ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 830
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Утре ще качат подкаста с Юли.

# 91
  • Велико Търново
Юлиан беше в публиката на "С Рачков всичко е възможно", много често го показваха.

# 92
Юлиан беше в публиката на "С Рачков всичко е възможно", много често го показваха.
Дано са му платили вредни Simple Smile

# 93
Ехе, сега ще им направя малко трафик към Нова Плей, да видя Юлиян на запис Sunglasses
Много се радвам, че започна да се появява все повече тук и там.

За Игри на волята да споделя - натоварващ епизод днес. На тази битка единствено ме държеше притеснението, Фейгин и Георги да оцелеят физически.
Пропуснах да видя, на кой гений от червените му хрумна да пусне Фейгин на първи пост, да им тества трасето и на нейн гръб Зорница да се учи да цели коша. Но предвид, че Алекса е капитан, от Виктория никой не може да вземе думата, а Генчо видимо им е теглил една майна, предполагам, че трябва да благодарим точно на Виктория и Алекса за състоянието на Фейгин, което гледахме половин предаване.
На всичкото отгоре Ралица (водещата) има наглостта на финала да се скара на червените, че не се били раздали. Следващия път да им дадат онази битка, в която скачаха в сеното в първи сезон и там да ги юрка да се раздават. Вместо Ралица и останалите тупаревци да плюят в пазва, че никой не се осакати и тихомълком да се разотидат, тя речи държи.
Малко внимание и на Виктория този път да отделя. И тя в хора на Ралица, за немотивираните ѝ съплеменници. Съвсем честно и без грам съмнение в себе си мога да кажа, че ако бях в племето на червените, да я наблюдавам тази особа около себе си и да ѝ търпя "мотивациите" от метър разстояние, щях да допринасям на всяка териториална битка за това, тя да пасе трева на стопанството. А аз щях в абсолютно блаженство да я наблюдавам, как се пеняви, че сме паднали.

Но най-драматичният обрат в предаването е монтирането на последните епизоди. Някак си чудодейно агресията и изцепките на Алекса просто се изпариха от епизодите.

# 94

Ха-ха, Красавицата и Звяра. Wink
Всички от ИВ в Максимал искали да се пробват с Юли.
Би участвал в All Stars.

# 95
  • Другата България
Аз утре ще го гледам, днес просто няма да успея.
Благодаря, Билянка. Heart
Би участвал??? Не мога да повярвам!

# 96
А дали ще го поканят?!? Дали им стиска на продуцентите? Grinning

# 97
Предвид това, че се е скарал с единия от продуцентите... Съмнявам се.

# 98
  • София
Предвид това, че се е скарал с единия от продуцентите... Съмнявам се.
Не се ли и съди с него?

# 99
Дочаках да чуя някакво по-дълго говорене от Юлиян!  

Билянка, благодаря, че ни 'светна' за този подкаст (нали ти беше, да не бъркам?) Sunglasses

От репликата му за All Stars аз лично останах с впечатлението, че му се участва повече, отколкото е сърдит на продукцията. Тоест, ако го поканят, ще дойде. Поне тонът беше такъв, иначе нещо по-завоалирано каза.
Сега да видим в Максимал докъде ще стигне, заедно с тази девойка. Аз си направих някои изводи от това, което каза. Предстои да се види и дали са били верни.

----------------------------

Вчера в Игрите репликата на сезона беше "Филип изгоря и е червен!" Joy Представям си, как са я мислили по целия път към резиденцията.

Днес, обаче, епизодът пак ми остави гадно чувство. И в миналите сезони тези битки с ритници, бутане и дърпане едвам ги гледах, ако въобще. Опитвам се да се сетя, дали имаше още подобни в предните сезони или това беше репертоарът.
Освен това на този етап вече впечатленията от личностите на участниците започват да ми надделяват над чисто спортните качества и подкрепям повече по симпатии, отколкото представяне. Генчо, например, и на глава да застане някъде и така да стои, ще ми е симпатичен за момента.
Но безпорен фаворит този сезон като поведение ми е Мани. Това момиче се държи на положение във всяка ситуация. Днес на съвета бих ѝ стиснала ръката за хладнокръвието, с което прие всички глупости, които се казаха. Между другото Мирела сега, в лайфовете, пее съвсем различна песен от това, което говори в предаването. Което означава, че или там не са имали представа за много неща и сега им се е изяснила картинката. Или Джаферович е успаля в някакъв момент напълно да им затъмни сигнала и са карали на каквото каже тя. Защото никой не може да ме убеди, че Джаферович не осъзнава, колко по-малко полезен играч и с колко по-семпли възможности в битките е самата тя, в сравнение с Мани. Докато Филип звучеше убеден в дивотиите, които приказваше на съвета.
А моят "любимец" Гого, ах, Гого. Ще си го изчакам кротко да му дойде и на него номинацията, и като гледам как днес за пореден път го биха като маче у дирек, просто ще се насладя как комплексно и неповторимо ще отпадне от първи опит. И колко е убеден, че няма да го номинират. Laughing Не е дзен момчето. Хлъзгав му се казва на това неговото.

Към момента абсолютен фаворит ми е Георги. Но няма да се разсърдя и ако Филип, Генчо или Фейгин спечелят. Но за тях тримата не ми се струва никак вероятно - за всеки по различна причина.

# 100
  • Другата България
Изгледах и аз.
С Юли мислим еднакво относно него и Филип, че хората отъждествяват двамата, дори и той се е открил донякъде в него.
Това от една страна, от друга, поне аз “прочетох“ в казаното за Максимал, че е на финал. По-скоро и от казаното от Гуспата.
Не съм изненадана, че фаворитите му за ИВ са Фифо, Гого и Алекса. И че и той смята този сезон на ИВ за доста силен, със силни състезатели. ЗА “Олд Старс“ по-скоро му се участва, няма проблем с формата, а с един от продуцентите. Joy Знаем, знаем.

# 101
Мислех да пиша след края на епизода на Игрите, но то вече е ясно какво става. Честно, Гого ми е дразнител номер Едно вече. Мани си счупи краката на тази игра, а точно той, около когото е разсипана цялата вода, еднакво безполезен, заедно с Ралица, изразява претенции.

Залагам пет лева, че червените са Чао на тази игра, въпреки всичко.

# 102
  • София
И на мен ми се струва, че така ще стане накрая. Жени е по- хладнокръвна от Жоро.

# 103
И на мен ми се струва, че така ще стане накрая. Жени е по- хладнокръвна от Жоро.
И по-добре обучена от Джаро...

# 104
  • Козлодуй
Много ми е мъчно за Аква Мен и Ледената принцеса но май ще ги разделят, мисля че Жорката сам се постави на този пост за да я спаси но не успя да ги нареди кулите Simple Smile Въобще не може да сметне, че може да си купи гласове кара само на спорт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт