бях чела, че може таткото например да мине предварително през болницата ( регистратура или кабинет на старша акушерка) и да вземе необходимите документи за постъпване, които да си попълня вкъщи. Знаете ли дали е възможно, дават ли и къде по -точно да ги търси. Благодаря.

# 131
Момичета, притеснявам се за попълването на документите при постъпване за раждане. В стари теми някъде бях чела, че може таткото например да мине предварително през болницата ( регистратура или кабинет на старша акушерка) и да вземе необходимите документи за постъпване, които да си попълня вкъщи. Знаете ли дали е възможно, дават ли и къде по -точно да ги търси. Благодаря.

На скоро четох из форума, че може да отидеш в спешния кабинет и да помолиш да ти дадат документите, за да ги попълниш предварително. Не би трябвало да ти откажат.

# 132
Да, но аз съм чела и че отказват.

# 133
За документите - зависи на кого ще попаднеш. Аз направих следното - отидох в спешното, там те посреща охраната и пита за какво си - казах, че моята лекарка ми е казала да мина да си взема документите (пълна лъжа) за постъпване предварително, тъй като ще раждам естествено и не е подходящо с контракции да попълвам 40 минути документи. Той звънна в спешното - каза, че има едно момиче, което лекарката го е пратила за документи. Дойде една много симпатична млада акушерка, донесе всичко, подробно мина с мен през всяка страница, за да ми обясни какво да попълвам. Имаше и други момичета тогава, които чакаха за други неща, но като видяха попитаха дали няма да е възможно и за тях. Акушерката много се зарадва, каза "Разбира се", донесе за вички, обясни и каза, че като цяло те предпочитат така, защото в деня на раждането жената не винаги е особено кооперативна и няма смисъл да се мъчи и с това. Сега не знам, ако иде таткото, може и малко да се заядат - по-добре си идете вие и кажете, че лекарката ви е насочила натам - никой няма да ви пита за име на лекаря и т.н, а дори да ви пита, това е широка практика, няма нужда да се следите в МД, всеки лекар може да даде този съвет.

Също така, от това, което видях - аз лично попълвах документите един астрономически час - хубаво е всичко да се изчете подробно и в случай на предишни операции с упойки и т.н - да се напише кога са били, каква упойка е ползвана и прочее. Това абсолютно не бих могла да го направя на място, просто защото не знам - трябваше да вадя епикризи, да описвам и тн.

# 134
Здравейте. Някой може ли да сподели мненията за д-р Сергей Славов. Предстои ми секцио.
И дали е в възможно да избера и др за секцио(екип) и акушерка да се погрижи за мене след секцио? (Тоест да платя за двете тези екстри).

Много благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт