ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Билянка Joy

# 121
Я, утре ще е преиграваната капитанска битка. 🤣 Какво ли се е случило в оригиналната й версия. 😜

# 122
  • Другата България
Я, утре ще е преиграваната капитанска битка. 🤣 Какво ли се е случило в оригиналната й версия. 😜
Коя преигравана битка?

# 123
Каква преигравана битка Билянка ?

# 124
  • Другата България
Да, ако знаеш нещо, кажи. Веднага ще го отнеса в темата, аз за такива моменти живея.....Joy

# 125
Утре ще гледаме под лупа Sunglasses

# 126
  • София
Отдавна писаха, че битката утре са я гледали на 14.08 намясто там. Вече защо е преигравана не се знае, явно са им липсвали кадри.

# 127
Но му го признавам на ТЪпарев - циркажия е и умее да прави цирк.
Само това умее наистина, но с каквото се хване - на цирк го обръща.

Отдавна писаха, че битката утре са я гледали на 14.08 намясто там. Вече защо е преигравана не се знае, явно са им липсвали кадри.
Аз чета темата на игрите внимателно и уж не пропускам, но не съм срещал такова инфо, странно.

# 128
Всъщност циркът е сериозно и професионално изкуство, дай да не ги обиждаме хората.
Тупаревци повече от селски панаир със сергии, озвучен от чалга от касетофон, не могат да спретнат.

Утре Мирела и Алекса ги сканирам как излизат от местообиталищата и в какъв вид се явяват на битката. Да видим, колко е задобряла продукцията.

Аз чета темата на игрите внимателно и уж не пропускам, но не съм срещал такова инфо, странно.

Не е в темата, в която пишеш. Ех, и аз веднъж да се разходя из темите, и да се чувствам информирана! Joy

# 129
Бен, не си го срещал, защото е от темата за спойлерите. Там една потребителка го написа, каза, че го е гледала на живо и има снимков материал.
Трябва да се следи под лупа тази игра утре.

# 130
  • Другата България
Бен, не си го срещал, защото е от темата за спойлерите. Там една потребителка го написа, каза, че го е гледала на живо и има снимков материал.
Това сериозно ли е? Казваш, че утрешната битка е снимана ....кога всъщност? 14.08....че то може тогава да си е бил деня на битката, не знам дали го обяснявам правилно.

# 131
Това сериозно ли е? Казваш, че утрешната битка е снимана ....кога всъщност? 14.08....че то може тогава да си е бил деня на битката, не знам дали го обяснявам правилно.

Да, сериозно е. Чакаме снимка. Не мога да ти скрииншотна да го прочетеш, защото е пълно със спойлери.
Разбрах те, Мери ан. Чакаме потребителката да качи въпросната снимка и или аз или Ния ще я качим тук. ☺️

# 132
  • Другата България
Да, ако наистина има снимка от 14.08.
А всъщност какво доказва тя? Кога са приключили тези игри, сигурно ли е, че просто тогава не е била датата на битката по регламент?

# 133
Финалът е сниман на 15 август.

# 134
  • Другата България
Финалът е сниман на 15 август.
Joy
Стига бе!!!
Чак не е за вярване! Такава снимка е безценна, чакам с нетърпение да погледна.
Не може да е истина, всъщност, знам че може, ама....рядко съм безмълвна, ако това ОТНОВО е вярно, с преиграване и т.н., нещата наистина са много трагични.

Общи условия

Активация на акаунт